Genosys dermokozmetika

Za prirodan i sofisticiran izgled

Različito

Trajanje tretmana

Različit

Neophodan broj tretmana

Medicinska

Tip procedure

Šta je Genosys?

Genosys je korejski premium brend najvišeg medicinskog standarda, klinički ispitan, sa potvrdom u praksi.

Koreanke su poznate po najlepšoj koži lica na svetu. Razlog tome je perfektna nega koze.

Njihov standard nege i lepote je prirodan i sofisticiran izgled.

Obzirom da u ordinacji Rejuva institramo na vrhunskom kvalitetu, odabrali smo da za medicinske higijenske i bioloske tretmane koze koristimo medicinsku dermokozmetiku Genosys u kombinaciji sa fotodinamskom Geno Led terapijom.

Genosys dermokozmetika -Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Genosys dermokozmetika je revolucionarna po tome sto se bazira na Genosys patentiranim faktorima rasta, odgovornim za stvaranje i aktivaciju matičnih ćelija kože, peptide, vitamine, antioksidanse i hijaluronsku kiselinu.

GENOSYS dermokozmetika ima revolucionari dvostruki efekat: osim stimulacije postojećih i poluistrošenih fibroblasta, fokusira na mogućnost da podstakne stvaranje novih mladih fibroblasta u koži, koji će bez problema stvarati elastin i kolagen u velikoj količini.

GENOSYS DERMOKOZMETIKA ima za cilj da obezbedi:

  • PREVENCIJU prevremenog starenja kože,
  • KOREKCIJU već postojećih znakova starenja i
  • ZAŠTITU kože od novih oštećenja.

Protokol i odabir adekvatnog tretmana određuje lekar nakon pregleda, a na osnovu tipa i stanja koze. Tretmane obavlja viša medicinska sestra kozmetolog pod nadzorom, a na osnovu preporuke lekara.

Genosys dermokozmetika -Estetska ordinacija Rejuva Beograd
Genosys dermatokozmetološki tretmani obuhvataju paletu neinvazivnih tretmana sa ciljem čišćenja, hidratacije i nege sa efektom regeneracije u kombinaciji sa Geno Led fotodinamskom terapijom.

1 | Geno Pure medicinski higijenski tretman

2 | Ultrazvučno cišćenje lica

3 | Genosys Kiseonik tretman

4 | Genosys Skin Renewal tretman voćnim kiselinama

5 | Genosys Snow Cell – vitamin C tretman

GENOSYS SnowCell je inovativan i bezbedan piling za podmlađivanje koji rešava probleme hiperpigmentacija.

Specijalni sistem lečenja hiperpigmentacija. Efekat se postiže inhibicijom sinteze melanina i eksfolijacijom površinskog izumrlog sloja ćelija. Tretman se može primeniti čak pre i posle agresivnijih tretmana. Preporučuje se za sve tipove kože radi nege i kao prevencija isušivanja kože i hiperpigmentisanosti. Može se primenjivati tokom cele godine.

Genosys Snow Cell tretman - Rejuva Beograd

6 | Bioloski tretmani sa nanoserumima

  • Anti Wrinkle nanoserum – Tretman je namenjen koži sa vidljivim znacima starenja. Protokol tretmana je posvećen intenzivnoj hidrataciji, aktivaciji matičnih ćelija i obnavljanju kože, stimulaciji proizvodnje kolagena i smanjenju oksidativnog stresa koji ubrzava starenje. Koža je nakon tretmana glatka, hidrirana, čvršća, bore su ublažene. Prosvetljena i koža obnovljenog sjaja koji samo mladalačka koža ima.
  • Skin Whitening nanoserum – Preporučuje se za sve tipove kože gde je prisutna neujednačena boja tena i postojanje hiperpigmentacija. Koristan je u ublažavanju PIH (post inflamatornih hiperpigmentacija) kod akni, sunčanih fleka i hormonski uzrokovanih hiperpigmentacija. Protokol procedura i odabranih sastojaka dermokozmetike obezbeđuju posvetljivanje kože, ujednačenje tena i izbeljivanje hiperpigmentacija, bez agresivnih sastojaka. Pored toga, sastojci odabranih dermopreparata posvećeni su obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije).
  • All for Sensitive nanoserum – Preporučujemo za osetljivu, izuzetno suvu i kožu sklonu crvenilu, atopijskom dermatitisu, za rozaceu i seboreju. Postupci i sastojci dermokozmetike u ovom protokolu pre svega imaju za cilj da umire, ojačaju i hidriraju kožu. I u ovom protokolu koriste se dermopreparati posvećeni obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije Nakon tretman koža je umirena, hidrirana, glatka i meka.
  • Problem control nanoserum – Protokol koji preporučujemo za negu masne kože, u cilju regulacije prekomernog lučenja seruma. Aktivni sastojci u ovom protokolu su posvećeni uklanjanju suvišnih mrtvih ćelija kože koji su preduslov za infekciju, kao i protiv bakterije koja je glavni uzročnik akni. Istovremeno se podstiče stvaranje novih ćelija kože, sa popravljenom funkcijom. Koža je nakon ovog tretmana umirena, suženih pora, hidrirana, glatka i meka.

7 | Geno Led fotodinamska terapija- fotorejuvenacija koze

8 | Genosys Premium tretman

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas