EmFace – inovativno zatezanje lica bez upotrebe igala

Trajanje tretmana

20 minuta

Neophodan broj tretmana

4

Tip procedure

EM/RF

Inovativno zatezanje lica bez upotrebe igala

 

Revolucionarni EmFace – uređaj najnovije tehnologije za neinvazivne tretmane lica, nedavno je stigao u ordinaciju Rejuva. Sada s ponosom možemo da kažemo da smo među prvima u regionu koji ga imaju. Odličan je jer istovremeno deluje na kožu i mišiće lica i dopuna je svim savremenim, efikasnim tretmanima u našoj ordinaciji, koji vam pomažu da se osećate odlično i izgledate fantastično, zadržavajući vaš prirodan, mladalački izgled.

Top tri rezultata EmFace tretmana

Vremenom, lice gubi svoju mladalačku svežinu zbog strukturnih promena u koži i mišićima. Upravo blistava koža i mladalački izgled imaju neizmerni značaj jer pacijentima pojačavaju samopouzdanje i osećaj sopstvene privlačnosti. Ovi elementi zajedno stvaraju osećaj svežine i energije, doprinoseći pozitivnom utisku i opštem blagostanju. Da biste i vi održali ili povratili taj osećaj tu je EmFace tretman, a ovo su njegova tri najznačajnija benefita.

emface aparat i dr Aleksandra Markoski Smiljković u ordinaciji Rejuva - ordinacija estetske medicine Rejuva

Smanjenje bora

Stimulacijom proizvodnje kolagena, EmFace tretman pomaže da se smanji pojava bora i sitnih linija. Kliničke studije su pokazale da tretman dovodi do smanjenja bora za 37% i kožu čini zategnutijom za 23%. Rezultat je glatko, zategnuto lice i ten mladolikog izgleda. S obzirom da deluje na dublje slojeve kože odličan je i kod mlađih osoba kao preventivna mere protiv prvih bora.

Poboljšana čvrstoća i elastičnost kože

Sinhronizovane RF i HIFES energije koje ovaj uređaj koristi (o kojima će kasnije biti reči),  poboljšavaju čvrstoću i elastičnost kože. To rezultirati čvršćim i toniranim izgledom. Tretman povećava kolagen za 26%, a tonus mišića u mirovanju za 30%.

Prirodno Podizanje

Jedna od najznačajnijih prednosti EmFace tretmana je njegova sposobnost da prirodno podigne lice. Ojačavanjem mišića lica, tretman može podići i oblikovati lice bez potrebe za invazivnim procedurama. To dovodi do mladolikog izgleda i definisanih kontura lica, kao i jaw line-a.

dr Aleksandra Markoski Smiljković izvodi Emface tretman - ordinacija estetske medicine Rejuva

Po čemu je EmFace poseban?

EmFace inovativna tehnologija pruža neinvazivnu i bezbolnu alternativu tradicionalnim metodama zatezanja lica i drugim invazivnim postupcima. Tretman je pogodan za sve tipove kože i može se prilagoditi za ciljanje specifičnih područja lica, uključujući obraze, čelo i vrat.

Ono što ovaj tretman izdvaja od drugih tretmana lica je brzina i praktičnost. Nema neke posebne pripreme. Koža se očisti, postave se aplikatori i potom osećate prijatne kontrakcije mišića lica i imate blagi osećaj zagrevanja. Tretman celog lica može se završiti za samo 20 minuta, što ga čini odličnom opcijom za zauzete osobe, koje žele vidljive rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Za pun efekat potrebna su svega četiri tretmana koja se rade na pet do 10 dana.

EmFace tretman cena

EmFace - treatment for improving facial muscle density and stimulation of collagen production

  • EmFace facial treatment - 1 treatment | 300 EUR PROMO

Kako EmFace deluje?

EmFace kombinuje dve moćne tehnologije, sinhronizovanu RF i HIFES, kako bi vam pružio izvanredne rezultate. RF (radiofrekvencija) energija zagreva dublje slojeve kože, stimulišući proizvodnju kolagena i podstičući rast novih ćelija. HIFES (elektromagnetna stimulacija visokog intenziteta) cilja mišiće lica, izazivajući kontrakcije i jačanje mišića, što rezultira prirodnim zatezanjem i poboljšanom konturom.

Rezultati tretmana su trenutni i dugotrajni, pri čemu većina pacijenata već odmah nakon tretmana primećuje značajno poboljšanje teksture kože, čvrstoće i ukupnog izgleda. Uređaj takođe pruža dodatnu pogodnost – nema vremena oporavka, omogućavajući vam da se odmah nakon tretmana vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.

Pet ključnih prednosti EmFace tretmana

U odnosu na druge anti-aging tretmane EmFace ima brojne benefite. Ovo je pet ključnih prednosti njegovog korišćenja:

EmFace tretman je potpuno neinvazivan, što znači da ne zahteva nikakve rezove ili upotrebu injekcija i igala. To ga čini sigurnom i bezbolnom alternativom tradicionalnim metodama zatezanja lica i drugim invazivnim procedurama.

EmFace tretman može se završiti za samo 20 minuta, što ga čini izvrsnom opcijom za zauzete osobe, koje žele primetne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

EmFace koristi sinhronizovane RF i HIFES energije. Njima stimuliše proizvodnju kolagena i jača mišiće lica. Na taj način, bez upotrebe igala, samo kontrakcijama mišića, smanjuje vidljivost bora i efekat podizanja lica uz istaknute konture.

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože i može se prilagoditi za ciljanje određenih delova lica, uključujući obraze, čelo i vrat.

Efekti tretmana su dugotrajni. Većina pacijenata primećuje značajno poboljšanje teksture kože, čvrstoće i ukupnog izgleda, a uz pravilno održavanje, rezultati mogu trajati nekoliko meseci.

Značaj konsultativnog pregleda pre EmFace tretmana

U estetskoj ordinaciji Rejuva znamo da je koža svakog pacijenta različita. Zato su pre svakog tretmana obavezne konsultacije, čiji je cilj da razumemo vaše potrebe i kreiramo protokol koji će dati najbolje rezultate baš za vas. Naš iskusni i vešti tim će vas voditi kroz ceo proces, od konsultacija do posttretmanske nege. Osiguraće da se osećate udobno i prijatno i da dobijete odgovore na sva pitanja u vezi sa ovim, ali i bilo kojim drugim tretmanom iz naše ponude.

 

Uz inovativnu EmFace tehnologiju dobićete bezbolnu i neinvazivnu alternativu tradicionalnim metodama zatezanja lica i drugim invazivnim postupcima. Zato vas pozivamo da zakažete konsultacije i doživite transformišući efekat EmFace tretmana.

Značaj konsultativnog pregleda

Emface tretman izvođenje tretmana - ordinacija estetske medicine Rejuva

EmFace - Najčešće postavljana pitanja

EMFACE je prvi i jedini postupak koji bez upotrebe igala istovremeno tretira kožu i mišiće lica, tokom dvadesetominutne sesije. Uređaj koristi istovremenu primenu tehnologija sinhronizovane RF (radiofrekvencije) i HIFES™ kako bi delovao na kožu lica, mišiće i vezivno tkivo. Krajnji rezultat su manje vidljive bore i vidno zategnuto lice.

EMFACE je prvi uređaj na tržištu koji koristi patentirane aplikatore, koji istovremeno emituju sinhronizovane RF i HIFES™ energije. Sinhronizovana RF preoblikuje i zaglađuje kožu zagrevanjem dermisa i povećanjem nivoa kolagena i elastinskih vlakana. HIFES™ tehnologija obnavlja i podiže tkivo lica selektivnim kontrakcijama mišića, ali i povećanjem gustine i kvaliteta mišićne strukture.

 

Kliničke studije EMFACE-a su pokazale prosečno povećanje kolagena za 26%, dvostruko veću količinu elastina u tkivu i povećanje tonusa mišića u mirovanju za 30%. Istovremeni efekat ovih tehnologija dovodi do smanjenja bora za 37%, a koža je zategnutija za 23%.

Svi koji žele manje bora i više zategnutu kožu lica mogu biti kandidati za EmFace. Da li je ovo idealan tretman za vas ustanoviće lekar na konsultativnom pregledu.

EmFace aplikatori namenjeni su za primenu na čelu i obrazima, ali su pozitivni efekti vidljivi na čitavom licu.

Apsolutno DA! Efikasnost i sigurnost RF i HIFES tehnologija EmFace tretmana potvrdilo je čak devet kliničkih istraživanja.

Postupak EmFace-a je jednostavan i lak. Osim čišćenja lica, nema potrebe za nekom posebnom pripremom. Pacijent leži dok tokom 20 minuta, koliko traje tretman, aplikatori deluju na tretirano područje. Tokom tretmana osetićete kontrakcije mišića uz osećaj zagrevanja, koji se može uporediti sa masažom vrućim kamenjem. Nakon završetka postupka, odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Protokol tretmana se obično sastoji od četiri tretmana u trajanju od 20 minuta, raspoređenih u razmacima od 5 do 10 dana. Ipak, u Rejuvi često kombinujemo Em Face sa drugim neinvazivnim anti-aging tretmanima, čime postižemo maksimalne rezultate. Kakav će biti vaš protokol i da li ćemo EmFace kombinovati sa još nekim tretmanom ustanovićemo na konsultativnom pregledu.

Već odmah nakon tretmana se vidi razlika i osećaćete prve rezultate. Međutim, poboljšavaju se nekoliko sedmica od poslednjeg tretmana, a najbolji efekti se vide oko 90 dana nakon poslednje sesije.

EmFace je neinvazivan postupak koji ne zahteva oporavak niti vreme mirovanja. Odmah nakon tretmana se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

EmFace tretman ne zahteva nikakve pripreme pre tretmana. Nakon tretmana se možete odmah vratiti svakodnevnom životu. Nevezano za ovaj tretman, svakako se preporučuje da pratite zdrav stil života, uravnoteženu ishranu i adekvatno hidriranje, jer se to oslikava i na vašu kožu. 

Zatezanje lica ne može se uporediti sa ovim tretmanom jer je ovo potpuno neinvazivan postupak. On ne zahteva hirurgiju, igle, anesteziju, niti vreme oporavka. 

S druge strane, za sada nema drugog uređaja u estetskoj medicini, koji istovremeno koristi sinhronizovanu RF i HIFES stimulaciju mišića kako bi smanjio bore i podigao konture lica u samo četiri sesije u trajanju od po 20 minuta.

Svi mogu imati koristi od EmFace tretmana. On ne deluje samo na vidljive bore na licu, već tretira dublje slojeve kože lica i odabrane mišiće. Zato se može koristiti kao preventivni postupak.

Korišćenje injekcionih procedura na licu, poput hijaluronskih filera ili botoksa, ne isključuje mogućnost primene EmFace-a.

Contact Us

en_USEnglish
Pozovite nas