NIR Lifting lica

NIR Termalni Lifting lica - Cinderella tretman - Efekti vidljivi odmah nakon tretmana

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30 – 45 min

Neophodan broj tretmana

4-6

crosshair

Tip procedure

Laserska

Šta je NIR lifting lica?

Inovativna tehnologija izraelske kompanije Alma Lasers za neinvazivno remodelovanje i zatezanje kože.

NIR termalni lifting lica je namenjen pacijentima koji žele neinvazivan, bezbolan tretman, bez perioda oporavka, sa prirodnim rezultatima podmlađivanja koji su odmah vidljivi, ali i dugotrajni.

NIR je sonda Harmony XL Pro platforme, koja koristi svetlosni zrak talasne dužine 700 – 2500 nm iz spektra blizu infracrvenog. Ima biostimulativno dejstvo tako što prolazi kroz površinu kože ne oštećujući je i zagreva dublje slojeve kože i potkožno tkivo.

NIR postiže svoj biološki efekat putem dva glavna mehanizma:

1. Termalno skraćivanje kolagenih vlakana i termalne mikro povrede

2. Regeneracija dermisa i remodelacija tkiva nakon mikropovreda

Zbog toga efekti NIR tretmana mogu biti odmah vidljivi, ali i dugoročni.

NIR Tretman - Termalni lifting lica - Alma Harmony XL Pro Laser - - ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd Dedinje

Trenutni efekti NIR tretmana

Kao posledica zagrevanja tkiva NIR svetlosnim zracima, odmah nakon tretmana zatežu se kolagena vlakna prisutna u koži, koja momentalno postaju čvršća i zategnutija. To je trenutni efekat NIR tretmana.

Upravo zbog tog odmah vidiljivog efekta jedre i zategnute kože ovaj tretman je u svetu poznat i kao Cinderella Lift, kao asocijacija na Pepeljugu koja je brzo bila spremna i blistala na balu. S obzirom da Cinderella tretman daje instant lifting, da je bezbolan i bez oporavka, preporučuje se kada želimo da zablistamo pred važne događaje.

Dugoročni efekti NIR tretmana

Dugoročni NIR efekat se postiže kroz seriju od 4 do 6 tretmana, putem kojih se radi stimulacija fibroblasta tj. sopstvenog tkiva da u koži stvore znatno veću količinu kolagena.

Stimulacijom sinteze kolagena i poboljšanjem vaskularizacije, NIR popravlja ukupnu teksturu kože, čineći da ona postaje svetlija, jedrija i mlađa.

Usled povećanja vaskularizacije dolazi i do pojačane limfne drenaže i gubitka viška tečnosti. Koža je glatka, svetlija, mekša, a lifting efekat odmah vidljiv.

Promene na koži nakon NIR tretmana

Nakon svakog narednog NIR tretmana promene na koži su uočljivije, do postizanja punog efekta.

1. Podmlađena, jedrija i zategnutija koža

2. Očuvan prirodan izgled

3. Poboljšana elastičnost i čvrstina kože

4. Stimulacija fibroblasta da stvara više kolagena

NIR lifting lica Cena

  • 100 EUR po tretmanu

Cena NIR tretmana za postizanje punog efekta zavisi od broja tretmana koji su vam potrebni. Jedan NIR tretman košta 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, a prvi rezultati su odmah vidljivi.

Svakako pre tretmana lekar obavlja pregled i procenjuje stanje Vaše kože. Na osnovu toga se određuju individualni plan i protokol.

NIR Liifting lica – Često postavljana pitanja:

NIR lifting je potpuno bezbedan i neinvazivan, nije bolan, nema oporavka i traje oko 30 minuta. Nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim obavezama.

Namenjen je svim uzrastima i preporučuje se i kod mlađih i kod starijih osoba. Takođe, njegova primena je delotvorna i kod muškaraca i kod žena.

Kod mlađih osoba može biti dovoljan samo NIR tretman. Kod starijih se za postizanje maksimalnih rezultata, u zavisnosti od stanja i potreba kože, NIR može kombinovati i sa drugim laserskim tretmanima (Clear Lift, Clear Skin…) ili injekcionim procedurama (mezoterapijabiorevitalizacijaPRP…).

NIR se može primenjivati tokom cele godine, čak i na osunčanoj koži. S obzirom da koristi talasnu dužinu iz sunčevog spektra svetlosti, za izvođenje ovog tretmana nije bitno da li ste prethodno izlagali kožu suncu.

Zavisno od stanja kože potrebno je uraditi 4 – 6 tretmana u razmaku od 14 dana. Tretmani održavanja postignutog izgleda obavljaju se jednom u mesec ili dva.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas