Top 10 tretmana pred more – Naš izbor za leto 2022

top 10 tretmana pred more

Top 10 tretmana pred more učiniće vašu kožu mekom, glatkom i zategnutom, osloboditi telo viška masti, neželjenih dlačica i celulita, a vaše lice biće jedro, sveže i pripremljeno za odmor.

Stiglo je leto, a to znači i putovanje u neku od toplijih zemalja i odmor koji svi jedva čekaju. To je vreme da na neko vreme zaboravite svakodnevne probleme i obaveze i da uživate u suncu, moru i upoznavanju novih mesta.

Međutim, odmor predstavlja i pravi izazov za kožu lica i tela. Ovih 10 tretmana pripremaju kožu lica i tela za leto, u smislu hidratacije, čišćenja, indukcije kolagena ali i zaštite kože od štetnog uticaja sunca na procese starenja kože lica, kao i smanjenje obima, redukciju celulita i zatezanje kože tela.

10 tretmana pred more 2022

DermaClear – Za savršenu kožu lica

Ukoliko pre odlaska na more želite besprekorno čistu, blistavu i hidriranu kožu koja je deluje negovano, zdravo i sjajno, onda je DermaClear tretman idealan izbor za Vas.

Alma DermaClear je najsavremeniji aparat koji u jednom tretmanu objedinjuje i pruža sve segmente profesionalne nege kože (čišćenje, exfolijaciju i hidrataciju).

Ovaj tretman, najnovije generacije, za negu kože kombinuje dubinsko čišćenje kože i eksfolijaciju (piling) sa aplikovanjem rastvora koji neguju kožu i posle koga na koži  odmah osećate i vidite fenomenalan rezultat.

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica je jedna od najpopularnijih antiaging  prodecura koja sprečava starenje kože i vraća joj elsatičnost, tonus i sjaj.  Sastojci iz mezokoktela, koji se najtanjim iglicama ubrizgavaju  u mezoderm (središnji sloj kože), kao i sami mikroubodi predstavljaju mehaničku stimulaciju za sintezu kolagena.

Profhilo

Profhilo Hijaluron - Alma Dermaclear Hidro Mikrodermoabrazija- Estetska ordinacija Rejuva Beograd Dedinje -

PROFHILO je proizvod koji ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml), inovativan i izuzetno popularan u ordinacijama širom sveta. Ovaj proizvod je jedinstven i drugačiji i od hijaluronskih filera, ali i od proizvoda za biorevitalizaciju.

Profhilo ima dvostruki efekat: efekat hidratacije i efekat bioremodelacije kože

Hidratacija

Nakon injektovanja u 5 tačaka po strani, Profhilo se ravnomerno raspoređuje u koži, gde u narednih 28 dana postepeno otpušta molekule hijaluronske kiseline, koji privlače vodu i dubinski i dugotrajno hidriraju kožu. To je efekat hidratacije.

Bioremodelacija

Profhilo sporim otpuštanjem hijaluronske kiseline stimuliše fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i elastina i “napune” kožu čime se postiže prirodni efekat podmlađivanja bez dodatnog volumena krakteristicnog za hijaluronske filere. To je efekat bioremodelacije.

Jalupro Super Hydro – Jedinstveni skinbooster

Jalupro Super Hydrojedinstveni skinbuster koji sadrži čak 80 mg hijaluronske kiseline (visoko i nisko molekularne), aminokiseline i peptide čijim se zajedničkim dejstvom pruža dugotrajna hidratacija, podstiče stvaranje kolagena i elastina u najdubljim slojevima kože, pruža potpora ligamentima i daje čvrstina koži.

Clear Lift – Laserski lifting lica – Alma Harmony  XL PRO

Clear lift laserski tretman lica, poznat i kao holivuski fejslifting ili 4D lifting, možete obaviti u pauzi za ručak zato što je brz, apsolutno bezbolan i ne ostavlja nikakve tragove u  smislu crvenila, peckanja,perutanja kože…Ovaj vid laserskog podmlađjivanja lica ujednačava ten, popravlja kvalitet kože, brise sitne bore i čini da lice izgleda zategnuto i sveže.

NIR (Near Infra Red) Lasersko zatezanje kože lica-  Alma Harmony  XL PRO

Neinvazivna metoda koja pomaže licu da dobije odmorniji i svježiji izgled. Nakon NIR (Near Infra Red) tretmana lice je oslobođeno viška tečnosti, koža je glatka i svetlija, lifting efekat je jasno vidljiv. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Body Conturing (Prime X) – Oblikovanje tela i zatezanje kože

Bliži se letovanje i brine vas sto vam telo jos uvek nije u najboljoj formi?

Sa Prime X apartom brzo možemo postići sjajne i vidljive rezultate.

Prime X je najsavremenija platforma iz Alma Lasersa za oblikovanje tela koja redukuje masne naslage i zateže kožu.

Tretmani se rade jednom nedeljno, i uz pravilnu ishranu i trening za svega par nedelja možete dovesti svoje telo u top formu, i sa puno samopuzdanja u kupaćem kostimu uživati na plaži.

Ballancer limfna drenaža – Najsavremenija medicinska limfna drenaža

Limfna drenaža - Ballancer Pro - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Ballancer Pro presoterapija stimuliše vensku i limfnu cirkulaciju, doprinosi boljoj regeneraciji i ishrani tkiva, detoksikuje  organizam i otklanja višak tečnosti.

Za postizanje ovih rezultata Ballancer Pro koristi pritisak u komorama posebno konstruisanog odela, koje se sastoji od 24 vazdušne komore. One se pune vazduhom i taj lagani vazdušni pritisak od stopala, duž nogu, prema stomaku, podstiče cirkulaciju, limfotok i eliminaciju viška tečnosti i otpadnih produkata metabolizma.

Titanium laserska epilacija – Poslednja reč tehnike

Ukoliko uradite lasersku epilaciju leti, dve sedmice pre mora, dlake na telu će taman u narednih 14 dana da otpadnu, nakon čega ulaze u „mirnu“ fazu rasta. Vaša koža će ostati glatka tokom boravka na letovanju, a vi uživati u glatkoj koži, ne gubeći vreme na pripreme za plažu. Takođe, možete da zaboravite na svakodnevno brijanje, iritaciju kože, crvenilo, peckanje zbog slane vode i iritacije usled urastanja dlaka.

rejuva laserska epilacija nogu gotova za 15 minuta

Genosys Snow Cell tretman

GENOSYS SnowCell je inovativan i bezbedan piling za podmlađivanje koji posebno pogoduje osobama koje su sklone pigmentacijama, jer sprečava njihovo produbljivanje.

Preporučuje se za sve tipove kože radi nege i kao prevencija isušivanja kože i hiperpigmentisanosti. Može se primenjivati tokom cele godine.

Zakažite svoje tretmane pred more

Ukoliko imate pitanja u vezi sa tretmane odabira i zakazivanja tretmana, slobodno pozovite našu ordinaciju ili nam pišite u DM na Instagramu.

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Kontaktirajte nas

Povezani postovi

sr_RSSerbian
Pozovite nas