Exion Face | Povećajte nivo sopstvene hijaluronske kiseline

Trajanje tretmana

30-60 minuta

Neophodan broj tretmana

3 - 6

Tip procedure

RF/Targetirani UZ

Šta je EXION Face tretman?

Exion Face je inovativna estetska procedura koja koristi naprednu tehnologiju za stimulaciju prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline, elastina i kolagena u koži. Ovaj tretman je dizajniran da poboljša teksturu, tonus i hidrataciju kože, pružajući mladalački izgled bez potrebe za invazivnim zahvatima.

Mehanizam dejstva Exion Face sonde koja podstiče razvoj hijaluronske kiseline na prirodan način 

 

Exion Face sonda je jedinstvena jer jedina u sadrzi u sebi dve tehnologije targetirani ultrazvuk  i monopolarnu radiofrekvenciju. Jedino istovremena sinhrona kombinacija ove dve tehnologije stimuliše fibroblaste da osim kolagena i elastina prirodno proizvode i sopstvenu hijaluronsku kiselinu, što je potvrdjeno kliničkim studijama.

Rezultat je prirodno obnavljanje kože iznutra, bez  dodavanja drugih preparata injekcionim putem. Ovaj proces dovodi do 224% povećanja hijaluronske kiseline, 47% više kolagena i 50% više elastina, što značajno poboljšava izgled i zdravlje kože.

Naučno potvrđeni benefiti EXION tretmana na bazi kliničkih studija su:

Ko je idealni pacijent Exion Face Tretman?

Idealni pacijent za Exion Face tretman je svaka osoba koja želi da poboljša kvalitet svoje kože bez korišćenja invazivnih metoda ili injektovanja sintetičkih materijala . 

Tretman je posebno pogodan za:

 

 • Osobe sa suvom ili dehidriranom kožom
 • Osobe koje primjećuju prve znakove starenja, poput finih linija i bora
 • One koji žele da održe mladoliki izgled i odlože upotrebu invazivnijih metoda
 • Svako ko želi da poboljša izgled teksturu i tonus svoje kože, bez obzira na starost ili tip kože, može imati benefite od tretmana koji poboljšava proizvodnju hijaluronske kiseline.

Exion Face tretman indikacije

Exion Face tretman se preporučuje za:

 • Hidrataciju suve kože
 • Smanjenje finih linija i bora
 • Poboljšanje elastičnosti i tonusa kože
 • Povećanje prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline

Exion Face tretman za prirodnu stimulaciju hijalurosnke kiseline iskustva

Mnogi pacijenti nakon Exion Face tretmana navode da primećuju poboljšanje već nakon prvog tretmana. Iskustva uključuju:

 • Povećana hidratacija i elastičnost kože
 • Smanjenje bora i finih linija
 • Glatkija i mekša koža

Kliničke studije sprovedene 2022. godine pokazale su izvanredne rezultate:

 • Povećana proizvodnja kolagena i elastina za 50%
 • Povećana proizvodnja hijaluronske kiseline, što je dovelo do 23% poboljšanja hidratacije kože i 41% poboljšanja teksture kože
 • Manje bora i čvršća i zategnutija koža

Exion je jedinstveno neinvazivno rešenje za revitalizaciju kože i usporavanje procesa starenja! Istovremeno koristeći radiofrekvenciju i targetirani ultrazvuk, ciljano deluje na fibroblaste na inovativan način jer osim što podstiče sintezu  kolagena i elastina, takođe podstiče sintezu i sopstvene hijaluronske kiseline.

Povećanje kolagena i elastina zateže kožu i smanjuje bore, dok povećanje hijaluronske kiseline povećava volumen lica bez filera.Exion je jedinstveno neinvazivno rešenje za revitalizaciju kože i usporavanje procesa starenja! Istovremeno koristeći radiofrekvenciju i targetirani ultrazvuk, ciljano deluje na fibroblaste na inovativan način jer osim što podstiče sintezu  kolagena i elastina, takođe podstiče sintezu i sopstvene hijaluronske kiseline.

Povećanje kolagena i elastina zateže kožu i smanjuje bore, dok povećanje hijaluronske kiseline povećava volumen lica bez filera.

Koliko je Exion Face tretmana potrebno za vidljive rezultate?

Za optimalne rezultate, preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana, u zavisnosti od stanja kože i željenih ciljeva. Vidljive promene mogu biti primetne već nakon prvog tretmana, ali najbolji rezultati se postižu nakon celokupne serije. Prema dostupnim studijama, najbolji rezultati su obično vidljivi 3 meseca nakon tretmana.

Opis procedure Exion Face sondom

Tokom Exion Face tretmana  sonda koja se nežno pokreće preko lica. Procedura traje oko 30 do 60 minuta, zavisno od površine koja se tretira. Sonda emituje kontrololisanu energiju koja prodire u dublje slojeve kože, podstičući prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.

Procedura je neinvazivna, bezbolna i ne zahteva vreme za oporavak, što je čini idealnom za one sa zauzetim rasporedom. Tretman se obično opisuje kao vrlo prijatan i opuštajući, a možete osetiti toplinu u tretiranoj oblasti.

Cena tretmana stimulisanja proizvodnje hijaluronske kiseline Exion Face sondom

 • Cena tretmana stimulisanja proizvodnje hijaluronske kiseline u regiji oko očiju - 60 EUR
 • Cena tretmana stimulisanja proizvodnje hijaluronske kiseline u regiji vrata - 60 EUR
 • Cena tretmana stimulisanja proizvodnje hijaluronske kiseline u regiji usana - 60 EUR
 • Cena tretmana stimulisanja proizvodnje hijaluronske kiseline celog lica - 200 EUR

Exion Face tretman za prirodnu stimulaciju hijaluronske kiseline pre i posle slike

Najčešće postavljena pitanja (FAQ):

Da sa godinama dolazi do prirodnog smanjenja proizvodnje hijaluronske kiseline, kolagena i elastina u koži. Ovi proteini su ključni za održavanje hidratacije, čvrstoće i elastičnosti kože, te njihovo smanjenje može dovesti do pojave finih linija, bora i opuštene kože.

Smanjenje proizvodnje hijaluronske kiseline, kolagena i elastina može rezultirati gubitkom volumena i tonusa kože, te pojavom bora, finih linija i opuštene kože. Koža može izgubiti svoju prirodnu elastičnost i čvrstoću, izgledajući manje mladoliko i zdravo.

Neke od ključnih faktora koji utiču na smanjenje proizvodnje hijaluronske kiseline, kolagena i elastina uključuju proces starenja, genetiku, izloženost suncu, pušenje, nezdravu ishranu, stres i nedovoljno sna.

Exion Face tretman koristi naprednu tehnologiju koja podstiče prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina u dubljim slojevima kože. Ovaj proces pomaže u obnavljanju kože iznutra, poboljšavajući njen izgled i zdravlje.

Prednosti Exion Face tretmana uključuju:

 • Povećanje hidratacije i elastičnosti kože
 • Smanjenje bora i finih linija
 • Glatkija i mekša koža
 • Prirodno poboljšanje teksture i jedrine kože
 • Povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline za 224%, kolagena za 47%, i elastina za 50%
 • 23% poboljšanje hidratacije kože i 41% poboljšanje teksture kože

Preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati, a potom se održavali tretmani na periodičnoj osnovi kako bi se očuvali postignuti rezultati i podržala prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.

Exion Face tretman je neinvazivan i bezbolan, te obično nema nuspojava. Pacijenti obično mogu odmah nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima nakon tretmana. Ipak radi bezbednosti , pre samog tretmana obavezan je konsultativni pregled  našeg lekara kako bismo odredili  da li je tretman pogodan za vas. Tretman se ne preporučuje kod trudnica , dojilja, kao i kod pacijenta sa određenim  bolestima.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas