EXION Frakcioni RF microneedling

Revolucionarna microneedling radiofrekventna procedura.

Trajanje tretmana

do sat vremena

Neophodan broj tretmana

minimum 3 ponavljanja po regiji

Tip procedure

Frakcioni RF

EXION RF microneedling je  najnovija i najnaprednija tehnologija radiofrekventnog microneedlinga. Ova tehnologija omogućava revolucionarne rezultate u tretiranju kože na licu, vratu, dekolteu i ukupno 20 različitih regija na telu. 

EXION Fractional RF je najnovija frakciona radiofrekventna tehnologija dizajnirana za tretiranje lica i tela, namenjena svim tipovima kože. 

EXION je vrhunski frakcioni RF tretman koji kombinuje revolucionarni RF microneedling sa naprednom veštačkom inteligencijom kako bi podmladio kožu, učvrstio je i pomogao u tretiranju bora, strija i ožiljaka od akni. Zahvaljujući najnovijoj AI tehnologiji (Artificial Intelegence) pruža izvanredne rezultate uz minimalan osećaj nelagodnosti. EXION Frakcioni RF Microneedling se primenjuje na licu i telu i pogodan je za sve tipove kože.

Neinvazivno. Brzo & ugodno. Kratak period oporavka.

Šta je EXION frakcioni RF?

EXION Frakcioni RF predstavlja tretman koji zateže i podmladjuje vašu kožu. Odličan je izbor za ljude koji žele poboljšati izgled sitnih linija i bora, opuštene kože, oštećenja od sunca, strija i ožiljaka od akni.

exion slika aparata -frakcioni microneedling - ordinacija Rejuva Beograd

Naučno potvrđeni benefiti EXION tretmana na bazi kliničkih studija su:

Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 1 - ordinacija Rejuva Beograd
Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 2 - ordinacija Rejuva Beograd
Exion Frakcioni RF microneedling rezultati tretmana 3 - ordinacija Rejuva Beograd

Kako EXION RF microneedling funkcioniše?

EXION RF je inovativni tretman koji kombinuje radiofrekvenciju (RF) i veštačku inteligenciju, zbog čega svoju energiju precizno usmerava ka dubljim slojevima kože. Prirodno stimulišite proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, što rezultira glađim, zategnutijim i mlađim izgledom. Uz ovaj tretman pacijenti mogu postići značajna poboljšanja u teksturi kože, uz minimalnu neprijatnost, koja je uobičajena kod dubinskih tretmana tkiva.

Koje regije mogu da se tretiraju EXION RF Microneedling-om?

U ordinaciji Rejuva EXION RF Microneedling se koristi za regije lica, vrata, dekoltea, stomaka, nadlaktica i ostalih regija gde se vide sitne linije i bore, ožiljci, smanjena čvrstina kože ili strije.

Regije koje mogu da se tretiraju:

 • Regija oko očiju i podočnjaci: Microneedling RF tehnologija omogućava preciznu dostavu energije u dublje slojeve kože. RF Microneedling stimuliše prirodne procese obnove kože i povećava proizvodnju kolagena, doprinoseći tako zatezanju i osvežavanju područja oko očiju, umanjuje fine linije i bore. 
 • LICE/VRAT/DEKOLTE: Tretman na licu može obuhvatiti regije poput obraza, čela, brade i regiju oko usana, kao i vrat i dekolte. EXION RF Microcneedling  omogućava da se lice vrat i dekolte tretiraju u jednom prelazu brzo, efikasno i skoro bezbolno.   
 • DELIKATNA PODRUČJA: EXION je osmišljen da pruži efikasan tretman delikatnim područjima tela (na primer deo ispod zadnjice).  EXION Microneedling RF omogućava prilagođavanje tretmana kako bi se postigli željeni rezultati na delikatnim područjima, uz minimalan stres za kožu. 
 • REGIJA ABDOMENA: EXION tretman na abdomenu prilagođava se individualnim potrebama i ciljevima pacijenta, pružajući efikasne rezultate u tretiranju specifičnih problema vezanih za tu regiju tela, kao što su opuštena koža, ožiljci i strije. 
 • BEDRA/BUTINE/UNUTRAŠNJA STRANA BUTINE/GLUTEUSI: Podstičući prirodne procese obnove kože, poput povećane proizvodnje kolagena i elastina, EXION Microneedling RF  tretman omogućava pružanje efikasnih rezultata za poboljšanje izgleda bedara. Kako omogućava preciznu dostavu energije u dublje slojeve kože delujući ciljano na bedrima utiče na smanjenje celulita, poboljšanje tonusa kože i njeno zatezanje.

Exion Frakcioni RF Microneedling tretman cena

 • Exion Frakcioni RF microneedling tretman cena velike regije* 450 EUR (prva regija)
 • Exioni Frakcioni RF microneedling tretman cena dodatne velike regije 225 EUR (Druga regija)
 • Exioni Frakcioni RF microneedling tretman cena treće i svake naredne velike regije 200 EUR
 • Exioni Frakcioni RF microneedling tretman cena male regije kao dodatna regija je 150 EUR
 • Exioni Frakcioni RF microneedling tretman cena male regije kada je ona jedina koja se radi 250 EUR
 • *Velika regija podrazumeva cca 600 cm2 / na primer povrsina lica
 • *mala regija je cca 300 cm2 / na primer podočnjaci ili vrat

Koliko traje tretman?

Trajanje EXION tretmana može varirati u zavisnosti od područja koje se tretira i specifičnih potreba svakog pacijenta. Obično, jedan tretman traje od 30 minuta do sat vremena. Međutim, ovo je samo opšti okvir vremena, jer tretman može zahtevati više ili manje vremena u zavisnosti od područja kože koje se tretira i intenziteta tretmana koji se primenjuje.

Indikacije za EXION Frakcioni RF Microneedling

EXION tretmani imaju različite indikacije i mogu se koristiti za rešavanje više problema kože. Neke od glavnih indikacija u kojima se EXION koristi uključuju:

Bore na licu:

Frakcioni RF može pomoći u smanjenju sitnih linija i bora, posebno na licu, vratu ili rukama. Uspešno uklanja fine linije i sitnije bore zbog čega se koristi u podmlađivanju kože.

Gubitak tonusa kože:

Koristi se za zatezanje i toniranje opuštene kože, posebno na područjima kao što su obrazi, vrat ili stomak.

Ožiljci i ožiljci od akni:

Frakcijska RF tehnologija omogućava preciznu dostavu energije u dublje slojeve kože, podstičući proizvodnju novog kolagena i elastina. To pomaže u regeneraciji kože i postepenom smanjenju različitih vrsta ožiljaka, poboljšavajući teksturu i tonus kože. Osim u smanjenju vidljivosti od povreda i operacija, EXION smanjuje i ožiljke od akni.

Tretmani EXION-a za ožiljke su prilagođeni individualnim potrebama i karakteristikama ožiljaka kako bi se postigao optimalan rezultat.

Strije: Uspešno se koristi se za smanjenje vidljivosti strija na telu, u regijama poput stomaka ili bedara. 

Ove indikacije pokazuju širok spektar problema sa kožom koje EXION Frakcioni RF tretmani mogu efikasno tretirati, pružajući značajne estetske i funkcionalne rezultate. 

U ordinaciji Rejuva svi pacijenti pre EXION tretmana imaju konsultativni lekarski pregled, na kome se na osnovu tipa i stanja kože, ali i željenih ciljeva, bira najbolji protokol prilagođen individualnim potrebama pojedinca.

Zašto pacijenti kažu DA EXION-u?

Pacijenti često izražavaju pozitivno iskustvo sa EXION tretmanima:

 • 100% kaže da je tretman ugodan
 • 98% pacijenata je zadovoljno tretmanom
 • 82% pacijenata je ocenilo proceduru udobnom 
 • 41% je primetilo poboljšanje kod ožiljaka od akni

Exion Frakcioni RF Microneedling - Najčešće postavljena pitanja (FAQ):

Svako ko želi poboljšati izgled svoje kože, bez obzira na dob ili tip kože, može imati koristi od EXION-a, procedure za stimulaciju endogene sinteze hijaluronske kiseline. 

Iako svako može imati koristi od poboljšanja teksture kože,ova procedura  ima posebne prednosti za pojedince koji žele da se reše bora, ožiljaka od akni, strija i starih ožiljci od povreda.

Kliničke studije procenile su sigurnost i efikasnost na svim tipovima kože. Svakako će naša dr Aleksandra Markoski Smiljković (praktikant EXION procedure) prilagoditi tretman vama!

EXION tretman se sprovodi pod nadzorom lekara, koji će prilagoditi intenzitet i protokole tretmana u skladu sa karakteristikama vaše kože kako bi se postigli najbolji rezultati i smanjili potencijalni rizici.

EXION frakcijska RF procedura može da se primenjuje na različim područjima na licu i telu. Ukupno 20 područja lica i tela uključujući periorbitalni deo, vrat i dekolte zatim  ruke, bedra i leđa ,trbuh, bočni struk  i kritičnu regiju ispod zadnjice..

Dok neki pojedinci mogu zahtevati topikalnu anesteziju unapred, većina ljudi prolazi procuduru bez potrebe za bilo kakvom anestezijom i opisuju da osećaju samo blagu nelagodu tokom mikroneedlinga. Postupak je poznat kao vrlo  ugodan, čak opuštajući. Moguće je osetiti toplinu u tom području koji se tretira.

Procedura  može uzrokovati toplinu i blag osećaj bockanja u celom tretiranom području, ali bez bolova. 

Obično se nakon tretmana možete vratiti svoji svakodnevnim aktivnostima, ali treba imati u vidu da se na licu mogu videti sitni ubodi, crvenilo kože i blaga iritacija, koja ubrzo prolazi. Zato se treba kloniti izlaganja suncu, jačim izvorima zagrevanja (saune, bazeni, trening) i ne treba nanositi ništa na kožu tretirane regije, uključujući i šminku (no make up).

Plump-up efekat, koji čini da koža izgleda punija, glađa i zategnutija, primećuje se vidi odmah sutradan nakon tretmana. Vidljivo poboljšanje možete videti već nakon  mesec dana posle procedure, dok se najznačajniji rezultati često prijavljuju tri meseca nakon poslednje seanse. 

Na osnovu dostupnih kliničkih studija, najbolji rezultati se mogu  videti tri meseca nakon poslednje procedure tj.završene serije ukoliko je rađeno više od jedne procedure. Follow up pokazuje impresivne rezultate i šest meseci nakon tretmana.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas