Alma DermaClear – Hidro Mikrodermoabrazija

DermaClear Hidro-Mikrodermoabrazija tretman predstavlja inovativno rešenje za blistavu, čistu i negovanu kožu uz pomoć najsavremenijeg aparata DermaClear, kompanije Alma, lidera u polju estetske medicine, što dosta govori o njegovom premium kvalitetu.

zakažite tretman

Fizički i hemijski piling

Eksfolijacija

Uklanjanje nečistoća

Čišćenje

Hidratacija i ishrana očišćene kože

Hidratacija

Šta je DermaClear?

DermaClear tretman predstavlja inovativno rešenje za blistavu, čistu i negovanu kožu uz pomoć najsavremenijeg aparata DermaClear iz kompanije Alma Lasers, što govori o premium kvalitetu ovog tretmana.

DermaClear predstavlja 3-u-1 tretman dubinske exfolijacije (PILINGA), ČIŠĆENJA i HIDRATACIJE kože najnovijom tehnologijom.

DermaClear moze biti deo Vaše redovne “beauty” rutine umesto često neprijatnih kozmetičkih higijenskih tretmana lica, ali takođe i kada želite da zablistate u posebnim prilikama.

Kome je namenjen Derma Clear tretman?

Namenjen je svim tipovima kože, čak i osetljivoj koži , mladoj ali i zreloj koži. Kod mlade kože može biti dovoljan kao samostalni tretman nege i blagog anti-aginga dok kod zrelije kože moze biti dobar uvod u druge anti-aging tretmane (vitaminske mezoterapije, biorevitalizacije, PRP).

Čišćenje lica – DermaClear

Inovativni Derma Clear tretman se sastoji od tri koraka:

- Fizička i hemijska eksfolijacija (piling) tokom koga rastvor bogat AHA voćnim kiselinama i antioksidantima natapa kožu, razlažući naslage mrtvih ćelija na njenoj površini, dok u isto vreme vakuum sonda sa specijalnim rotirajućim vrhom usisava i otklanja sve nepotrebne čestice sa njene površine

-Nakon eksfolijacije, sonda sa vakumom podešenim prema tipu i stanju kože “usisava” nečistoće, sadržaj pora i ostataka šminke sa površine kože. Istovremeno, koža se tretira posebno formulisanim rastvorom sa BHA kiselinama i antioksidantima koji dubinski čisti pore i deluje na lojne žlezde u cilju seboregulacije.

Treći korak predstavlja HIDRATACIJU i intenzivnu ishranu očišćene kože peptidima, vitaminima i antioksidansima u ciju njene nege, zaštite i zdravijeg, blistavog izgleda. DermaClear je prijatan i bezbolnan tretman, bez perioda oporavka, bola i iritacija nakon koga je koža čista, sjajna i zategnuta.

CENOVNIK

  • 100 EUR*u dinarskoj protivvrednosti

Često postavljana pitanja

Istraživanja su pokazala da toksini, čestice zagađenja i hemijske supstance u urbanim životnim sredinama mogu da oštete kožu, dok jaka svakodnevna šminka zapušava pore i doprinosi starenju kože. Zato je DermaClear idealni režim za detox kože koja je u urbanim, zagađenim sredinama izložena česticama šminke, dima i zagađenja iz vazduha.

DermaClear kod mlade kože može biti sasvim dovoljan tretman kao tretman čišćenja, hidratacije i blagog antiaginga koji se moze raditi jednom mesečno kao zamena za neprijatne higijenske tretmane. Kod zrelije kože nakon DermaClear tretmana možemo prema potrebi dodatno nahraniti kožu vitaminskom mezoterapijom, biorevitalizacijom ili nekom drugom regenerativnom procedurom.

Derma Clear tretman je bezbolan i komforan, traje oko sat vremena i nakon tretmana koža je blistava, bez crvenila i možete se vratiti svojim uobičajenim aktvnostima.

DermaClear tretman se može raditi i kod osetljive kože. U odrinaciji Rejuva pre samog tretmana lekar obavlja kratak pregled nakon čega podešava parametre za rad samog Alma DermaClear aparata. Parametri se individualno podešavaju prema tipu i stanju koze, te se tretman moze raditi i kod najosetljivijih koža

Mikrodermoabrazija predstavlja mehanicki  piling kože, tj jest blago i kontrolisano uklanjanje povrsinskog sloja orožalih ćelija kože.  DermaClear tretman je 3 u 1 tretman koji radi naprednu mikrodermoabraziju (HIDRO MIkrodermoabraziju) sto znaci da mehanicki piling obavlja nezna silikonska sonda kroz koju sve vreme protice specijalna tecnost bogata vocnim kiselinama koja natapa kozu i olaksava eksfolijaciju. Osim toga u tecnostima u narednim koracija koje slede nakon eksfolijacije se nalaze i vitamini, antioksidansi i hijaluronska kiselina pa osim efekta hidro mikrodermoabrazije DermaClear tretman omogucava i ishranu i hidrataciju koze te ima i blagi anti aging ucinak .

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas