PRX T33 Tretman

PRX T33 Tretman – Inovativna formula za savršen ten

zakažite tretman

Trajanje tretmana

Različito

Neophodan broj tretmana

Različit

Tip procedure

Medicinska

Šta je PRX 33 treman?

PRX-T 33 hemijski piling je inovativna formula za savršen ten italijanske kuće WiQo Med. Jedinstvena formulacija 33% TCA (trihlorsirćetne kiseline) i hidrogen peroksida omogućava hemijsku stimulaciju dubljih slojeva kože i fibroblasta, ali bez narušavanja barijere kože.

Jedna od najvećih prednosti PRX-T33 tretmana je što ne dovodi do eksfolijacije (ljuštenja) površnih slojeva kože, kao što je inače karakteristično za druge hemijske pilinge, a koža odmah nakon tretmana postaje sjajna, prozračna, zategnuta. Hemijski PRX-T33 piling ima pozitivan učinak na kožu u različitim dobima, a može se koristiti i kod najosetljivije kože i to tokom čitave godine.

PRX T 33 sastav

Sastav PRX-T 33 piling čine:

1. Vodonik peroksid 3% – antiseptik (uklanja nečistoće) i povećava snabdevanje epiderma kiseonikom i ima učinak izbjeljivanjivanja;

2. Kojična kiselina – suzbija proizvodnju melanina (tamnog pigmenta u koži) i ima izbeljujući učinak .

3. Trihlorosirćetna kiselina 33% -čisti pore, uništava patogene bakterije, smanjuje upalne procese kod problematične kože ali i podstiče rast fibroblasta koji povećavaju elastičnost i čvrstinu kože.

Zahvaljujući njihovom uticaju, koža odmah nakon tretmana izgleda mlađe, svežije i zdravije.

PRX Tretman cena

  • 60 EUR u dinarskoj protivvrednosti

Indikacije za Biorevitalizaciju pilingom PRX-T33:

- opuštena koža lica, vrata i dekoltea

- fine linije i bore

- neujednačen ten, siva i beživotna koža

- masna koža sklona aknama I zapušene pore

- ožiljci od akni

- strije

- melazme,sunčane fleke i hiperpigmentacije kože

- kao dodatak u lečenju akni, zahvaljujući prisustvu vodonik-peroksida koji ima antibakterijsko dejstvo.

- sprečavanje starenja kože (anti aging efekat)

scroll down

Kontraindikacije za PRX tretman su:

- trudnoća i dojenje

- postojanje alergijske reakcije na komponente pilinga

- određene kožne bolesti

- otvorene rane na koži

- prisustvo aktivnog herpesa

- zarazne bolesti

- period oporavka nakon operacija

Rezultati PRX 33 tretmana

Rezultati tretmana su odmah vidljivi i to su:

- Revitalizacija kože

- Poboljšana tekstura kože

- Dubinsko čišćenje lica

- Ujednačen i prosvetljen ten

- Glatka i baršunasta koža

- Prevencija i ublažavanje znakova starenja kože i štetnog uticaja spoljnih faktora

PRX-T 33 omogućava biorevitalizaciju kože na bezbolan način: nema uboda kao kod injekcionih tretmana, nema bola, ni perioda oporavka, a koža zadržava svoju prirodnu boju i teksturu.

Izvođenje tretmana

Nakon pripreme kože, gel PRX-T33 se nanese u tankom sloju, a zatim umasira u kožu i istrlja. Nema neutralizacije već se samo nanese odgovarajuca maska i završna nega i po potrebi uključi Fotodinamska Geno Led terapija .

U toku tretmana može se javiti osećaj peckanja i subjektivan osećaj zagrevanja koji ubrzo nestaje. Takođe, moguća je pojava kratkotrajnog crvenila koje se povlači ubrzo nakon tretmana. Sam tretman jako komforan za pacijente, bezbolan je, nema igala, nema vremena oporavka, nema fotoosetljivosti. Tretman traje oko 30-ak minuta i pacijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Biorevitalizacija pilingom PRX-T33 se može raditi kao samostalni tretman ali se može kombinovati sa drugim antiaging procedurama (PRP, biorevotalizcije, skinboosteri …) za postizanje željenih rezultata. Biorevitalizacija pilingom PRX-T33 se bezbedno može raditi kod osoba oba pola u bilo kojoj starosnoj dobi.

Prednosti PRX hemijskog pilinga u odnosu na druge pilinge

Za razliku od mnogih drugih hemijskih pilinga, PRX se može raditi u svim godišnjim dobima, pa i leti i nema fotosenzibilizacije.

Jos jedna velika prednost u odnosu na druge hemijske pilinge je da nakon PRX tretmana nema vidljivog ljuštenja. Odmah nakon tretmana lice izgleda prirodno, bez crvenila i iritacija, nema ljuštenja pa mozete se normalno šminkati i vratiti svakodnevnim obavezama.

Preporuka je da se PRX tretman ponovi 3-6 puta na 7 do 10 dana da bi se dobili stabilniji i trajni rezultati tokom vremena.

Preporuke nakon PRX T33 tretmana:

- Nakon PRX tretmana izbegavajte primene agresivnih proizvoda za negu kože: pilinga, alkoholnih losiona, itd.U danima nakon tretmana preporučuje se krema sa SPF zaštitnim faktorom i intenzivnija hidratacija.

- Za puno održavanje efekta nakon tretmana, preporučuje se kućna nega WiQo kozmetičkim preparatima – WiQo hranjiva i hidrirajuća krema u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i WiQo serum zasnovan na glikolnoj kiselini.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas