Ballancer Pro – Limfna drenaža

Najsavremeniji sistem medicinske aparaturne limfne drenaže

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30-40 minuta

Neophodan broj tretmana

10

Tip procedure

Presoterapija

Šta je Ballancer Pro?

Ballancer Pro predstavlja najsavremeniji sistem medicinske aparaturne limfne drenaže koji koriste najprestižnije klinike na svetu. Proizvodi ga izraelska kompanija Mego Afek, tvorac aparaturne limfne drenaže i ekspert posvećen kompresivnoj terapiji.

Moderan način života, konstantan stres, nedovoljno kretanja, predugo sedenje i loša ishrana ostavljaju posledice na naš organizam. Oticanje nogu, slaba cirkulacija, skupljanje toksina u organizmu, slaba prokrvljenosti i celulit samo su neki od problema koji nastaju usled dugog sedenja i nedostatka fizičke aktivnosti.

Ballancer Pro presoterapija je terapeutski postupak koji stimuliše vensku i limfnu cirkulaciju, doprinosi boljoj regeneraciji i ishrani tkiva, vrši detoksikaciju i uklanja višak tečnosti.

Za postizanje ovih rezultata Ballancer Pro koristi pritisak u komorama posebno konstruisanog odela. Odelo se sastoji od 24 vazdušne komore, koje se pune vazduhom i taj lagani vazdušni pritisak od stopala, duž nogu, prema stomaku, podstiče cirkulaciju, limfotok i eliminaciju viška tečnosti i otpadnih produkata metabolizma.

Efekti Ballancer Pro presoterapije:

- Trenutno rešava problem „teških, umornih i otecenih nogu”

- Značajno podstiče rad limfnog sistema i cirkulacije

- Podstiče detoksikaciju organizma

- Poboljšava metabolizam

- Popravlja izgled celulita

- Poboljšava elastičnost kože

- Poboljšava rezultate lipolize i mezoterapije celulita

- Ubrzava oporavak mišića i eliminaciju mlečne kiseline kod sportista

Ballancer Pro - Često postavljana pitanja

  • Limfni sistem – cirkulacija limfe se popravlja kako u perifernom toku tako i u centralnim limfnim čvorovima. Rezultat je bolje pražnjenje metaboličkih nusprodukata iz međućelijskog prostora. Posredno, tretman pomaže i imunom sistemu.
  • Mišići – Ballancer masira i mišiće. Talasasti pokreti opuštaju mišiće, ukljanjaju nagomilanu tečnost koja je nastala usled napora mišića, čime se smanjuje napetost u mišićima.
  • Koža – Ballancer masaža će omogućiti da se koža bolje prokrvi i dobije svež kiseonik, što dovodi do boljeg izgleda kože. Popravlja se tonus i čvrstina. Pojava celulita se može prevenirati a i ukloniti nakon serije tretmana.
  • Cirkulatorni sistem – Ballancer talasasta masaža deluje kao “spoljašnje” srce, blago povećava cirkulaciju počev od perifernih krvnih sudova. Poboljšanjem cirkulacije , dolazi do bolje eliminacije toksina i boljeg snabdevanja ćelija kiseonikom.
  • Sistem za varenje – Ballancer masira i stimuliše i abdomen. Rezultat je relaksacija abdominalnih mišića kao i regulisanje izbacivanja štetnih materija iz organizma.

Ballancer terapija traje oko 30-40 minuta i izuzetno je komforna i prijatna. Predstavlja pravo uživanje. Za maksimalan rezultat, preporuka je uraditi 10 tretmana na 2-3 dana.

Kontaktirajte nas

sr_RSSerbian
Pozovite nas