Genosys dermokozmetika

Za prirodan i sofisticiran izgled

zakažite tretman

Trajanje tretmana

Različito

Neophodan broj tretmana

Različit

Tip procedure

Medicinska

Šta je Genosys?

Genosys je korejski premium brend najvišeg medicinskog standarda, klinički ispitan, sa potvrdom u praksi.

Koreanke su poznate po najlepšoj koži lica na svetu. Razlog tome je perfektna nega koze.

Njihov standard nege i lepote je prirodan i sofisticiran izgled.

Obzirom da u ordinacji Rejuva institramo na vrhunskom kvalitetu, odabrali smo da za medicinske higijenske i bioloske tretmane koze koristimo medicinsku dermokozmetiku Genosys u kombinaciji sa fotodinamskom Geno Led terapijom.

Genosys dermokozmetika je revolucionarna po tome sto se bazira na Genosys patentiranim faktorima rasta, odgovornim za stvaranje i aktivaciju matičnih ćelija kože, peptide, vitamine, antioksidanse i hijaluronsku kiselinu.

GENOSYS dermokozmetika ima revolucionari dvostruki efekat: osim stimulacije postojećih i poluistrošenih fibroblasta, fokusira na mogućnost da podstakne stvaranje novih mladih fibroblasta u koži, koji će bez problema stvarati elastin i kolagen u velikoj količini.

GENOSYS DERMOKOZMETIKA ima za cilj da obezbedi:

- PREVENCIJU prevremenog starenja kože,

- KOREKCIJU već postojećih znakova starenja i

- ZAŠTITU kože od novih oštećenja.

Protokol i odabir adekvatnog tretmana određuje lekar nakon pregleda, a na osnovu tipa i stanja koze. Tretmane obavlja viša medicinska sestra kozmetolog pod nadzorom, a na osnovu preporuke lekara.

Genosys dermatokozmetološki tretmani obuhvataju paletu neinvazivnih tretmana sa ciljem čišćenja, hidratacije i nege sa efektom regeneracije u kombinaciji sa Geno Led fotodinamskom terapijom.

1 | Geno Pure medicinski higijenski tretman

2 | Ultrazvučno cišćenje lica

3 | Genosys Kiseonik tretman

4 | Genosys Skin Renewal tretman voćnim kiselinama

5 | Genosys Snow Cell – vitamin C tretman

GENOSYS SnowCell je inovativan i bezbedan piling za podmlađivanje koji rešava probleme hiperpigmentacija.

Specijalni sistem lečenja hiperpigmentacija. Efekat se postiže inhibicijom sinteze melanina i eksfolijacijom površinskog izumrlog sloja ćelija. Tretman se može primeniti čak pre i posle agresivnijih tretmana. Preporučuje se za sve tipove kože radi nege i kao prevencija isušivanja kože i hiperpigmentisanosti. Može se primenjivati tokom cele godine.

6 | Bioloski tretmani sa nanoserumima

Anti Wrinkle nanoserum – Tretman je namenjen koži sa vidljivim znacima starenja. Protokol tretmana je posvećen intenzivnoj hidrataciji, aktivaciji matičnih ćelija i obnavljanju kože, stimulaciji proizvodnje kolagena i smanjenju oksidativnog stresa koji ubrzava starenje. Koža je nakon tretmana glatka, hidrirana, čvršća, bore su ublažene. Prosvetljena i koža obnovljenog sjaja koji samo mladalačka koža ima.

Skin Whitening nanoserum – Preporučuje se za sve tipove kože gde je prisutna neujednačena boja tena i postojanje hiperpigmentacija. Koristan je u ublažavanju PIH (post inflamatornih hiperpigmentacija) kod akni, sunčanih fleka i hormonski uzrokovanih hiperpigmentacija. Protokol procedura i odabranih sastojaka dermokozmetike obezbeđuju posvetljivanje kože, ujednačenje tena i izbeljivanje hiperpigmentacija, bez agresivnih sastojaka. Pored toga, sastojci odabranih dermopreparata posvećeni su obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije).

All for Sensitive nanoserum – Preporučujemo za osetljivu, izuzetno suvu i kožu sklonu crvenilu, atopijskom dermatitisu, za rozaceu i seboreju. Postupci i sastojci dermokozmetike u ovom protokolu pre svega imaju za cilj da umire, ojačaju i hidriraju kožu. I u ovom protokolu koriste se dermopreparati posvećeni obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije Nakon tretman koža je umirena, hidrirana, glatka i meka.

Problem control nanoserum – Protokol koji preporučujemo za negu masne kože, u cilju regulacije prekomernog lučenja seruma. Aktivni sastojci u ovom protokolu su posvećeni uklanjanju suvišnih mrtvih ćelija kože koji su preduslov za infekciju, kao i protiv bakterije koja je glavni uzročnik akni. Istovremeno se podstiče stvaranje novih ćelija kože, sa popravljenom funkcijom. Koža je nakon ovog tretmana umirena, suženih pora, hidrirana, glatka i meka.

7 | Geno Led fotodinamska terapija- fotorejuvenacija koze

8 | Genosys Premium tretman

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas