Tretmani Egzozomima: Elevai Empower i Enfinity

Trajanje tretmana

RAZLIČITO

Neophodan broj tretmana

RAZLIČIT

Tip procedure

MEDICINSKA

Šta su egzozomi?

Kada je koža mlada, prirodna populacija matičnih ćelija je na svom vrhuncu i deluje kao prva linija odbrane vašeg tela. Baš zbog većeg prisustva matičnih ćelija mlađa koža se bolje bori protiv starenja. S godinama možemo primetiti da se naša koža sporije regeneriše i oporavlja, što se vizuelno može uočiti kroz duži proces zarastanja rana i ožiljaka ili kroz duži period oporavka kod ablativnih i invazivnih medicinskih procedura.  

Matične ćelije oslobađaju nano vezikule (~30-150nm) nazvane egzozomi, ili ekstracelularni vezikuli (EV). Egzozomi deluju kao posrednici (kuriri) između ćelija, prenoseći važne informacije za zarastanje tkiva, regeneraciju kože i brži oporavak. Egzozomi su ekstracelularne vezikule koje prenose vitalnu „poruku“ kreiranu unutar matičnih ćelija za komunikaciju sa drugim ćelijama, čime ih usmeravaju da deluju ili funkcionišu na tačno određeni način. Kada se postave u prave uslove, ćelije mogu biti podstaknute da kreiraju specifičnu “poruku” (egzozom) koja može usmeravati druge ćelije na regeneraciju.

Elevai PREx tehnologija (Precision Regenerative Exosome Technology) upravo pruža mogućnost da se u Elevai proizvodima nađu egzozomi koji prenose ćelijama „poruku“ o regeneraciji kože. Elevai egzozomi se nanose isključivo topikalno i mogu se koristi samostalno kao egzozom serum za svakodnevnu kućnu negu ili u ordinacijama u okviru različitih laserskih tretmana, microneedling, RF microneedling i drugih EBD tretmana, kao i regenrativnih injekcionih prodecudura, kako bi zajedno pojačali rezultate i drastično smanjili period oporavka.

Egzozomi svojim delovanjem popravljaju kvalitet, teksturu i tonus kože, i na ovaj način utiču na njen zdraviji izgled.

Zašto Elevai egzozomi (exosome)

ELEVAI PREx Technology™

Proizvodi za negu kože ELEVAI™ razvijeni su pod ekskluzivnom platformom tehnologije nazvane PREx (Precision Regenerative Exosome Technology) zasnovanom na više od 15 godina istraživanja i razvoja koje je sproveo stručnjak za matične ćelije i biohemijski inženjer, dr Jordan Plews. 

 

ELEVAI PREx Technology™ razvijena je na osnovu intenzivnog interesovanja dr Plewsa i obimnog istraživanja prirodnog procesa regeneracije kože. Njegovo istraživanje fokusiralo se na sposobnost oponašanja tog prirodnog procesa regeneracije kako bi se pružio nov, inovativan pristup tretiranju starenja kože. Ova patentirana tehnološka platforma obezbeđuje sigurnost, kvalitet i efikasnost svih ELEVAI proizvoda za negu kože.

Prednosti korišćenja ELEVAI egzozoma

 

Elevai Egzozomi potencijal za regeneraciju kože podižu na najviši nivo. Egzozomi povećavaju prirodni proces popravke ćelija tako što podstiču regeneraciju kože i samim tim koža je zdravija i izgleda mlađe. Egzozomi pomažu u smanjenju pojave starenja kože, pozitivnno utiču na smanjenje pigmentacija i rozacee.

Elevai egzozomi imaju brojne prednosti. Ovo su samo nekI od njih.

 

 • Elevai E-SERIES linija se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama od strane obučenih naučnika u laboratorijama ELEVAI-a u Kaliforniji. 
 • Kontrola nad proizvodnjom “in house” laboratorija
 • Jedini egzozomi koji nisu smrznuti nego opstaju na sobnoj temperaturi 
 • Jedini egzozomi koji se ne liofilizuju odnosno ne prolaze kroz proces sušenja na veoma niskim temperaturama, što im omogućava da zadrže prirodni izgled i svojstva 
 • In office” služe za brži oporavak kod ablativnih i invazivnih procedura, dok je serum za kućnu negu idealan substitut za svakodnevnu upotrebu jer ima odlične aktivne satojke za kožu
Elevai tretmani egzozomima - ordinacija Rejuva - Egzozomi

Sastojci Elevai proizvoda

Sastojci Elevai proizvoda su poznati po tome što obezbeđuju visoku efikasnost delovanja i u kratkom roku daju vidljive, a dugoročne rezultate na koži.

Egzozomi

Egzozomi su nano vezikule prisutne u ćelijama, posebno u matičnim ćelijama. Sadrže biomolekule poput proteina, lipida i nukleinskih kiselina i deluju kao posrednici (kuriri), obezbeđujući međućelijsku komunikaciju za zaceljivanje, regeneraciju i popravku tkiva. Nisu ćelije i ne sadrže DNK.

Hijaluronska kiselina

Utiče na intenzivnu hidrataciju kože i poboljšava dostavu i prodiranje aktivnih sastojaka

Pantenol (Vitamin Pro-B5)

Fizički privlači vlagu na površinu kože, obezbeđujući hidrataciju i hranljive materije najdubljim slojevima kože. Takođe je agens za zaceljivanje rana sa snažnim humektantnim svojstvima koja pomažu u popravci i regeneraciji tkiva.

Bakarni peptidi

Snažni peptidi koji podržavaju zarastanje rana i oporavak tkiva. Pomažu u inhibiciji postinflamatorne hiperpigmentacije.

Tretmani Egzomima u Rejuva ordinaciji

Egzozome koristimo u kombinaciji sa

 • Dermafix (dermapen)  (microneedling) tretman, 
 • Exion RF Microneedling tretmanom 
 • Površinskog i srednjeg laserskog resurfacing-a, (Harmony XL PRO Erbium lasera)
 • Hemijskoj pilinga. 

Elevai Empower egzozomi posebno su dizajnirani za jednokratku i isključivo topikalnu upotrebu, primenjuju se odmah nakon procedure u ordinaciji i mogu se primenjiveti za nastavak nege kod kuće do 24h sata nakon intervencije, pogotvu ako se primenjuju kod ablativnih procedura. 

Egzozomi u ordinaciji pomažu da se:

 • Višestruko smanji period oporavka nakon procedura 
 • Smiri koža nakon postupka
 • Aktivira prirodni proces zarastanja kože
 • Smanji pojava crvenila
Elevai tretmani egzozomima pre i posle - ordinacija Rejuva - Egzozomi

Kako se koriste Elevai egzozomi kod kuće?

ELEVAI enfinity™ dnevni regenerativni serum sa egzomima je napravljen tako da postane osnovni i jedini preparat za kućnu negu koji će biti saveznik u borbi porotiv starenja kože, smanjivanje crvenila i pigmentacije. Egzozomi u dnevnom serumu  aktiviraju prirodne procese regeneracije kože čime drastično ubrzavaju oporavak nakon procedura a kod svakodnevne upotrebe  pomažu koži da se prirodno izbori sa promenama izazvanim starenjem i štetnim delovanjem raličitih spoljnih faktora.

Ključni sastojci ELEVAI enfinity™ dnevni regenerativni seruma za negu kod kuće su:

 • Egzozomi 
 • Hijaluronska kiselina (niske i visoke molekularne težine)
 • Vitamin C (4 biološki dostupne, nisko oksidirajuće forme)
 • Glutation (moćan antioksidans)
 • Biomimetički kompleks ceramida (Posebna mešavina ceramida za jačanje barijere kože)
 • Patentirana mešavina peptida, uključujući bakarne peptide
 • Niacinamid + Pantenol (Vitamin B3 i B5)

Elevai egzozom serum za negu kod kuće se veoma jednostavno koristi i bez problema se može uvrstiti u svakodnevnu rutinu održavanja kože. 

Nakon čišćenja lica treba na lice, vrat i dekolte naneti 1 do 2 pumpice proizvoda, i to ujutro i uveče. Malo proizvoda je sasvim dovoljno za postizanje željenih rezultata, koji podrazumevaju ujednačen ten, smanjivanje crvenila i hiperpigmentacija, kao i preventivno delovanje na eliminsanje finih linija i bora. 

Rezultati Elevai seruma su vidljivi već nakon par nedelja korišćenja. Elevai egzozomi za negu kod kuće pomažu da se aktivira prirodni proces regeneracije kože kako bi je pripremio za tretmane u ordinaciji ili kako bi produžio njihove efekte.

Elevai Enfinity utiče na smanjenje pojava finih linija i bora, uejdnačava ten ali i vrlo pozitvno deluje na  smanjenje pojava pigmentacije i crvenila.

Elevai Infinity tretman egzozomima dnevna nega pre i posle - ordinacija Rejuva - Egzozomi
Elevai Infinity tretman egzozomima dnevna nega pre i posle - ordinacija Rejuva - Egzozomi

Kombinacije tretmana i Elevai Egzozoma u ordinaciji Rejuva

U eri inovacija u nezi lica, pronalaženje optimalnih rešenja postaje ključno za postizanje zdrave i blistave kože. Jedna od najuzbudljivijih kombinacija koja stoji na vrhu liste inovacija jeste spoj egzozoma i profesionalnih tretmana u ordinaciji. Kroz ovu harmoničnu sinergiju između moćnih bioloških agensa i stručno vođenih procedura, otvara se novo poglavlje u nezi kože koje garantuje izvanredne rezultate. Njihova sinergija može transformisati kožu, pružajući ne samo trenutnu revitalizaciju, već i dugotrajnu negu i zaštitu.

Exion RF microneedling i Elevai Empower exosome serum

Exion RF microneedling i Elevai Empower proizvod čine savršenu kombinaciju koja donosi izuzetne rezultate u nezi kože. Kroz kombinaciju ova dva tretmana, postiže se holistički pristup koji obezbeđuje celokupno zdravlje i vitalnost kože. 

Exion RF microneedling predstavljaju inovativnu tehnologiju koja kombinuje microneedling tehnologiju sa radiofrekvencijom kako bi pružila dubinsko podmlađivanje kože. Ova tehnologija stimuliše proizvodnju kolagena i regeneriše kožu. Kombinacija mikroneedlinga i radiofrekvencije omogućava precizno ciljanje različitih slojeva kože, pružajući efikasno rešenje za fine linije, bore i opštu revitalizaciju kože, uklanjanje ožiljaka i strija na primer na telu.  

Elevai Empower proizvod, s druge strane, predstavlja jedinstveni serum sa egzozomima namenjen za upotrebu nakon tretmana kako bi višestruko skratio period oporavka. 

Po našem iskustvu nakon tremana EXION RF microneedlingom period oporavka nakon upotrebe Empower seruma se skratio sa 4 do 5 dana na jedan dan. To našim pacijentima omogućava relativno brz oporavak i veoma brzo vraćanje svakodnevnim aktinovstima.

Kako ova kombinacija deluje?

Exion RF microneedling deluju na dubljim slojevima kože, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina poboljšavajući strukturu kože. Ovaj postupak izaziva male povrede na koži i nakon procedure može biti vidljivo crvenilo i blagi otok u prvih nekoliko dana nakon tretmana. 

Tu dolazi do izražaja Elevai Empower proizvod. Elevai Empower serum je posebno dizajniran da umiri kožu, ubrza proces zarastanja, smanji crvenilo i pruži intenzivnu hidrataciju. 

Upotreba ovog seruma nakon Exion RF microneedling-a pomaže u produžavanju rezultata tretmana i vreme oporavka skraćuje na minimum. Egzozomi u Elevai Empower proizvodu igraju ključnu ulogu u obnavljanju kože. Oni podržavaju regeneraciju ćelija, pomažući koži da zadrži svoju elastičnost i čvrstoću.

Ukratko, kombinacija Exion RF microneedlinga i Elevai Empower proizvoda donosi zaista fantastične rezultate za kožu. Dok Exion RF microneedling rade na dubinskom podmlađivanju i revitalizaciji kože, Elevai Empower proizvod pruža potrebnu podršku za brži oporavak, produžujući i unapređujući efekte tretmana. Ova sinergija obezbeđuje holistički pristup nezi kože, prilagođen svim tipovima kože i pruža dugotrajne benefite za zdravlje i lepotu vaše kože.

Exion Frakcioni RF microneedling naslovna slika - ordinacija Rejuva Beograd

DermaFix (Dermapen) Microneedling i Elevai Empower: Perfektna kombinacija za podmlađivanje kože

U potrazi za efikasnim rešenjem za podmlađivanje kože, kombinacija Microneedling tretmana i Elevai Empower seruma predstavlja vrhunsku sinergiju koja obećava fantastične rezultate. Ove dve napredne tehnike, kada se koriste zajedno, pružaju sveobuhvatnu negu koja dubinski revitalizuje kožu.

Microneedling: Revolucionarna tehnologija za dubinsko podmlađivanje

Microneedling tretman koristi inovativnu tehnologiju sitnih iglica koje nežno probadaju površinu kože, stimulišući prirodnu regeneraciju. Ovaj proces podstiče proizvodnju kolagena i elastina, ključnih proteina za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Microneedling takođe poboljšava apsorpciju proizvoda za negu kože, čineći ga idealnom pripremom za primenu Elevai Empower seruma.

Elevai Empower: Bogatstvo egzozoma i aktivnih sastojaka

Elevai Empower serum je formulisan sa hijaluronskom kiselinom, vitaminom C, i drugim potentnim sastojcima, pružajući koži intenzivnu hidrataciju, zaštitu od slobodnih radikala i podršku procesima regeneracije. Kada se koristi nakon Microneedling tretmana ili u toku samog tretmana, Elevai Empower doprinosi bržem oporavku, umiruje kožu i produžava efekte tretmana.

Sinergija Microneedling i Elevai Empower: Transformacija kože iznutra

Kombinacija Microneedlinga i Elevai Empowera predstavlja dvostruki “udarac” na nesavršenosti kože za postizanje idealnih rezultata. Microneedling nežno otvara mikrokanale u koži, omogućavajući Elevai Empoweru da dublje prodre i pruži svoje benefite direktno u regenerišuće slojeve kože. Ovaj spoj stimuliše prirodne regenerativne procese, čineći kožu zategnutijom, sjajnijom i više mladolikom.

Elevai Empower ne samo da ubrzava proces zarastanja nakon Microneedling tretmana, već i dodatno hrani kožu esencijalnim sastojcima. Egzozomi u ovom serumu igraju ključnu ulogu u regeneraciji ćelija, pružajući dugotrajne benefite za očuvanje mladalačkog izgleda kože.

Ova kombinacija je posebno korisna za one koji žele maksimalno iskoristiti rezultate microneedling tretmana i pružiti koži sveobuhvatnu negu. Bez obzira na specifične potrebe kože, ovaj tandem obećava transformaciju iznutra, ostavljajući ten blistavim, a lice zategnutim.

Alma Harmony XL Pro Erbium tretman (iPixel) i Elevai Empower: Perfektna kombinacija za podmlađivanje kože

Erbium iPixel je kreiran za osobe koje traže sveobuhvatno rešenje za različite probleme kože. Bez obzira da li se borite sa ožiljcima, borama, neujednačenim tenom ili drugim nesavršenostima na koži, Erbium iPixel je tu da pomogne u tretiranju navedenih indikacija. Ovaj ablativni laser ne samo da se bavi specifičnim problemima, već poboljšava i opšti tonus kože, elastičnost, teksturu, pigmentaciju i veličinu pora. 

Harmony XL Pro Erbium iPixel idealan je za rešavanje sledećih indikacija:

 • Ožiljaka od akni
 • Strija
 • Podmlađivanje kože (skin resurfacing)
 • Benigne lezije

Kod ablativnih procedura kao što je Erbium iPixel period oporavka (5 do 7 dana) je sastavni deo procedure. . Tokom ove faze, možete očekivati crvenilo i eventualno stvaranje krastica na tretiranoj regiji i ljuštenje dok vaša koža prolazi kroz proces podmlađivanja.  

Međutim upravo kombinacija Alma Harmony XL Pro Erbium tretmana i Elevai Empower seruma predstavlja ultimativnu formulu za blistavost vaše kože sa drastično kraćim periodom oproavka, koji se od 5 do 7 dana skraćuje najčeše na samo jedan dan.  Dok Alma Harmony XL Pro Erbium tretman blago, ali efikasno uklanja nepravilnosti poput ožiljaka od akni i podstiče prirodnu obnovu kože, Elevai Empower dubinski hrani i hidrira kožu i podstiće bržu regenraciju što ovaj tretman čini prihvatljivijim za mnogo širi krug pacijenata. 

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas