Laserska epilacija | Alma Soprano Titanium

Laserska epilacija – Alma Soprano Titanium predstavlja poslednju reč tehnike u laserskoj epilaciji.

Zavisi od regije

Trajanje tretmana

Zavisi od regije

Neophodan broj tretmana

Laserska

Tip procedure

Predstavljamo Vam poslednju reč tehnike u laserskoj epilaciji.

Šta čini Alma Soprano Titanium tako superiornim?

  1. Super brzi tretman
  2. Super 3d thenologija (jedini sa 3 talasne dužine u istoj sondi)
  3. Super sistem hlađenja i komfor
  4. Super velika sonda i brzina
  5. Super SHR tehnologija (uništenje dlake / bezbednost okolne kože  )

U ordinaciji Rejuva, Alma Soprano Titanium laserska epilacija se obavlja pod nadzorom lekara, što pruža dodatnu bezbednost našim pacijentima. Lasersku epilaciju mogu raditi osobe ženskog ili muškog pola koje imaju problem sa izraženom maljavošcu na bilo kom delu lica i tela, kao i najintimnijih delova, i žele da je se oslobode, kako zbog komfora, ali i zbog problema sa urastanjem dlaka.

Laserska epilacija Alma Soprano Titanium - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Potpuno bezbolna laserska epilacija

Zahvaljujuci jedinstvenoj 3D tehnologiji i ICE plus sistemu hlađenja, Alma Soprano Titanium lasera, možete imati glatku i mekanu kožu brže i prijatnjie nego ikada ranije. Milioni ljudi u brojnim klinikama širom sveta su otkrili neverovatnu superiornost Alma Soprano Titanium lasera.

Prednosti Alma Soprano Titanium laserske epilacije

Bezbolno do glatke kože

Alma Soprano Titanium laser ima nekoliko neverovatnih prednosti u poređenju sa drugim ponuđenim rešenjima, zahvaljujući jedinsvtenoj kombinaciji najsavremenije tehnologije, najveće površine sonde i naprednog sistema hlađenja kože. Upravo ove prednosti Vam omogućavaju fenomenalno brzu, bezbednu, efikasnu i bezbolnu lasersku epilaciju.

3D tehnologija

Alma Soprano Titanium je ekskluzivan po tome što u istoj sondi istovremeno kombinuje 3 najefektivnije talasne dužine lasera, targetirajući istovremeno 3 različite dubine i delove folikula dlake. To znači da Alma Soprano Titanium uništava dlaku kako na površini, u središnjem delu pa sve do matičnih ćelija dlake, što značajno utiče na efikasnost laserske epilacije.

Napredni sistem hlađenja

Zaboravite na bol i neprijatnost prilikom laserske epilacije. Jedna od najvecih prednosti Alma Soprano Titanium lasera je napredni ICE plus sistem hlađenja, koji je posebno dizajniran da vrlo efikasno hladi kožu tokom cele laserske epilacije. Upravo je zato epilacija na Alma Titaniumu komfornija u odnosu na sva druga ponuđena rešenja.
Laserska epilacija Alma Soprano Titanium - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Najbrža laserska epilacija na svetu

Još jedna neverovatna prednost Alma Soprano Titanium lasera je najveća površina sonde. To značajno skraćuje vreme tretmana i čini proces laserske epilacije komfornijim i ugodnijim.

Da li je bezbedna Alma Soprano Titanium laserska epilacija?

Alma Soprano Titanium je jedinstven po SHR tehnologiji, jedinoj klinički dokazanoj metodi laserske epilacije koja je gotovo bezbolna i istovremeno bezbedna za sve tipove kože, ukljucujuci i tamne kože. SHR tehnologija omogućava postepeno zagrevanje kože što efikasno uništava folikul dlake i usporava njihov ponovni rast, a istovremeno štiti okolno tkivo od ozlede.

SHR tehnologija obezbeđuje da se postepeno podiže temperatura kože (za razliku od kratkotrajne jake energije koja može biti veoma bolna, što je slučaj sa drugim laserima na tržistu).

Laserska epilacija – popust

Za uplaćenih 6 tretmana laserske epilacije, bilo koje regije, odobravamo popust od 10%.

Ukoliko do sada niste probali lasersku epilaciju Titanium laserom, pozovite nas za posebna iznenađenja i popuste koja smo vam spremili.

Kratke preporuke

Pre samog tretmana, imate kratak konsultativni pregled kada lekar utvrđuje da nemate neki od preduslova zbog kojih bi bilo potrebno odložiti ili odustati od laserske epilacije (trudnoća, upotreba fotosenzitivnih lekova, određene bolesti…). Potrebno je da dlake nisu depilirane ili čupane 3-4 nedelje pre tretmana (dozvoljeno je uklanjati samo sa površine brijačem ili depil kremom).Nakon toga, lekar podešava parametre na laseru u zavisnosti od tipa, prebojenosti i stanja kože, kao i gustine dlaka, kako bismo odredili idealne parametre za maksimalni učinak. Nakon epilacije, nekoliko dana izbegavajte bazene, saune, solarijum i slična okruženja. Laserska epilacija se može ponoviti za 6-8 nedelja.

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas