O nama

Svaka negovana žena je lepa žena

Baveći se godinama vrlo uspešno estetskom medicinom i antiagingom, uvek smo insistirali na vrhunskom kvalitetu rada, prirodnim rezultatima, materijalima najboljeg kvaliteta, brižnom i iskrenom odnosu sa pacijentima i njihovom dugoročnom poverenju i zadovoljstvu.

Želeći ne samo da održimo dosadašnji nivo u radu, već da se i još više unapredimo, uveli smo najsavremenije laserske tehnologije u svoju praksu, kao i najbolje aparate i medicinske tretmane koji se bave negom i kvalitetom kože.

Naš pristup

Sertifikovani lekari

Sve procedure u Rejuvi izvodi isključivo stručno, specijalizovano osoblje sa velikim iskustom u oblasti estetske medicine.

Savremene metode

Primenjujemo najprestižnije i najsavremenije metode podmlađivanja lica i tela – botox, hijaluronski fileri, PRP, plazmalifting, lifting nitima kao i najsavremenije lasere i aparate.

Najbolji brendovi

Koristimo samo najkvalitetnije preparate prestižnih kuća koji su registrovani u našoj zemlji (Allergan/Juvederm, Profhilo, Jalupro…) kao i Alma Soprano Titanium, Ballancer Pro, Genosys itd.

Prirodan izgled

Odložite starenje, čuvajte svoje zdravlje i lepotu. Podmladite se. Negujte svoje lice i telo, jer ono je jedino koje imate.

Upoznajte naš tim!

Dr Aleksandra Markoski Smiljković

Dr Aleksandra je završila Medicinski fakultet u Nišu. Osvajač je zlatne medalje iz molekularne biologije na svetskoj olimpijadi u St. Petersburgu.

Nakon rada u Centru za anesteziologiju KC Niš usavršava se na polju estetske i antiageing medicine. Edukacije iz oblasti mezoterapije, hijaluronskih filera, plazmaliftinga, podmlađivanja nitima, botoxa, kolagenih stimulatora pohađala je kod internacionalnih trenera vodećih svetskih kuća iz oblasti estetske medicine.

Uspešno se bavi esteskom medicinom i anti-agingom lica i tela. Veliki broj zadovoljnih pacijentata, kvalitetan rad i individualni pristup garantuju sigurnost i zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Tokom višegodišnjeg rada u Švajcarskoj banci matičnih ćelija, nakon edukacija u

Ženevi, Aleksandra se bavila matičnim ćelijama i regenerativnom medicinom. Nakon višegodišnjeg iskustva u esteskoj medicini, u svoju praksu uvodi i najsavremenije laserske tehnologije.

Redovni je učesnik stručnih skupova i seminara u zemlji i inostranstvu.

Ivana Dimkovski

Viša medicinska sestra | Strukovni fizioterapeut

Anđela Danić

Viša medicinska sestra | Strukovni fizioterapeut

Tamara Nedeljković

Viša medicinska sestra | Strukovni fizioterapeut

Dr Mila Bogosavljević

Specijalizant dermatovenerologije

Dragana Ušćumlić

Medicinska sestra

Valentina Ilić

Asistent

sr_RSSerbian
Pozovite nas