Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Trenutno vidljiv efekat jedrine i sjaja kože

30 minuta

Trajanje tretmana

4-6

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea je medicinska procedura  kojom se posebno formulisani mezokokteli uz pomoć najtanjih iglica injektuju u mezoderm, središnji sloj kože lica, vrata i dekoltea.

Koža bez oštećenja je barijera i ima zastitnu ulogu. Upravo zato se mikroubodima stvaraju male rupice preko kojih aktivne supstance iz mezokoktela prodiru u mezoderm, središnji sloj kože. U mezodermu se nalaze krvni sudovi i ćelije fibroblasti koji proizvode  elastin, kolagen i hijaluron, i daju koži elastičnost, čvrstinu i mladolikost.Mezokokteli u  terapiji kože lica vrata i dekoltea sadrže hijaluronsku kiselinu koja  hidrira kožu i mnogo regenerativnih sastojaka  (vitamine, minerale, aminokiseline, faktore rasta, antioksidanse, oligoelemente) koji “hrane kožu”, stimulišu sintezu kolagena, elastina i deluju antioksidativno. 

Mezoterapija je jedna od najpopularnijih antiaging  prodecura koja sprečava starenje kože i vraća joj elsatičnost, tonus i sjaj.  Osim  dejstva sastojaka iz mezokoktela, i  sami mikroubodi predstavljaju mehanicku stimulaciju za sintezu kolagena.

Mezoterapija lica, mezoterapija vrata i mezoterapija dekoltea - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Često postavljana pitanja

Mezoterapija lica vrata i dekoltea nije bolna procedura.

Nakom mezoterapije lica vrata i dekoltea skoro da nema modrica, podliva i crvenila, i odmah nakon intervencije koža je blistava i sjajna a Vi se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

I mezoterapija kao i  biorevitalizacija su efikasne i moćne regenarativne procedure. Izbor  procedure koja će dati bolje efekte u datom trenutku zavisi od stanja kože i toga šta želimo da postignemo. Meoterapija je nežnija, manje bolna procedura i sadrzi za nijansu redje koktele i kao takva se preporučuje prvenstveno kod mlade kože koja nema jako izražene znake starenja, dok za zreliju kožu kojoj treba intenzivnija ishrana i hidratacija radije biramo  neku od metoda biorevitalizacije.

Da,naravno, kombinacijom botoxa i filera sa mezoterapijskim procedurama možemo postići savršeno podmladjivanje uz očuvan prirodni izgled. Dok botox i hijaluonski fileri ispravljau bore i koriguju volumene na licu , ne treba zaboraviti i na sam kvalitet kože. Zato je ovo dobitna kombinacija .Jedino ne treba kombinovati ove procedure u istom tretmanu , vec napraviti razmak od 2 nedelje..

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas