Ultimativni prolećni REFRESH lica

KAKO SE REŠITI SIVILA I OPUŠTENE KOŽE NAKON ZIME ?

S proleća, sa prvim suncem dolazi do izražaja i sivilo tena i umoran izgled kože… 

Tokom zime i boravka u zatvorenim prostorijama lice postaje jako isušeno od grejanja. Koža pecka i zateže, a nakon umivanja imate osećaj da je neko iz vaše kože izvukao i zadnju kap vlage. Ako tome prirodamo i akne, flekice, mitisere i iritacije nastale zbog velike vlažnosti i množenja bakterija ispod zaštitnih maski, jasno nam je zašto su ovih dana SOS tretmani za kožu najguglaniji pojmovi.

Što se zapravo događa na našem licu tokom svakodnevnog nošenja zaštitne maske i zašto sve veći broj ljudi tvrdi kako nikada nisu imali gori ten? 

Maska koja prekriva deo lica, iako služi kao barijera od virusa, predstavlja i barijeru normalnom funkcionsanju kože. Iz naše kože neprestano isparava vlaga. Kada je maska preko lica, to onemogućava isparavanje vlage u okolinu, dolazi do akumulacije velike količine vlage ispod maske. Tom prilikom se stvara vlažna i topla okolina, koja je najplodnije tlo za rast bakterija. Upravo zbog toga su „maskne“, odnosno akne uzrokovane nošenjem maske sve češći problem.

Osim toga sve je češći i kontaktni dermatitis koji se može pojaviti zbog konstantnog trenja između maske i kože. 

Zbog aktuelne epidemiološke situacije sa koronom sada je već punih godinu dana od početka nošenja zaštitnih maski, te je krajnje vrijeme da licu pomognete u oporavku od ovog dugog stresnog perioda. 

Koži je sada s proleća potreban restart!

Međutim, pilinzi, maske i kreme koje koristimo kod kuće često nisu dovoljni za kompletni „restart“ kože nakon duge, tmurne zime provedene ispod maske – ako želite  kožu zaista vratiti na stanje pre korone i izolacije, biće vam potrebna stručna pomoć – a takvu ćete pronaći u ordinaciji Rejuva na Dedinju. 

U toku je posebna akcija, gde pored sniženja na dermokozmetičke tretmane Genosys premium kozmetikom, dobijate Ballancer Pro limfnu drenažu gratis. 

Ordinacija Rejuva je pravo mesto za sve ljubitelje vrhunskog skincare-a. 

Tim ordinacije insistira na kvalitetu kože, prirodnoj regeneraciji, individualnom pristupu i prirodnom izgledu.

Kozmetološke tretmane izvodi viša medicinska sestra kozmetolog pod nadzorom i na osnovu protokola koje  lekar formira na osnovu stanj i potreba Vaše kože.

Kombinacija antiage i kozmetoloških tretmana pomoći će vam da napokon koži vratite onu zdravu blistavost, tonus i kvalitet o kome sanjate.

genosys dermakozmetika genoled - rejuva - estetska ordinacija Dedinje - Beograd

Prolećni refresh – samo dubinski čista koža može blistati 

Kao polaznu tačku prolećnog „refresha“ stručnjaci ordinacije Rejuva ističu dubinsko čišćenje kože i revitalizaciju kože – a tretman koji će kožu očistiti bolje nego ijedan drugi zove se DermaClear . Ako za ovaj svetski popularan tretman još niste čuli, na pravom ste mestu – ovaj blagi i neinvazivan tretman  je najefikasnije rešenje za dubinsko čišćenje, negu i hidrataciju kože. Najviše odgovara osobama čije je lice isušeno, dehidrirano, umorno i sivkasto od duge zime provedene u zatvorenim grijanim prostorima. Alma DermaClear aparat se izvodi uz pomoc sonde koja patentiranom Vortex vakumskom tehnologijom dubinski izvlači nečistoće iz pora i istovremeno hrani kožu revitalizirajućim sastojcima. Tretman se sastoji od tri glavna koraka tokom kojih se izvodi nežan fizički i hemijski piling kože, nakon čega sledi uklanjanje nečistoća i hidratacija, nanošenje hidroCool maske a tretman završavamo regeneracijom površine kože fotodinamskom GenoLed terapijom.

O  detaljima svetski popularnog Alma DermaClear tretmana, prednostima, kao i sjajnim rezultatima možete detaljnije pročitati na našem blogu.

Ovako perfektno čista i blistava koža spremna je za dodatnu negu, ukoliko je to koži potrebno. 

Kao tretmane za prolećni refresh izdvajamo kiseonik tretman sa jakim antioksidativnim efektom poznatog korejskog brenda Genosys, vitamin C tretman za dodatno prosveteljenje tena i antiaging efekat ili pak vitaminsku mezoterapiju nekim od mezokoktela bogatih vitaminima,mineralima, hijaluronskom kiselinom.

Kod zrelijih koža sa vidljivim znakovima gubitka elastičnosti i tonusa kože i izraženim borama preporučujemo neki od skinboostera koji sadrže visoku koncentraciju hijaluronske kiseline. Molekuli hijalurona privlače vodu i daju koži punoću i značajno lepšu teksturu, i  jedar podmlađen izgled kože.

Prolećni refresh – Zakažite tretman

Estetska medicina Rejuva - tim

Ukoliko želite da podarite svojoj koži adekvatnu negu, možete zakazati tretman pozivanjem na telefon ordinacije ili popunjavanjem kontakt forme na samom sajtu. Takođe slobodno nam se obratite i putem društvenih mreža, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja.

 

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Kontaktirajte nas

Povezani postovi

sr_RSSerbian
Pozovite nas