PRP (vampirski) tretman

PRP tretman predstavlja  najprirodniju preoceduru podmlađivanja  faktorima rasta iz sopstvene krvi, zbog čega se zove i “vampirski lifting ”. PRP je  u svetu jedan od najpopularnijih antiaging tretmana, posebno među holivudskum ličnostima kojima je mladolik izgled  prioritet.

45 minuta

Trajanje tretmana

3-6

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

PRP tretman Beograd

U našoj ordinaciji uspešno sprovodimo PRP tretmane sledećih regija:

Osim u estetskoj medicini, PRP se dugo i uspešno koristi  u drugim granama medicine (sportska medicina, ortopedija….).

Obzirom da se u ovoj regenerativnoj proceduri  koristi sopstvena krv, ne postoji rizik od alergijske ili imunološke reakcije, što čini proceduru izuzetno bezbednom.

Trombociti su ćelije naše krvi koje se u slučaju ozlede, aktiviraju i na mestu oštećenja oslobađaju veliki broj faktora rasta koji dovode do regeneracije tkiva i zarastanja rane. Upravo ta  sposobnost regeneracije sopstvenog tkiva je u osnovi ove metode.

Faktori rasta oslobođeni iz trombocita stimulišu stvaranje nove kapilarne mreže, kolagena, elastina i hijaluronske kiseline čime se koža regeneriše, podmlađuje, postaje jedra, sjajna i zategnutija, a dubljom aplikacijom možemo regenerisati i dublje strukture lica. PRP se koristi  za podmladjivanje kože lica, vrata, dekoltea, šaka i kose (opadanje,alopecije, priprema za transplantaciju kao i terapija nakon transplantacije kose).

Cellular Matrix PRP

CELLULAR MATRIX  je najsavremeniji vid PRP-ja koji pored faktora rasta iz trombocita sadrži i neukrštenu hijaluronsku kiselinu, pa pored efekta regeneracije tkiva pacijent dobija i efekat hidratacije koze.

Prednosti PRP tretmana

PRP Regeneriše kožu i popravlja njenu teksturu što je čini zdravijom, čvršćom , elastičnijom i hidriranijom, tako da ona deluje podmlađeno, jedrije i lepše.

PRP Usporava starenje kože- tako zdravija koža sa pojačanim sadržajem kolagena i elastina je otpornija na štetne faktore koji favorizuju starenje kože,i koji doprinose pojavi i produbljivanju postojecih bora (mimični pokreti koji lome kožu, gravitacija koja je „vuče“, cigarete, sunčanje….) 

PRP regeneriše i popravlja oštećenja na koži kao što su proširene pore, ožiljci od akni, strije, pušacka siva koža….

U ordinacji Rejuva za izvodjenje Prp tretmana koristimo iskljucvo registrovane svajcarske setove  Regen lab, a proceduru izvodi sertifikovi lekar.

PRP tretman cena

PRP – regeneracija krvnom plazmom (lica, telo ili kosa)
200 EUR
Piling
60 EUR

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas