Jalupro Collagen booster

Jalupro – Ishrana fibroblasta aminokiselinama

zakažite tretman

Trajanje tretmana

45 minuta

Neophodan broj tretmana

2-3

Tip procedure

Injekciona

Šta je Jalupro?

Švajcarski preparat za biorevitalizaciju koze, izuzetno popularan u Evropi upravo zbog svoje jedinstvene formule i sjajnih rezultata.

Jalupro je koktel sastavljen iz hijaluronske kiseline i amino kiselina (glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin). Hijaluronska kiselina privlaci vodu i hidrira kožu, dajući joj punoću i jedrinu, a aminokiseline su “hrana” za fibroblaste. Fibroblasti su ćelije vezivnog tkiva koje uz pomoć aminokiselina (Glicine, L- prolin, L-lizin, L-leucin) proizvode kolagen u našoj koži, obezbeđujući joj elastičnost i čvrstinu.

Tokom godina, usled fiziološkog starenja ali i pod uticajem ishrane, dijete, izlaganja suncu aktivnost fibroblasta se smanjuje. Zbog svega ovoga koža stari, gubi tonus, elastičnost, jedrinu a potom nastaju i bore i brazde na koži . Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta. Stoga, izgled kože postaje mnogo bolji.

Postoje tri vrste Jalupro koktela za biorevitalizaciju: Jalupro, Jalupro HMW i Jalupro Super Hydro. Sva tri proizvoda su sjajni biorevitalizatori kože i značajno popravljaju njenu teksturu, hidrataciju, čvrstinu i elastičnost.

Jalupro je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i aminokiselina. Stimuliše sintezu kolegena, vraća sjaj i elastičnost kože, ublažava fine bore na licu.

Jalupro HMW je preparat za biorevitalizaciju kože koji sadrži hijaluronsku kiselinu u jos većoj koncentraciji nego Jalupro kao i pomenute aminokiseline. Izuzetno je efikasan u regeneraciji zrelije kože sa jako izraženim borama na licu, vratu i dekolteu.

Jalupro Super Hydro, jedinstveni skinbuster koji sadrži čak 80 mg hijaluronske kiseline (visoko i nisko molekularne), aminokiseline i peptide čijim se zajedničkim dejstvom pruža dugotrajna hidratacija, podstiče stvaranje kolagena i elastina u najdubljim slojevima kože, pruža potpora ligamentima i daje čvrstina koži.

Jalupro - Često postavljana pitanja

Koristi se kada želite da sprečite prerano starenje kože, da usporite nastanak i produbljivanje bora i da u isto vreme predupredite simptome photo-aginga, pigmentacije i fleke.

  • redovni anti-aging tretmani kako kod mladih tako i kod zrelih koža
  • za hidrataciju suve i dehidrirane kože
  • za regeneraciju kože izložene štetnim vremenskim uticajima tokom zimskog perioda i letnjih meseci
  • u kombinovanim protokolima biorevitalizacije kože
  • To je medicinsko sredstvo proizvedeno u skladu sa direktivom EEC 93/42 MDD

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas