Profhilo Body Tretman Tela

Trajanje tretmana

20 minuta

Neophodan broj tretmana

2-3

Tip procedure

Injekciona

Revitalizujte i podmladite svoju kožu na telu uz Profhilo Body tretman tela

Profhilo Body je revolucionarni injekcioni tretman koji ciljano deluje na opuštenost kože na telu. Ovaj inovativni tretman namenjen je hidrataciji naborane kože i poboljšanju elastičnosti kože pa samim tim utiče na smanjivanje sitnih linija i bora. Sa starenjem, koža prirodno gubi svoju mladalačku čvrstinu i može postati opuštena ili naborana.

Profhilo Body se efikasno bori protiv ovih znakova starenja, obnavljajući mladalačku elastičnost i sjaj vaše kože. Profhilo Body je jedini injekcioni tretman koji je posebno dizajniran za tretiranje opuštenosti kože na telu. Profhilo Body deluje identično kao Profhilo tretman lica. Profhilo body putem bioremodelacije utiče na ublažavanje sitnih linija i bora, hidrira naboranu kožu i poboljšava elastičnost kože.

Sa starenjem, koža počinje da se opušta i gubi svoju jedrinu. Opuštena koža na telu kao rezultat starenja ili promena u težini može biti eliminisana korišćenjem revolucionarnog tretmana Profhilo Body, a efekti su još bolji ako se kombinuje sa Prime X platformom za oblikovanje tela i zatezanje kože na telu kao i EmSculpt NEO platformom

Za razliku od dermalnih filera, koji daju volumen tretiranim regijama, ovaj izuzetno popularan tretman lica, od skora je dostupan i za tretmane tela, gde na tretiranim regijama pruža duboku hidrataciju kože i povećava njenu čvrstinu. Profhilo je pogodan za sve tipove kože i sve uzraste.

Povećana čvrstoća i elastičnost kože

Zategnutija i jedrija koža

Rehidrirana koža

Tretman tela Profhilo

Profhilo body tretman se izvodi Profhilo body kitom. Sam tretman podrazumeva injektovanje hiajluronske kiseline u kožu na regiji koja se tretira. Hijaluronska kiselina koja se koristi u Profhilo tretmanu nije klasični filer. Ona je termički stabilizovana da poboljša njenu efikasnost i dugotrajnost bez upotrebe hemijskih umreživača. Ova tehnologija omogućava Profhilu da se širi ispod kože, pružajući hidrataciju i stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina na prirodan način. Rezultat je vidljivo poboljšanje teksture kože, smanjenje finih linija i bora, te opšte poboljšanje tonusa i elastičnosti kože.  Profhilo ima jednu od najviših koncentracija hijaluronske kiseline dostupne na tržištu.

Sam tretman podrazumeva više uboda u odabrano i označeno područje kože kako bi se poboljšao kvalitet i smanjila opuštenost kože. Hijaluronska kiselina privlači i zadržava vodu iz vašeg tela, stimulišući hidrataciju regije. Ovo transformiše umornu i oštećenu kožu u čvrstu i blistavu kožu na tretiranoj regiji.

Nakon tretmana, Profhilo body stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, što dovodi do zatezanja kože. U okviru Profhilo Body kita nalazi se i  krema za telo koja dodatno tonira i hidrira kožu a predstavlja deo kućne nege nakon tretmana, između dva tretmana Profhilo body preparatom.

Ovaj tretman izaziva minimalnu nelagodnost i skoro je bezbolan. U situacijama kada pacijenti imaju nizak prag tolerancije na bol preporučujemo lokalni anestetik koji nanosimo na ciljanu regiju. Nakon tretmana, na mestima uboda može doći do pojave modrica, crvenila ili otoka koji prolaze brzo a pacijentima se daju preprouke o održavanju higijene same tretirane regije.

U Rejuvi preporučujemo bar dva tretmana iste regije u razmacima od 30 dana. 

Profhilo Body je pogodan kako za muškarce tako i za žene, i posebno je efikasan osoba koji primećuju prve znakove starenja kože. Hidrirajte, osvežite i podmladite kožu tela uz Profhilo tretman i kombinujte ga sa ostalim tretmanima u skladu sa individualnim protokolima koje vam prporuče naši doktori.

Profhilo body tretman se preporučuje kod

 • Gubitka čvrstoće kože (skin laxity) koji se postepeno  povećava s godinama. Gubitak čvrstoće kože uzrokuje da koža izgleda opušteno i naborano. Kako starimo, proizvodnja kolagena i elastina opada, što rezultira tankom kožom koja gubi svoju elastičnost.
 • Opuštene kože nastale kao posledica starenja ali i oscilacija u telesnoj težini. Postepeno smanjenje kolagena i elastina, gubitak potpornog masnog tkiva i mišićnog volumena i tonusa doprinosi da koža ‘“visi!” na odredjenim regijama

Profhilo Body Tretman Cena

 • Profhilo body cena 1 regija - 600 EUR (na primer stomak, ili dve ruke)
 • Profhilo body cena 2 regije 1000 EUR (stomak i dve ruke, deo iznad kolena i ruke)

Koje delove tela možete tretirati sa Profhilo Body?

Profhilo Body Tretman je pogodan za opuštenu kožu na:

 • na nadlakticama
 • Regiji iznad kolena
 • Regiji unutrašnje strane butina
 • regiji stomaka
 • Regiji vrata 
 • Regiji dekoltea

Rezultat je vrlo prirodan, koža postaje čvršća, otpornija i bolje hidrirana.

Na nadlakticama

Na regiji iznad kolena

Sa unutrašnje strane butina

Regiji stomaka

Regiji vrata

Regiji dekoltea

Kada pacijenti mogu očekivati rezultate?

Već odmah nakon tretmana, primetićete prva poboljšanja kože, jer je koža bolje hidrirana. Optimalni rezultat se pokazuje otprilike tri meseca nakon prvog tretmana, kada koža proizvede kolagen i elastin. Od 6-10 nedelja nakon prvog tretmana, optimalni efekat postaje sve očigledniji. To je zato što proizvodnja kolagena i elastina zahteva vreme.

Često postavljana pitanja o Profhilo Body tretmanu

 • Povećana čvrstoća i elastičnost kože
 • Zategnutija i podignita koža
 • Rehidrirana koža

Nakon konsutlativnog pregleda sa jednim od naših lekara, utvrdićemo vaše ciljano područje i plan tretmana. Na bazi konsultaitvnog pregleda pravimo individualni protokol koji odgovara potrebama pacijenta. 

Profhilo Body je vrlo jednostavan. Fina igla se koristi za ubrizgavanje hijaluronske kiseline na ciljano područje, čime se zateže koža i stimuliše proizvodnja kolagena i elastina. Takođe se može koristiti topički anestetik na ciljanom mestu.

U Rejuvi preporučujemo 2 do 3 tretmana za postizanje optimalnih rezultata, nakon čega preporučujemo tretman održavanja gde frekvencija ponavljanja zavisi od stanja kože i očekivanih rezultata.

Sa Profhilo Body možete očekivati da ćete videti očekivane rezultate u roku od 2-3 nedelje nakon završetka poslednjeg tretmana. Prvo reultati kao što su hidriranija i svežija koža se vide odmah nakon prvog tretmana.

Profhilo tretman važi za izuzetno bezbedan, ali kao i svaki medicinski zahvat, nosi određene potencijalne rizike. Kao i kod svake injekcione procedure, moguće je da dođe do sitnih modrica. S obzirom da su ubodi površinske, šansa za pojavu modrica je vrlo mala. Savetujemo našim pacijentima da ne konzumiraju alkohol ili Ibuprofen 24 sata pre tretmana. U prvim satima nakon tretmana, moguće su male kvrge na mestu uboda. To je normalno i nestaje u roku nekoliko sati. Koža se neće crveneti, niti se ljuštiti nakon tretmana.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas