PRP (vampirski) tretman

PRP tretman predstavlja najprirodniju preoceduru podmlađivanja faktorima rasta iz sopstvene krvi, zbog čega se zove i “vampirski lifting ”. PRP je u svetu jedan od najpopularnijih antiaging tretmana, posebno među holivudskum ličnostima kojima je mladolik izgled prioritet.

zakažite tretman

Trajanje tretmana

45 minuta

Neophodan broj tretmana

3-6

Tip procedure

Injekciona

PRP tretman Beograd

Osim u estetskoj medicini, PRP se dugo i uspešno koristi u drugim granama medicine (sportska medicina, ortopedija….).

Obzirom da se u ovoj regenerativnoj proceduri koristi sopstvena krv, ne postoji rizik od alergijske ili imunološke reakcije, što čini proceduru izuzetno bezbednom.

Trombociti su ćelije naše krvi koje se u slučaju ozlede, aktiviraju i na mestu oštećenja oslobađaju veliki broj faktora rasta koji dovode do regeneracije tkiva i zarastanja rane. Upravo ta sposobnost regeneracije sopstvenog tkiva je u osnovi ove metode.

Faktori rasta oslobođeni iz trombocita stimulišu stvaranje nove kapilarne mreže, kolagena, elastina i hijaluronske kiseline čime se koža regeneriše, podmlađuje, postaje jedra, sjajna i zategnutija, a dubljom aplikacijom možemo regenerisati i dublje strukture lica. PRP se koristi za podmladjivanje kože lica, vrata, dekoltea, šaka i kose (opadanje,alopecije, priprema za transplantaciju kao i terapija nakon transplantacije kose).

PRP tretman cena

Cellular Matrix PRP

CELLULAR MATRIX je najsavremeniji vid PRP-ja koji pored faktora rasta iz trombocita sadrži i neukrštenu hijaluronsku kiselinu, pa pored efekta regeneracije tkiva pacijent dobija i efekat hidratacije koze.

Prednosti PRP tretmana

PRP Regeneriše kožu i popravlja njenu teksturu što je čini zdravijom, čvršćom , elastičnijom i hidriranijom, tako da ona deluje podmlađeno, jedrije i lepše.

PRP Usporava starenje kože- tako zdravija koža sa pojačanim sadržajem kolagena i elastina je otpornija na štetne faktore koji favorizuju starenje kože,i koji doprinose pojavi i produbljivanju postojecih bora (mimični pokreti koji lome kožu, gravitacija koja je “vuče”, cigarete, sunčanje….)

PRP regeneriše i popravlja oštećenja na koži kao što su proširene pore, ožiljci od akni, strije, pušacka siva koža….

U ordinacji Rejuva za izvodjenje Prp tretmana koristimo iskljucvo registrovane svajcarske setove Regen lab, a proceduru izvodi sertifikovi lekar.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas