Lasersko povecanje usana - Clear Lift tretman za punije i mlađe usne

Trajanje tretmana

30 minuta

Neophodan broj tretmana

4-6

Tip procedure

LASERSKA

Sočne i pune usne oduvek su bile simbol lepote i mladosti. Međutim, kako starimo, usne prirodno gube volumen, što dovodi do njihovog tanjeg izgleda. Ako nište pristalica injekcionih procedura i ne vidite ih kao opciju za povećanje usana, a želite pune i jedre usne, onda je Alma Harmony XL Pro Clear Lift idealan tretman za vas. 

Šta je Alma Harmony XL Pro ClearLift?

Alma Harmony XL Pro ClearLift je nehirurški tretman za povećanje usana, koji koristi lasersku energiju kako bi podstakao proizvodnju kolagena u usnama i poboljšao njihov izgled. Ovo rezultira punijim, mlađim izgledom usana, uz minimalno vreme oporavka. 

Tretman je siguran, efikasan i pogodan za sve tipove kože. ClearLift laser koristi jedinstvenu tehnologiju poznatu kao Pixel tehnologija, frakcionalni resurfacing laser, što omogućava precizno usmeravanje na usne i okolno područje, sa minimalnim uticajem na samu površine kože. Na taj način, zahvaljujući visokom nivou preciznosti, možete postići izvanredne rezultate bez oštećenja okolne kože.

Lasersko povećanje usana - ClearLift Laser - Alma Harmony XL Pro Laser i dr Aleksandra Markoski SMiljković - Ordinacija Rejuva

Kako se izgleda ClearLift tretman za povećanje usana?

Tretman Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana izvodi se od strane obučenog i licenciranog lekara. Postupak protiče u tri etape, a to su priprema, primena i završetak.

Tokom pripreme lekar će prvo očistiti područje usana i može primeniti lokalnu anesteziju kako bi se osigurala udobnost tokom tretmana. 

Nakon pripreme, ClearLift laser će se pažljivo primeniti na usne i okolno područje. Kao što je već rečeno, ovaj laser koristi Pixel tehnologiju, frakcionalni resurfacing laser, kako bi se postigla precizna i ciljana stimulacija kolagena u usnama. 

Nakon završetka tretmana, lekar će proceniti rezultate i možda primeniti hlađenje ili druge postupke kako bi se ublažili mogući neželjeni efekti.

Koliko traje ClearLift tretman za usne?

ClearLift tretman za usne obično traje oko 30 minuta i za većinu pacijenata je prijatan. Nakon njega možete očekivati blago crvenilo i otok, ali ti efekti obično brzo prolaze. Kako biste osigurali najbolje rezultate važno je da sledite upustva lekara o post-tretmanskoj nezi.

Prednosti Alma Harmony XL Pro ClearLift tretmana za povećanje usana

Alma Harmony XL Pro ClearLift tretman za povećanje usana ima brojne prednosti i benefite.

Siguran je i efikasan

Tretman je nehirurški, pa je manje invazivan u odnosu na tradicionalne tretmane za povećanje usana.

Minimalno vreme oporavka

Nakon tretmana, možete osetiti crvenilo i otok, ali su ovi neželjeni efekti obično blagi i kratkotrajni. 

Odmah vidljivi rezultati

Videćete odmah poboljšanje izgleda svojih usana nakon tretmana, a rezultati će se nastaviti poboljšavati tokom vremena jer se podstiče proizvodnja kolagena.

Trajni rezultati

Rezultati mogu trajati do šest meseci, a uz redovno održavanje, možete produžiti efekat tretmana.

Pogodan za sve tipove kože

ClearLift laser može se koristiti na svim tipovima kože, pa je odlična opcija za svakoga ko želi da poboljša izgled svojih usana. 

Ako želite da poboljšate izgled svojih usana bez potrebe za hirurgijom, Alma Harmony XL Pro ClearLift Tretman za povećanje usana je odlična opcija. Sa minimalnim vremenom oporavka i dugotrajnim rezultatima, možete postići mlađi, puniji izgled usana u kratkom roku.

Konsultacija pre tretmana

Uvek je važno da se konsultujete sa licenciranim stručnjakom kako biste videli da li je ovaj tretman pogodan za vas. Oni će moći da izvrše potrebnu procenu i preporuče najbolji plan akcije, kao i broj sesija potrebnih za željeni rezultat.

Top 5 rezultata tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana

Rezultati tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana mogu varirati u zavisnosti od osobe do osobe, ali generalno, pacijenti mogu očekivati poboljšanje izgleda svojih usana. 

Ovu je TOP 5 rezultata koje pacijenti mogu doživeti.

Tretman stimuliše proizvodnju kolagena u usnama, što može dovesti do punijeg, mlađeg izgleda.

  1. ClearLift laser koristi jedinstvenu tehnologiju poznatu kao Pixel tehnologija, frakcionalni resurfacing laser, što omogućava precizno usmeravanje na usne, što pomaže u postizanju željenog oblika usana.

Tretman može poboljšati teksturu usana, čineći ih glatkim i hidriranim.

 ClearLift laser može pomoći u smanjenju bora i finih linija oko usana, pružajući mlađi izgled.

Mnogi pacijenti potvrđuju da se osećaju samopouzdanije i zadovoljnije svojim izgledom nakon tretmana. Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe, i neki ljudi mogu zahtevati više od jednog tretmana kako bi postigli željeni rezultat.

Takođe je važno razumeti da rezultati tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana nisu trajni, i mogu biti potrebni održavajući tretmani kako bi se očuvali željeni rezultati. Uvek se preporučuje konsultovati se sa licenciranim stručnjakom kako biste razumeli postupak i očekivane rezultate, i oni će takođe moći da vam daju bolju ideju o tome koliko sesija možda će biti potrebno za postizanje željenih rezultata.

10 često postavljanih pitanja (FAQ) o tretmanu Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana

Tretman Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana je nehirurški tretman koji koristi lasersku energiju kako bi podstakao proizvodnju kolagena u usnama, pružajući puniji i mlađi izgled usana.

Da, tretman Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana smatra se sigurnim kada se izvodi od strane obučenog i licenciranog stručnjaka.

Nakon tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana možete očekivati minimalno vreme oporavka. Mogući su blaga crvenilo i otok, ali ti neželjeni efekti obično su kratkotrajni.

Broj tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana može varirati od osobe do osobe, ali generalno, za primetno poboljšanje, obično su potrebne 1-2 sesije.

Rezultati tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana mogu trajati do šest meseci. Redovno održavanje tretmana može produžiti efekat i očuvati željeni izgled usana.

Neželjeni efekti tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana obično su blagi. Mogu se javiti crvenilo i otok nakon tretmana, ali su obično kratkotrajni. Retko se javljaju dugotrajni rizici, ali postoji mala mogućnost pojave hiperpigmentacije ili hipopigmentacije. Važno je raditi sa licenciranim stručnjakom koji razume postupak i rizike kako bi se smanjila mogućnost neželjenih efekata.

Da, tretman Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana može se primeniti na sve tipove kože, što ga čini odličnom opcijom za sve koji žele poboljšati izgled svojih usana.

ClearLift za povećanje usana može se kombinovati sa drugim estetskim procedurama, kao što je primena hijaluronskih filera, kako bi se postigli dodatni ili pojačani rezultati. Ukoliko želite da povećate usne preporučujemo vam da prvo dođete na konsultativni pregled, da bismo na osnovu vaših želja i očekivanja ustanovili koja je pocedura najbolja za vas.

Tokom tretmana Alma Harmony XL Pro ClearLift za povećanje usana, možete očekivati blagu toplotnu senzaciju ili peckanje dok se laser primenjuje na usne. Većina pacijenata smatra ovaj postupak ugodnim.

Nakon tretmana, možete očekivati blago crvenilo i otok na području usana, ali su ovi neželjeni efekti blagi i kratkotrajni. Daćemo vam smernice o post-tretmanskoj nezi, uključujući uputstva o tome kako da se brinete o usnama kako biste osigurali najbolje rezultate. 

Iako ćete prvu promenu primetiti već odmah nakon tretmana, napominjemo da će se rezultati nastaviti poboljšavati tokom vremena kako se proizvodnja kolagena u usnama bude povećavala. 

U svakom slučaju, redovno održavanje tretmana može pomoći u očuvanju željenog izgleda usana.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas