Lipoliza

Smanjite obim željene regije i preoblikuje svoje telo – neinvanzivnom metodom i bez hirurške procedure

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30 minuta

Neophodan broj tretmana

3-4

Tip procedure

Injekciona

Šta je lipoliza?

Lipoliza je nehirurška metoda za trajno uklanjanje upornih, lokalizovanih masnih naslaga na stomaku, kolenima, butinama, nadlakticama i podbratku.

To je neinvazivna medicinska procedura tokom koje se najtanjim iglicama u potkožno masno tkivo injektuje lipolitički koktel.

Lipolitički koktel sadrži dve aktivne supstance, Fosfatidil holin (PPC) i Deoksilizu, koje dovode do prskanja membrane masne ćelije (adipocita) zbog čega se masnoća se izliva u okolni medjućelijski prostor, emulguje na sitne masne kapljice i putem cirkulacije i limfotoka eliminiše iz organizma. Na taj način se trajno smanjuje broj masnih ćelija na tretiranoj regiji a samim tim smanjuje obim i preoblikuje telo.

Lipoliza - Često postavljana pitanja FAQ

Tretman je brz i minimalno bolan, a proceduru izvodi sertifikovani lekar. Pacijent u okviru tretmana dobija i preporučeni režim ishrane.

Odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Rezultat je smanjenje obima za 2-5 cm po tretmanu i može se ponavljati na tri nedelje do postizanja željenih rezultata.

Lipoliza je kontraindikovana u trudnoći, dojenju, kod aukutnih infektivnih i autoimunih bolesti i dijabetesa. Kako biste saznali da li ste kandidat za ovaj tretman, zakažite konsultacije sa dr Aleksandrom.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas