Mesotherapy

Mezoterapija - Trenutno vidljiv efekat jedrine i sjaja kože

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30 minuta

Neophodan broj tretmana

3-5

Tip procedure

Injekciona

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je najblaža regenerativna anti-aging procedura, kojom se mezokokteli uz pomoć najtanjih iglica injektuju u mezoderm, srednji sloj kože.

Zdrava, neoštećena koža resorbuje svega 10% aktivnih supstanci iz regenerativnih krema koje nanosimo tokom svakodnevne nege. Upravo zato se mikroubodima stvaraju perforacije preko kojih aktivne supstance iz mezokoktela prodiru u mezoderm, središnji sloj kože, u kome se nalaze krvni sudovi i fibroblasti koji produkuju elastin, kolagen i hijaluron.

Mezokokteli sadrže hijaluronsku kiselinu, koja veže vodu i na taj način intenzivno hidrira kožu i bioregenterativni kompleks (vitamine, minerale, aminokiseline, faktore rasta, antioksidanse, oligoelemente) koji stimulišu sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline i deluju antioksidativno, sprečavajući starenje kože i vraćajući joj elsatičnost, tonus i sjaj. Osim ovoga sami mikroubodi su mehanicka stimulacija za sintezu kolagena.

Rejuva – Mezoterapija Beograd

U našoj ordinaciji uspešno sprovodimo mezoterapiju sledećih regija:

Mezoterapija tretman cena

Često postavljana pitanja

Mezoterapija se savetuje kako mlađim osobama za očuvanje jedre i blistave kože sa ciljem da odlože starenje, tako i ososbama sa izuzetno suvom, dehidriralom kožom sa fotooštećenjima i znakovima uznapredovalog starenja kože.

Zbog trenutno vidljivog efekta jedrine i sjaja kože, preporučuje se neposredno pre važnih dogadjaja.

Naravno, kombinacijom mezoterapije sa drugim anti-aging procedurama, postižu se fenomenalni efekti podmladjivanja.

Bilo da je u pitanju mezoterapija lica, vrata ili dekoltea, lekar će detaljno analizirati stanje Vaše kože neposredno pre tretmana i odabrati adekvatni mezokoktel. Najčešće se preporucuje uraditi seriju od 3-4 tretmana na 7-10 dana da se koža “probudi”, a zatim održavati jednom mesečno ili jednom u dva meseca.

Tretman je brz i gotovo bezbolan, uz obaveznu upotrebu anestetika u vidu kreme i odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Procedura je u potpunosti bezbedna. Mezokokteli koji se koriste u Rejuvi su visokog kvaliteta, legalno injektabilni, registrovani u Srbiji, a injektovanje izvodi isključivo sertifikovani lekar.

Mezoterapija se ne izvodi u trudnoći, dojenju i kod autoimunih i akutnih infektivnih bolesti. Kako biste saznali da li ste kandidat za ovaj tretman, zakažite konsultacije sa dr Aleksandrom.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas