Profhilo Tretman – Revolucija u Antiage Terapiji

Profhilo – Nova Dimenzija Nege Kože

zakažite tretman

Trajanje tretmana

45 minuta

Neophodan broj tretmana

2

Tip procedure

Injekciona

Profhilo tretman predstavlja inovaciju u svetu estetske medicine, nudeći inovativni pristup u borbi protiv starenja kože. Sa najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline dostupnom na tržištu, Profhilo se izdvaja kao moćan saveznik u očuvanju mladolikog izgleda i vitalnosti kože.

Šta je Profhilo?

Profhilo predstavlja revolucionarni pristup u estetskoj medicini, zasnovan na bioremodeliranju kože pomoću termostabilisane hijaluronske kiseline visoke čistoće. Ovaj tretman je posebno dizajniran da deluje na uzročnike starenja kože, a ne samo na simptome starenja kože. 

Ono što posebno ističe ovaj proizvod je činjenica da ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml). Jedinstven je i drugačiji i od hijaluronskih filera, ali i od proizvoda za biorevitalizaciju. Upravo zbog inovativnosti, postao je izuzetno popularan u ordinacijama širom sveta

Hijaluronska kiselina koja se koristi u Profhilo tretmanu nije klasični filer. Ona je termički tretirana da poboljša njenu efikasnost i dugotrajnost bez upotrebe hemijskih umreživača. Ova tehnologija omogućava Profhilu da se širi ispod kože, pružajući hidrataciju i stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina na prirodan način. Rezultat je vidljivo poboljšanje teksture kože, smanjenje finih linija i bora, te opšte poboljšanje tonusa i elastičnosti kože, što čini Profhilo idealnim izborom za one koji teže prirodnom, ali vidljivom poboljšanju izgleda svoje kože.

Profhilo tretman - Prikaz ekskluzivne ambalaže samog proizvoda u ordinaciji Rejuva

Kako Profhilo Deluje?

Hidratacija i Bioremodeliranje

Profhilo tretman koristi moć hijaluronske kiseline da transformiše kožu iznutra, pružajući joj ne samo trenutnu hidrataciju već i dugotrajno poboljšanje strukture. Kada se hijaluronska kiselina ubrizga, ona deluje kao magnet za vodu, efikasno hidrirajući kožu i dajući joj punoću i mekoću. Osim toga, hijaluronska kiselina u Profhilu pokreće biološke procese u koži koji podstiču proizvodnju kolagena i elastina, dva proteina neophodna za održavanje mladalačkog izgleda. Ovaj proces bioremodeliranja dovodi do postepenog ali trajnog poboljšanja kvaliteta kože, čineći je jačom, otpornijom i vizuelno mlađom.

Tehnika Aplikacije

Tehnika aplikacije Profhilo tretmana je pažljivo osmišljena da maksimizira efekte preparata. Ubrizgavanje se vrši u pet ključnih tačaka na svakoj strani lica, poznatih kao BAP (Bio Aesthetic Points) tehnika, koje su strateški odabrane da podrže i podignu tkivo tamo gde je to najpotrebnije. Ova metoda osigurava da se hijaluronska kiselina ravnomerno rasporedi, pružajući prirodne rezultate bez rizika od prekomernog volumena ili neželjenih izbočina. Tretman je brz, traje svega 30 minuta, a pacijenti mogu očekivati minimalan diskomfort zahvaljujući upotrebi finih igala i mogućnosti primene lokalnog anestetika. Oporavak je obično veoma brz, omogućavajući pacijentima da se brzo vrate svojim svakodnevnim aktivnostima sa minimalnim tragovima tretmana.

Prednosti Profhilo Tretmana

Prirodan Izgled

Glavni cilj Profhilo tretmana nije samo privremeno popunjavanje bora ili dodavanje volumena, već fundamentalno poboljšanje kvaliteta kože. Ova metoda omogućava da se postigne izgled koji nije izmenjen dodatim volumenom, već je prirodno osvežen i revitalizovan. Profhilo deluje tako što stimuliše kožu da se sama regeneriše, što dovodi do suptilnog lifting efekta, bez rizika od preteranog zatezanja ili neprirodnog izleda lica. Pacijenti često primećuju poboljšanje opšteg izgleda kože, uključujući smanjenje sitnih linija i poboljšanje teksture, što doprinosi sveukupnom mladolikom i odmornom izgledu.

Efekti Pomlađivanja

Profhilo tretman je posebno cenjen zbog svoje sposobnosti da pruži postepene, ali značajne efekte pomlađivanja. Ovaj tretman ne samo da hidrira kožu, već i inicira biološke procese koji podstiču obnovu i jačanje kožnog matriksa. Kao rezultat, koža postaje svežija, čvršća i elastičnija, a efekti su vidljivi na svim tretiranim područjima. Ovo poboljšanje nije ograničeno samo na površinski sloj kože, već se odnosi i na dublje slojeve, gde Profhilo pomaže u obnovi i očuvanju strukturalnog integriteta kože.

Brzi i Dugotrajni Rezultati

Jedinstvena formulacija Profhilo tretmana omogućava brzo postizanje vidljivih rezultata. Većina pacijenata primeti poboljšanje u teksturi i hidrataciji kože u roku od nekoliko dana nakon tretmana. Međutim, puni efekat tretmana postaje najuočljiviji nakon serije od dva tretmana, obično u razmaku od četiri do šest nedelja. Ovi rezultati nisu samo brzi, već su i dugotrajni, sa preporukom za održavanje tretmana svakih šest meseci. Ova periodična aplikacija osigurava kontinuiranu stimulaciju kože, što doprinosi dugotrajnosti efekata i pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda na duži vremenski period.

Profhilo tretman - 5 tačaka za injektovanje - Ordinacija Rejuva Beograd

Profhilo Tretman – Procedura

Priprema i Proces

Proces Profhilo tretmana započinje detaljnim konsultativnim pregledom sa doktorkom, gde se procenjuje stanje kože i određuju specifične potrebe pacijenta. Pre samog tretmana, koža se temeljno čisti i dezinfikuje pre nanošenja anestetičke kreme, koja osigurava komfor tokom procedure. Nakon što anestetik počne da deluje, doktor pažljivo aplicira Profhilo koristeći preciznu tehniku ubrizgavanja u odabrane tačke. Procedura je relativno brza i traje oko 30 minuta, a pacijenti mogu odmah nakon tretmana primetiti blagi efekat osveženja kože.

Post-Tretman Nega

Nakon tretmana, pacijenti mogu očekivati blagi otok ili crvenilo na mestima ubrizgavanja, što je normalna reakcija i obično nestaje u roku od nekoliko sati do dana. Preporučuje se izbegavanje šminke i intenzivnih fizičkih aktivnosti prvih 24 sata kako bi se omogućio proces zaceljenja bez iritacija i infekcija. Takođe, savetuje se izbegavanje ekstremnih temperatura, kao što su saune ili jaki sunčevi zraci, kako bi se osigurala optimalna regeneracija kože. Pacijenti bi trebalo da prate uputstva za negu kože koja su dobili od svog lekara, uključujući upotrebu blagih čistača i hidratantnih krema.

Profhilo za Podmlađivanje Vrata

Profhilo tretman nije ograničen samo na lice. Svojim regenerativnim svojstvima, Profhilo je izuzetno efikasan i za podmlađivanje kože vrata, koja često može izdati prve znake starenja. Tretman na ovom području može značajno poboljšati teksturu kože, smanjiti pojavu horizontalnih bora i vratiti izgubljenu hidrataciju.

Profhilo Tretman Cena

  • Profhilo 2ml | 300 EUR

Profhilo vs Hijaluronski Fileri

Dok hijaluronski fileri dodaju volumen tkivu i popunjavaju bore, Profhilo pristupa tretmanu kože na ćelijskom nivou, podstičući proizvodnju kolagena i elastina. Ovo ne samo da poboljšava izgled postojećih bora, već i unapređuje ukupno zdravlje kože, čineći je otpornijom na buduće znake starenja.

Kombinacija Profhilo Tretmana i Laserskih Tehnologija

Kombinovanje Profhilo tretmana sa naprednim laserskim tehnologijama, poput Clearskin i Clearlift, može dodatno unaprediti teksturu kože, smanjiti pore i poboljšati ton kože, što je potvrdjeno brojnim kliničkim studijama. Ove kombinovane terapije omogućavaju holistički pristup estetskoj medicini, gde se tretiraju različiti aspekti starenja kože, pružajući sveobuhvatne i dugotrajne rezultate.

Otkrijte Svoj Najbolji Izgled sa Profhilo Tretmanom

S obzirom na sve navedene prednosti i efikasnost Profhilo tretmana, jasno je zašto se on smatra jednim od najtraženijih postupaka u svetu estetske medicine. Ako ste u potrazi za metodom koja će vašoj koži vratiti mladalački sjaj i elastičnost, Profhilo predstavlja idealno rešenje. Uz minimalno vreme oporavka i dugotrajne rezultate, ovaj tretman je savršen izbor za one koji žele prirodno, ali vidljivo poboljšanje izgleda svoje kože.

Da biste saznali više o tome kako ovaj tretman može odgovarati vašim individualnim potrebama i ciljevima, pozivamo vas da zakažete konsultativni pregled sa našim doktorkama. Tu smo da vam pružimo personalizovani pristup i odgovorimo na sva vaša pitanja. Kontaktirajte nas danas i napravite prvi korak ka otkrivanju vašeg najboljeg izgleda.

Profhilo tretman - Često postavljana pitanja

Profhilo tretman se preporučuje i kod mladih osoba kao prevencija starenja već od 25 godina.

Može se kombinovati sa drugim regenerativnim i estetskim procedurama sa ciljem postizanja optimalnih rezultata.

Dovoljna su dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman se izvodi mesec dana nakon prvog.

Prvi rezultati se vide tek za nekoliko dana, koliko je potrebno da koža počne intenzivniju sintezu kolagena i elastina, a rezultati iz dana u dan postaju sve bolji.

Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana, tako da je tretman potrebno nakon mesec dana ponoviti još jednom za optimalan efekat, koji traje od 6 do 9 meseci. Tretman možete ponoviti 1-2 puta godišnje, u zavisnosti od potreba Vaše kože i poboljšati hidriranost, tonus, elastičnost i teksturu kože.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas