Rejuva ordinacija – O nama

Svaka negovana žena je lepa žena

Baveći se godinama vrlo uspešno estetskom medicinom i antiagingom, uvek smo insistirali na vrhunskom kvalitetu rada, prirodnim rezultatima, materijalima najboljeg kvaliteta, brižnom i iskrenom odnosu sa pacijentima i njihovom dugoročnom poverenju i zadovoljstvu.

Želeći ne samo da održimo dosadašnji nivo u radu, već da se i još više unapredimo, uveli smo najsavremenije laserske tehnologije u svoju praksu, kao i najbolje aparate i medicinske tretmane koji se bave negom i kvalitetom kože.

Estetska medicina Rejuva - tim

Sertifikovani lekari

Sve procedure u Rejuvi izvodi isključivo stručno, specijalizovano osoblje sa velikim iskustom u oblasti estetske medicine.

Savremene metode

Primenjujemo najprestižnije i najsavremenije metode podmlađivanja lica i tela – botox, hijaluronski fileri, PRP, plazmalifting, lifting nitima kao i najsavremenije lasere i aparate.

Najbolji brendovi

Koristimo samo najkvalitetnije preparate prestižnih kuća koji su registrovani u našoj zemlji (Allergan/Juvederm, Profhilo, Jalupro…) kao i Alma Soprano Titanium, Ballancer Pro, Genosys itd.

Prirodan izgled

Odložite starenje, čuvajte svoje zdravlje i lepotu. Podmladite se. Negujte svoje lice i telo, jer ono je jedino koje imate.

Upoznajte naš tim!

Dr Aleksandra Markoski Smiljković - Rejuva ordinacija Beograd Dedinje

Dr Aleksandra Markoski Smiljković

Dr Aleksandra je završila Medicinski fakultet u Nišu. Osvajač je zlatne medalje iz molekularne biologije na svetskoj olimpijadi u St. Petersburgu.

Nakon rada u Centru za anesteziologiju KC Niš usavršava se na polju estetske i antiageing medicine. Edukacije iz oblasti mezoterapije, hijaluronskih filera, plazmaliftinga, podmlađivanja nitima, botoxa, kolagenih stimulatora pohađala je kod internacionalnih trenera vodećih svetskih kuća iz oblasti estetske medicine.

Uspešno se bavi esteskom medicinom i anti-agingom lica i tela. Veliki broj zadovoljnih pacijentata, kvalitetan rad i individualni pristup garantuju sigurnost i zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Tokom višegodišnjeg rada u Švajcarskoj banci matičnih ćelija, nakon edukacija u Ženevi, Aleksandra se bavila matičnim ćelijama i regenerativnom medicinom. Nakon višegodišnjeg iskustva u esteskoj medicini, u svoju praksu uvodi i najsavremenije laserske tehnologije.
Redovni je učesnik stručnih skupova i seminara u zemlji i inostranstvu.

Ivana Dimkovski - Rejuva ordinacija za estetsku medicinu, Beograd.

Ivana Dimkovski

Viša medicinska sestra

Strukovni fizioterapeut

Jovana Đokić - Rejuva ordinacija za estetsku medicinu, Beograd.

Jovana Đokić

Viša medicinska sestra

Diplomirani strukovni kozmetičar – estetičar

Anđela Denić, ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd

Anđela Danić

Viša medicinska sestra

Strukovni fizioterapeut

Nevena Sajić, ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd

Nevena Sajić

Viša medicinska sestra

Diplomirani strukovni kozmetičar – estetičar

Tamara Nedeljković, ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd

Tamara Nedeljković

Viša medicinska sestra

Strukovni fizioterapeut

Ordinacija

Ordinacija Rejuva nalazi se na Dedinju, u mirnom delu grada sa dostupnim parkingom, a sve sa ciljem da u elegantnom ambijentu, uz maksimalnu diskreciju i privatnost uživate u svom estetskom tretmanu.

Posetite nas i proverite zašto smo jedinstveni!

Rejuva Ordinacija Video

Pozovite nas