Body Contouring | Alma Prime X

Dovedite svoju figuru do savršenstva uz tretmane na revolucionarnoj PrimeX platformi iz Alma Lasersa

zakažite tretman

Trajanje tretmana

30 – 90 min

Neophodan broj tretmana

4-6

Tip procedure

Ultrazvučna-Radiotalasna

Onda kada treninzi i korigovana ishrana ne daju očekivane rezultate spas je PrimeX.

PrimeX je odličan kada želite da:

smršate zategnete kožu oblikujete svoje telo

Alma Prime X – kako deluje?

Mršavljenje često ne ide po planu i ne daje očekivane rezultate. Zato Prime X tehnologija kompanije Alma vraća kontolu u vaše ruke. Prime X pomaže u oblikovanju tela i mrsavljenju ili onda kada nakon gubitka težine ostane opuštena koža.

Alma Prime X tretman oblikovanja tela u ordinaciji Rejuva - ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd Dedinje
EmSculpt Neo tretman oblikovanja tela - ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd Dedinje

Vitko telo o kakvom ste sanjali

Prime X postiže fantastične rezultate u smanjenju obima i zatezanju kože na stomaku, struku, butinama i zadnjici. Deluje ciljano na regije koje tretiramo. Na taj način dobijate zategnutu kožu i vitko telo o kakvom ste oduvek sanjali.

Od kada je krajem 2021. predstavljen na najvećem svetskom kongresu estetske medicine u Monte Karlu interesovanje za PrimeX ne prestaje. Koristi se u klinikama širom sveta i pacijentima omogucava zaista izuzetne transformacije. Čast nam je što je ordinacija Rejuva prva u Srbiji u kojoj možete da uradite Prime X tretman

Tri tipa PrimeX tretmana

Alma Prime X pruža mogućnost tri tipa tretmana. Koji je najbolji za vas ustanoviće lekar nakon individualnih konsultacije i to osnovu vašeg tela, očekivanja, potreba i količine masnih naslaga.

Za savršeno oblikovanje tela u samo mesec dana koristimo PrimeX Classic tretman. Njime se za mesec dana gubi i do 9cm u obimu struka.

Koristeći neinvazivnu ultrazvucnu tehnologiju PrimeX Classic tretman deluje na masti ispod kože. Time se redukuje obim ciljane regije i dobija vitka, konturisana silueta. Najcesce regije koje mozemo raditi su stomak, bokovi, butine, predo oko kolena i zadnjica.

PrimeX Classic tretman daje savršene rezultate nakon samo četiri tretmana u trajanju od po 20 minuta, koji se rade jednom nedeljno.

Oblikovanje tela za mesec dana – Prime X Classic

Za savršeno oblikovanje tela u samo mesec dana koristimo PrimeX Classic tretman. Njime se za mesec dana gubi i do 9cm u obimu struka.

Koristeći neinvazivnu ultrazvucnu tehnologiju PrimeX Classic tretman deluje na masti ispod kože. Time se redukuje obim ciljane regije i dobija vitka, konturisana silueta. Najcesce regije koje mozemo raditi su stomak, bokovi, butine, predo oko kolena i zadnjica.

PrimeX Classic tretman daje savršene rezultate nakon samo četiri tretmana u trajanju od po 20 minuta, koji se rade jednom nedeljno.

Noge i zadnjica bez celulita – PrimeX Premium

Prime X Premium tretman daje neverovatne rezultate nakon samo tri ponavljanja od po 40 minuta, koji se sprovode jednom u 7 do 14 dana.

Odličan je za intenzivno smanjenje celulita, vidno oblikovanje tela i zatezanje kože na ciljanim delovima tela.

PrimeX Premium tretman počinje UltraWave aplikatorom, koji cilja na lokalizovanu masnoću, smanjuje je i oblikuje telo. Korišćenjem radiofrekventnih talasa, koje isporučuje UniBodi aplikator, koža se zatim zateže.

Celulit se smanjuje tako što PrimeX integriše funkciju rotirajuće masaže za duboko prodiranje toplote, što znatno poboljšava cirkulaciju.

Vitko i zategnuto telo – Prime X Pro

Uz Prime X Pro se mršavi, smanjuje obim i nežno zateže opuštena koža. Izvanredni, izuzetno vidljivi rezultati, postižu se nakon samo tri tretmana.

PrimeX Pro kombinuje UltraWave i Xcentuate aplikatore. Prvo se koristi UltraWave aplikator, koji cilja na masne ćelije, nakon čega sledi primena Xcentuate aplikatora, koji zateže kožu.

Tretmani, koji traju od 10 do 20 minuta, ponavljaju se u razmaku od sedam do 14 dana.

Zbog čega je Prime X poseban?

Alma PrimeX tretmani su specifični jer deluju izuzetno brzo i zato su za kratko vreme postali među najtraženijima u ordinaciji Rejuva.

Prime X je poseban jer:

– Nema napornih i iscrpljujućih vežbi – PrimeX radi za vas. Ne morate iscrpljivati telo napornim vežbama da biste tek nakon više meseci primetili prve rezultate.

– Napredak odmah vidljiv – Već nakon prvog tretmana primetićete rezultatate, a posle samo mesec dana, odnosno četiri tretmana od po 20 minuta, možete izgubiti i do 9cm u obimu struka.

– Rezultati koji traju – Nema jo-jo efekta. PrimeX daje dugoročne rezultate.

– Neinvazivan i prijatan tretman – Odmah nakon potpuno prijatnog i bezbolnog tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

– Brz tretman – Ne oduzima vam mnogo vremena. Prosečno traje 20ak minuta.

Kako je sve ovo moguće?

Prime X koristi ultrazvuk i radio talase, dve komplemetarne tehnologije, koje kad rade zajedno daju fantastične rezultate.

U kliničkim istraživanjima je dokazano da ultrazvučni talasi deluju na masno tkivo i veoma efikasno regulišu masne naslage. Istovremeno, unipolarna radiotalasna energija efikasno zagreva kožu, pa ciljajući na kolagena i elastična vlakna, podstiče stvaranje novog kolagena i zateže kožu.

Efekti PrimeX-a su najvidljiviji kada deluje ciljano – na stomak, butine, zadnjicu – upravo one delove tela na kojima su masne naslage najprimetnije.

Zato ukoliko želite da oblikujete svoje telo, smršate, oslobodite se viška masnih naslaga i celulita zakažite svoj prvi tretman.

Rejuva X ultraSound + RadioFreq premium

  • (UltraSound ili RadioFreq sonda) 75 EUR
  • (UltraSound + RadioFreq sonda) 150 EUR
  • (UltraSound ili RadioFreq sonda) 125 EUR
  • (UltraSound + RadioFreq sonda) 250 EUR

Alma Prime X oblikovanje tela – popust

Za uplaćenih 4 ili više tretmana oblikovanja tela i zatezanja kože, bilo koje regije, odobravamo popust od 20%.

Ukoliko do sada niste probali revolucionarnu Alma Prime X platformu, pozovite nas za posebna iznenađenja i popuste koja smo vam spremili.

Alma Prime X tretman oblikovanja tela - izvođenje tretmana u ordinaciji Rejuva - ordinacija estetske medicine Rejuva Beograd Dedinje

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas