Exion Body | Tretman za oblikovanje tela

Trajanje tretmana

30-60 minuta

Neophodan broj tretmana

3 - 6

Tip procedure

RF/Targetirani UZ

Šta je EXION Body?

Exion Body tretman za oblikovanje tela je idealan za osobe koji žele da smanje obim određenih delova tela, zategnu kožu ili poboljšaju ukupnu formu tela. Rezultati su postepeni i prirodni, sa vidljivim poboljšanjima nakon svakog tretmana. Ovaj tretman je siguran i prilagođen različitim tipovima kože, što ga čini dostupnim širokom spektru pacijenata.

Exion Body tretman je savršen za osobe koje žele da poboljšaju konture svog tela, zategnu kožu na telu i smanje pojavu celulita. Ovaj tretman je pogodan za različite delove tela, uključujući stomak, butine, zadnjicu i nadlaktice. Idealni kandidati su oni koji imaju stabilnu telesnu težinu, ali se suočavaju sa tvrdokornim masnim naslagama koje je teško mogu ukloniti ishranom i vežbanjem.

Rezultati tretmana su najčešće vidljivi nakon nekoliko tretmana, sa kontinuiranim poboljšanjem tokom vremena, tokom koga telo prirodno eliminiše tretirane masne ćelije i proizvodi kolagena vlakna. Dugotrajnost rezultata može se održavati zdravim načinom života kako pacijenti ne bi dodavali na telesnoj masi kao i povremenim tretmanima održavanja .

Naučno potvrđeni benefiti EXION tretmana na bazi kliničkih studija su:

Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 1 - ordinacija Rejuva Beograd
Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 2 - ordinacija Rejuva Beograd
Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 3 - ordinacija Rejuva Beograd

Ko je idealni pacijent Exion Body Tretman za oblikovanje tela?

Exion Body tretman za oblikovanje tela je idealan za osobe koji žele da smanje obim određenih delova tela, zategnu kožu ili poboljšaju ukupnu konturu tela. Rezultati su postepeni i prirodni, sa vidljivim poboljšanjima nakon svakog tretmana. Ovaj tretman je siguran i prilagođen različitim tipovima kože, što ga čini dostupnim širokom spektru pacijenata.

Exion Body tretman je savršen za osobe koje žele da poboljšaju konture svog tela, zategnu kožu na telu i smanje  pojavu celulita. Ovaj tretman je pogodan za različite delove tela, uključujući stomak, butine, zadnjicu i nadlaktice. Idealni kandidati su oni koji imaju stabilnu telesnu težinu, ali se suočavaju sa tvrdokornim masnim naslagama koje je teško mogu ukloniti ishranom i vežbanjem. 

Rezultati tretmana su obično vidljivi nakon nekoliko sesija, sa kontinuiranim poboljšanjem tokom vremena kako telo prirodno eliminiše tretirane masne ćelije. Dugotrajnost rezultata može se održavati zdravim načinom života i pravilnom negom kože.

Exion Body tretman može tretirati skro sve regije na telu

Exion Body sondom mogu se tretirati sledeće regije:

Stomak: Smanjenje masnih naslaga i zatezanje kože za ravniji i čvršći izgled stomaka.

Butine, uključujući i unutrašnje butine: Eliminisanje celulita i oblikovanje butina za glatkiji i čvršći izgled,

Zadnjica: Poboljšanje kontura i učvršćivanje kože za podignutiju i definisaniju zadnjicu.

Nadlaktice: Smanjenje masnih naslaga i zatezanje kože za toniranije i definisanije nadlaktice.

Leđa: Ciljanje masnih naslaga na leđima za glatkiji i oblikovaniji izgled.

Bokovi: Smanjenje masnih naslaga i oblikovanje bokova za skladniji izgled tela.

Kolena: Zatezanje kože i smanjenje masnih naslaga oko kolena za vitkiji izgled nogu.

 

Ove regije mogu biti tretirane individualno ili u kombinaciji, zavisno od specifičnih potreba pacijenata i ciljeva. Exion Body tretman je prilagođen kako bi pružio optimalne rezultate za svaku od ovih oblasti, pomažući vam da postignete željeni oblik tela.

exion body

Exion Body tretman iskustva 

Za razliku od invazivnijih tretmana podmlađivanja kože koji zahtevaju igle ili hirurgiju, Exion Body koristi toplotnu  i mehaničku energiju za značajnu transformaciju kontura tela ali i teksture i izgleda kože. Ovaj neinvazivni pristup omogućava vam da postignete željene rezultate udobno bez vremena za oporavak.

Exion Body tretman obično traje oko  30  minuta. Tokom tretmana pacijenti osećaju  prijatanu toplotu u tretiranim područjima. Iako iskustva variraju od pacijenta do pacijenta, uobičajeno je da se odmah nakon tretmana pojavi crvenilo kože i blaga otečenost. Ove reakcije se obično povlače u roku od par sati do jednog dana.

Koliko je tretmana potrebno za rezultate?

Na osnovu kliničkih studija za postizanje odredjenih rezultata  preporuka je udraditi seriju od 4 do 6 tretmana sa nedelju dana razamaka izmedju tretmana. Rezultati nakon Exion Body tretmana će se postepeno  poboljšavati  kako se u koži sintetiše hijaluronska kiselina, kolagen i elastin  i kako telo razgradjuje masne ćelije.  Najbolji rezultati se vide 6-12 nedelja nakon poslednjeg Exion Body tretmana tela.

Nakon što pacijenti završe svoj početni tretman Exion body sondom, preporučujemo  jednan tretman na  svakih 4-6 meseci kako biste održali i dodatno poboljšali rezultate.

Opis procedure Exion Body sondom

Naš cilj  je oduvek bio da  tretmani oblikovanja tela koje izvodimo budu neinvazivni ali da daju rezultate. Pre samog Exion Body tretmana obavlja se konsultativni pregled sa slikanjem i merenjem.

Tokom tretmana se Exion Body aplikatorom  za lokalizovano smanjenje masnoće i  istovremeno zatezanje kože se prelazi preko željene regije. Aplikator emituje kontrolisane impulse radiofrekvencije (RF) i ultrazvuka koji prodiru čak i u dublje slojeve kože  sve do masnih ćelija.  Na samom aparatu se podešavaju parametri tretmana prema potrebama pacijenta.

Pacijent može osetiti različite stepene toplote i blage vibracije tokom isporuke energije koji se mogu opisati kao prijatno zagrevanje bez bola i neprijatnosti.  U Rejuva ordinaciji, vaša udobnost tokom tretmana je na prvom mestu. 

Tretman traje otprilike 30 do 60minuta.

Cena tretmana oblikovanja tela Exion Body sondom

  • Cena tretmana oblikovanja tela Exion Body sondom jedna velika regija 250 EUR
  • Cena tretmana oblikovanja tela Exion Body sondom jedna mala regija 150 EUR
  • *mala regija je cca 300 cm2 , velika regija 600 cm2

Exion Body popust

Za uplaćenih 4 ili više tretmana oblikovanja tela i zatezanja kože, bilo koje regije, odobravamo popust od 20%. Isti popust važi i ukoliko se radi dve ili više regija

Exion Body Tretman za obliikovanje tela pre i posle slike

Exion Body Tretman za Oblikovanje tela - Najčešće postavljena pitanja (FAQ):

Preporuka je uraditi  seriju od 4 do 6 tretmana sa nedelju dana razmaka između njih. Rezultati se postepeno razvijaju, sa najboljim rezultatima vidljivim 6-12 nedelja nakon poslednjeg tretmana.

Preporučuje se obavljanje jedne održavajuće sesije svakih 6 meseci kako bi se održali i dodatno poboljšali rezultati Exion Body tretmana.

Tokom tretmana, Exion Body aplikatorom za lokalizovano smanjenje masnoće ili zatezanje kože se prelazi preko željene tretirane regije. Aplikator emituje monopolarni  RF i ultrazvuka, prilagođene  potrebama pacijenta.

Pacijenti opisuju osećaj tokom tretmana kao prijatno zagrevanje bez bola i neprijatnosti, slično masaži toplim kamenjem. Tretman traje otprilike 45 do 60 minuta.

Da, za uplaćenih 4 ili više tretmana oblikovanja tela i zatezanja kože, bilo koje regije, odobrava se popust od 20%. Isti popust važi i ukoliko se radi na dve ili više regija.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas