Jalupro Collagen booster

 Ishrana fibroblasta aminokiselinama

45 minuta

Trajanje tretmana

4-6

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

Šta je Jalupro?

Jalupro je švajcarski preparat za biorevitalizaciju koze, izuzetno popularan u Evropi upravo zbog svoje jedinstvene formule i sjajnih rezultata.

Jalupro je  koktel sastavljen iz hijaluronske kiseline i amino kiselina (glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin). Hijaluronska kiselina privlaci vodu i hidrira kožu, dajući  joj punoću i jedrinu, a aminokiseline su “hrana” za fibroblaste. Fibroblasti su ćelije vezivnog tkiva koje uz pomoć aminokiselina (Glicine, L- prolin, L-lizin, L-leucin) proizvode kolagen u našoj koži, obezbeđujući joj elastičnost i čvrstinu.

Tokom godina, usled fiziološkog starenja ali i pod uticajem ishrane, dijete, izlaganja suncu aktivnost fibroblasta se smanjuje. Zbog svega ovoga koža stari, gubi tonus, elastičnost, jedrinu a potom nastaju i bore i brazde na koži . Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta. Stoga, izgled kože postaje mnogo bolji.
Jalupro Collagen Booster - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Postoje dve vrste Jalupro koktela za biorevitalizaciju: Jalupro i Jalupro HMW. Oba proizvoda su sjajni biorevitalizatori kože i značajno popravljaju njenu teksturu, hidrataciju, čvrstinu i elastičnost.

Jalupro je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i aminokiselina. Stimuliše sintezu kolegena, vraća sjaj i elastičnost kože, ublažava fine bore na licu.

Jalupro HMW je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži hijaluronsku kiselinu u jos većoj koncentraciji nego Jalupro kao i pomenute aminokiseline. Izuzetno je efikasan u regeneraciji zrelije kože sa jako izraženim borama na licu, vratu i dekolteu.

Često postavljana pitanja

Jalupro se koristi kada želite da sprečite prerano starenje kože, da usporite nastanak i produbljivanje bora i da u isto vreme predupredite simptome photo-aginga, pigmentacije i fleke.

  • redovni anti-aging tretmani kako kod mladih tako i kod zrelih koža
  • za hidrataciju suve i dehidrirane kože
  • za regeneraciju kože izložene štetnim vremenskim uticajima tokom zimskih i letnjih meseci
  • u kombinovanim protokolima biorevitalizacije kože
  • JALUPRO je medicinsko sredstvo proizvedeno u skladu sa direktivom EEC 93/42 MDD

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Изборник
Pozovite nas