Laserska epilacija muškarci

laserska epilacija muškarci - Beograd - Alma Soprano Titanium - Rejuva Dedinje

Laserska epilacija za muškarce Titanium laserom

Laserska epilacija muškarci –  Laserska epilacija za muškarce već odavno nije trend samo među manekenima i sportistima, već je postala redovan deo nege savremenog muškarca koji drži do svog izgleda. Telo bez malja se manje znoji, pa je, osim estetske funkcije, i svakodnevna higijena olakšana.

Tretmani laserske epilacije na koje se muškarci obično odlučuju su jagodice, vrat, leđa, grudi, stomak, ali vrlo često i pazuh, intimna regija, pa i ruke i noge. 

Najveći broj muškaraca bira da trajno ukloni neželjene dlačice iz pazuha ili sa lica, ušiju, vrata ili jagodica, pa na taj način skraćuju vreme koje svakodnevno gube za održavanje urednog izgleda. Postoje i oni koji laserskom epilacijom uklanjaju dlake sa ruku, torzoa, stomaka i leđa u želji da glatkom kožom istaknu svoje mišićavo telo.

Mnogim pacijentima, a među privima su bili profesionalni sportisti koji se inače više znoje, laserska epilacija je pomogla da lakše održavaju ličnu higijenu i uvek deluju uredno i čisto.

Najbolji laser za epilaciju muškaraca

Da bi laserska epilacija za muškarce bila uspešna i efikasna potreban je savremeni laser. U ordinaciji Rejuva koristimo najbolji laser za lasersku epilaciju na svetu – Alma Soprano Titanium. On je poseban jer je brz, efikasan i bezbedan i pacijentima komforan za rad.

Najveća sonda lasera, brza epilacija muškaraca

Nekada su laseri imali izuzetno malu sondu, pa je epilacija trajala satima. To i nije predstavljalo veliki problem kada se tretirala mala regija s dlakama, ali epilacija velikih površina, muških ruku, grudi, leđa, nogu, trajala satima. To je rešeno Alma Soprano Titanium laserom.

Laserska epilacija muškaraca znatno je kraća uz Titanium laser. Ovaj laser poseduje najveću površinu sonde. Time je vreme tretmana znatno kraće nego nekada, a efikasnost je maksimalna. Primera radi, epilacija jedne noge ovim laserom traje svega 15 minuta.

titanium laserska epilacija sonda

Najbolje rešenje za glatko telo bez malja – Bez bola, iritacije, crvenila

Muškarci koji uklanjaju dlake brijačem znaju da one postaju sve deblje, snažnije, a javljaju se i svrab i crvenilo. Oni koji malje depiliraju trpe velike bolove jer nije lako iščupati jake muške dlake. Mnoge od njih vremenom počinju i da urastaju, što stvara dodatne probleme.

Epilacija muškaraca Soprano Titanium laserom je gotovo bezbolna, čak i kada se tretira tanka koža lica ili intimne regije. 

SHR I ICE plus tehnologija Titanium lasera

Dok se neki drugi laseri na tržištu baziraju na kratkotrajnim jakim udarima energije, koji mogu biti veoma bolni, SHR tehnologija Titanium lasera postepeno zagreva kožu. Na taj način je okolno tkivo zaštićeno od oštećenja, a laserske epilacije gotovo bezbolna i bezbedna za sve tipove kože, uključujući i tamne i osuncane kože.

Ujedno, napredni ICE plus sistem hlađenja titanium lasera tokom tretmana efikasno hladi kožu, čineći lasersku epilaciju za muškarce komfornom. 

Laserska epilacija za muškarce rešava i problem uraslih dlaka 

Mnogi muškarci koji se depiliraju susreću se sa problemom uraslih dlaka. U većini slučajeva, za urasle dlake na nogama nije potreban nikakav tretman. Kroz neko vreme simptomi sami nestaju. Ali u nekim slučajevima se javljaju ozbiljne upale, pa je potrebna i hirurška intervencija.

Sve dok dlaka postoji, bilo da je iščupana depilacijom ili obrijana brijačem, ona može urastati, izazivati crvenilo i iritacije. Ali trajnim uklanjanjem dlake, trajno je rešen i problem urastanja dlaka. Zato će laserska epilacija za muškarce Titanium laserom trajno rešiti i problem uraslih dlaka.

Pre tretmana potrebno je obrijati dlake na regiji koja se tretira. S obzirom da laser direktno utiče na folikul dlake i uništava ga, potrebno je da dlačice budu u fazi rasta, ali ne i iznad površine kože. Zato je preporuka da obrijete dlake sa regije koja će se tretirati. 

Direktinim delovanjem na folikul dlake zauvek prestaju da rastu, čime je urastanje sprečeno.

laserska epilacija muškarci beograd

Laserska epilacija muškarci cena

6 do 8 tretmana do glatke kože

Pre same epilacije za muškarce u Rejuvi obavljamo konsultativni pregled. Tada lekar na osnovu detaljnog pregleda utvrdi koje su regije najproblematičnije i već tada se otprilike sazna koliko će tretmana biti potrebno. Za potpuno oslobađanje dlaka Titanium laserom potrebno je od šest do osam tretmana, koji se rade na šest do osam nedelja.

Iskustvo laserske epilacije za muškarce pokazalo je da već pri prvom tretmanu nestane 15-20 odsto dlačica, ali to ne znači da odmah treba da se radi sledeći tretman. Treba sačekati da se pojavi „druga generacija“ dlačica, da bi laser i njih trajno uklonio. U međuvremenu, mogu se uklanjati brijačem, ali ne i depilacijom.

Zato je jesen idealno vreme za lasersku epilaciju muškaraca, odnosno da se počne sa tretmanima, pa već na leto tokom vrućina, uživa u glatkoj koži bez crvenila i iritacija.

 

Podelite ovaj tekst:

Kontaktirajte nas

Povezani postovi

sr_RSSerbian
Pozovite nas