ClearLift by Rejuva

ClearLift – Hollywood lunchtime facelift u Rejuvi.
Brz i bezbolan, bez oporavka

30-60 min

Trajanje tretmana

4-6

Neophodan broj tretmana

Laserska

Tip procedure

Šta je ClearLift tretman?

ClearLift je tretman koji podmlađuje i zateže kožu, popravlja ten i teksturu kože i sve to bez oporavka koji je svojstven za većinu laserskih tretmana.

Starenje, stres i moderan način života deluju na kožu tako što ostavljaju tragove u vidu nejednake strukture, bora, opuštene kože i sunčanih fleka. Uporavo su ovo indikacije koje možemo otkloniti primenom ClearLift sonde sa Harmony XL Pro lasera

Ovaj tretman najčešće koristimo za podmlađivanje kože na licu, vratu i dekolteu.

Kako ClearLift podmlađuje kožu?

ClearLift sonda koristi Q-switch Nd: Yag laser da podmladi kožu. Tretirana koža imaće zdraviji podmlađen izgled i mladalački sjaj. Upravo ova tehnologija, koja je bazirana na neablativnom laseru usmerava energiju ispod epiderma praveći kontrolisane mikro povrede dok epiderm ostavlja neoštećen. Rezultat ovog laserskog procesa je prirodna regeneracija mikropovreda kože koja proizvodi novi kolagen dok u isto vreme zateže i kontrahuje strukturu kože.

clearlift - alma harmony xl rejuva dr aleksandra

ClearLift® tretman prednosti

Najveća prednost ovog tretmana leži u tome da prve rezultate vidite i osetite skoro odmah nakon tretmana. Obzirom da ne oštećuje površinu kože pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti, neometano, svojim redovnim dnevnim aktivnostima.

Tretman je bezbedan za sve tipove kože i za sve uzrasti, a obzirom da je bezbolan, ne zahteva anesteziju, a nakon tremtmana ne postoji oporavak.

Upravo iz ovih razloga ClearLift se popularno u svetu naziva Hollywood lunchtime facelift tretman.

Za više informacija kontkatirajte preko kontakt forme, ili nas pozovite i zakažite  kosultativni pregled kako biste saznali sve o tretmanu ali i komplementarnim tretmanima koji najviše odgovaraju vašem tipu i stanju kože.

ClearLift Lasersko podmlađivanje cena

 

Lice 200, 150 promo period Vrat 150 100 Dekolte 75 50
Lice + vrat 200 Lice + vrat + dekolte 250
alma laseri rejuva - prime x - harmony xl pro - soprano titanium (1)

ClearLift Lasersko podmlađivanje – Često postavljana pitanja:

Ovo je vrlo prijatan tretman, potpuno bezbolan, tokom koga pacijent može osetiti toplotu na površini koja se tretira.

ClearLift dolazi sa različitim vrhovima koji mogu da ditktiraju dubinu penetracije lasera i upravo na bazi stanja kože i indikacija doktor može odrediti dubinu prodiranja lasera i prilagoditi laserski tretman potrebama svakog pacijenta ponaosob.

Da, ovaj tretman se može kombinovati i sa drugim laserskim ali i estetksim procerdurama. Naša preporuka je da ClearLift pre svega kombinujemo sa NIR sondom, ClearSkin laserom, DermaClear. Za maksimalni efekat u zavisnosti od indikacije tretman se može kombinovati sa ProfhiloJalupro ili drugim biorevitalizacionim procedurama.

Obzirom da Clear Lift ne oštećuje epiderm, odnosno površinu kože, pacijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana, to znači da pacijenti mogu da se šminkaju odmah nakon tretmana.

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas