ClearLift by Rejuva

ClearLift – Hollywood lunchtime facelift u Rejuvi. Brz i bezbolan, bez oporavka

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30-60 min

Neophodan broj tretmana

4-6

crosshair

Tip procedure

Laserska

Šta je ClearLift tretman?

ClearLift je tretman koji podmlađuje i zateže kožu, popravlja ten i teksturu kože i sve to bez oporavka koji je svojstven za većinu laserskih tretmana.

Starenje, stres i moderan način života deluju na kožu tako što ostavljaju tragove u vidu nejednake strukture, bora, opuštene kože i sunčanih fleka. Uporavo su ovo indikacije koje možemo otkloniti primenom ClearLift sonde sa Harmony XL Pro lasera

Ovaj tretman najčešće koristimo za podmlađivanje kože na licu, vratu i dekolteu.

Kako ClearLift podmlađuje kožu?

ClearLift sonda koristi Q-switch Nd: Yag laser da podmladi kožu. Tretirana koža imaće zdraviji podmlađen izgled i mladalački sjaj. Upravo ova tehnologija, koja je bazirana na neablativnom laseru usmerava energiju ispod epiderma praveći kontrolisane mikro povrede dok epiderm ostavlja neoštećen. Rezultat ovog laserskog procesa je prirodna regeneracija mikropovreda kože koja proizvodi novi kolagen dok u isto vreme zateže i kontrahuje strukturu kože.

ClearLift lasersko podmlađivanje - Dr Aleskandra Markoski Smiljković radi ClearLift tretman na Alma Harmony XL Pro Laseru

ClearLift® tretman prednosti

Najveća prednost ovog tretmana leži u tome da prve rezultate vidite i osetite skoro odmah nakon tretmana. Obzirom da ne oštećuje površinu kože pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti, neometano, svojim redovnim dnevnim aktivnostima.

Tretman je bezbedan za sve tipove kože i za sve uzrasti, a obzirom da je bezbolan, ne zahteva anesteziju, a nakon tremtmana ne postoji oporavak.

Upravo iz ovih razloga ClearLift se popularno u svetu naziva Hollywood lunchtime facelift tretman.

Za više informacija kontkatirajte preko kontakt forme, ili nas pozovite i zakažite kosultativni pregled kako biste saznali sve o tretmanu ali i komplementarnim tretmanima koji najviše odgovaraju vašem tipu i stanju kože.

ClearLift Cena

  • 150 EUR
  • 100 EUR
  • 50 EUR
  • 200 EUR

ClearLift Lasersko podmlađivanje – Često postavljana pitanja:

Ovo je vrlo prijatan tretman, potpuno bezbolan, tokom koga pacijent može osetiti toplotu na površini koja se tretira.

ClearLift dolazi sa različitim vrhovima koji mogu da ditktiraju dubinu penetracije lasera i upravo na bazi stanja kože i indikacija doktor može odrediti dubinu prodiranja lasera i prilagoditi laserski tretman potrebama svakog pacijenta ponaosob.

Da, ovaj tretman se može kombinovati i sa drugim laserskim ali i estetksim procerdurama. Naša preporuka je da ClearLift pre svega kombinujemo sa NIR sondom, ClearSkin laserom, DermaClear. Za maksimalni efekat u zavisnosti od indikacije tretman se može kombinovati sa ProfhiloJalupro ili drugim biorevitalizacionim procedurama.

Broj potrebnih tretmana zavisi plana lečenja i individualnih ciljeva pacijenta. Neki ljudi vide rezultate nakon samo jednog tretmana, dok je drugima potrebno više tretmana da bi postigli željene rezultate.

Obično se preporučuje najmanje četiri do šest tretmana, u razmaku od oko nedelju dana.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas