Jalupro Collagen booster

Jalupro – Ishrana fibroblasta aminokiselinama

45 minuta

Trajanje tretmana

4-6

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

Šta je Jalupro?

Švajcarski preparat za biorevitalizaciju koze, izuzetno popularan u Evropi upravo zbog svoje jedinstvene formule i sjajnih rezultata.

Jalupro je  koktel sastavljen iz hijaluronske kiseline i amino kiselina (glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin). Hijaluronska kiselina privlaci vodu i hidrira kožu, dajući  joj punoću i jedrinu, a aminokiseline su “hrana” za fibroblaste. Fibroblasti su ćelije vezivnog tkiva koje uz pomoć aminokiselina (Glicine, L- prolin, L-lizin, L-leucin) proizvode kolagen u našoj koži, obezbeđujući joj elastičnost i čvrstinu.

Tokom godina, usled fiziološkog starenja ali i pod uticajem ishrane, dijete, izlaganja suncu aktivnost fibroblasta se smanjuje. Zbog svega ovoga koža stari, gubi tonus, elastičnost, jedrinu a potom nastaju i bore i brazde na koži . Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta. Stoga, izgled kože postaje mnogo bolji.
Jalupro Collagen Booster - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Postoje tri vrste Jalupro koktela za biorevitalizaciju: Jalupro, Jalupro HMW i Jalupro Super Hydro. Sva tri proizvoda su sjajni biorevitalizatori kože i značajno popravljaju njenu teksturu, hidrataciju, čvrstinu i elastičnost.

Jalupro je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i aminokiselina. Stimuliše sintezu kolegena, vraća sjaj i elastičnost kože, ublažava fine bore na licu.

Jalupro HMW je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži hijaluronsku kiselinu u jos većoj koncentraciji nego Jalupro kao i pomenute aminokiseline. Izuzetno je efikasan u regeneraciji zrelije kože sa jako izraženim borama na licu, vratu i dekolteu.

Jalupro Super Hydro, jedinstveni skinbuster koji sadrži čak 80 mg hijaluronske kiseline (visoko i nisko molekularne), aminokiseline i peptide čijim se zajedničkim dejstvom pruža dugotrajna hidratacija, podstiče stvaranje kolagena i elastina u najdubljim slojevima kože, pruža potpora ligamentima i daje čvrstina koži.

Često postavljana pitanja

Koristi se kada želite da sprečite prerano starenje kože, da usporite nastanak i produbljivanje bora i da u isto vreme predupredite simptome photo-aginga, pigmentacije i fleke.

  • redovni anti-aging tretmani kako kod mladih tako i kod zrelih koža
  • za hidrataciju suve i dehidrirane kože
  • za regeneraciju kože izložene štetnim vremenskim uticajima tokom zimskog perioda i letnjih meseci
  • u kombinovanim protokolima biorevitalizacije kože
  • To je medicinsko sredstvo proizvedeno u skladu sa direktivom EEC 93/42 MDD

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas