Alma Prime X – Oblikovanje tela i zatezanje kože

Jednostavno je izgledati fantastično!

Mršavljenje, oblikovanje i zatezanje tela

Moćna tehnologija za brze i fantastične rezultate koji traju!

Da li biste želeli da smršate i zategnete se? Pokušavate da  vratite  svoje telo u formu ali Vam ide sporo? Muči Vas celulit? Želite da zategnete noge? Uži struk  bokovi?

Alma PrimeX je napredno rešenje koje e oblikovati vaše telo i izmamiti vam osmeh. Koristi dve komplementarne tehnologije, koje rade zajedno i postižu brze i fantastične rezultate koji traju! Evo kako radi:

  • Ultrazvuk – Ultrazvučni talasi utiču na masno tkivo i  smanjuju masne naslage (a što je dokazano u kliničkim istraživanjima).
  • Radiotalasi – Unipolarna radiotalasna energija efikasno zagreva kožu, ciljajući na kolagena i elastincna vlakna, dovodi do zatezanja i podstiče stvaranje novog kolagena.

Po čemu je Alma PrimeX specifičan?

Alma PrimeX postiže neverovatne rezultate u oblikovanju tela i zatezanju kože. Posebno je delotvoran kada deluje ciljano na stomak, struk ili butine.

Zasnovan na Alminoj jedinstvenoj ultrazvučnoj i radiotalasnoj tehnologiji, Alma PrimeX kombinuje ove revolucionarne tehnologije, koje zajedno rade na poboljšanju vašeg tela – i što je najvažnije – uz neverovatne rezultate podižu vaše samopouzdanje.

Alma PrimeX tretmani su potpuno neinvazivani. Aparat nežno deluje na kožu i daje telu prirodni oblik, zbog čega ćete se osećati i izgledati najbolje.

Ovo su samo neke od prednosti Alma PrimeX tretmana

  • Izvanredni rezultati: Daje vam fantastične rezultate za samo 4 nedelje!
  • Brz: Brzi i efikasni tretmani
  • Prijatnost: Postepeno zagrevanje sprečava neugodnost
  • Nema neželjenih efekata: Možete se odmah vratiti svojim uobicajnim dnevnim
  • aktivnostima odmah nakon tretmana

Kako radi Alma PrimeX?

Svako ima drugačije telo, ali i cilj koji želi da postigne.

Zato Alma PrimeX ima 3 različite kombinacije tretmana Prime X Classic, Prime X Premium i PrimeX Pro koji kombinuju različite tehnologije . Izaberite tretman koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama i očekivanjima. Jedinstveni su po tome što daju neverovatne rezultate, koji odgovaraju vašim sopstvenim ciljevima u pogledu preoblikovanja tela.

PrimeX Classic  

Oblikovanje tela za mesec dana!

Klinički rezultati pokazuju da uz ovaj tretman za mesec dana gubite 9cm u obimu struka.

PrimeX Classic koristi neinvazivnu ultrazvučnu tehnologiju. Tretman je bezbolan i deluje na masti ispod kože, redukujuci obim dobijamo vitkiju konturisanu siluetu.

PrimeX Classic daje savršene rezultate nakon samo četiri tretmana u trajanju od po 20 minuta, koji se rade jednom nedeljno. Dakle – samo mesec dana i spremni ste !

PrimeX Premium

Vrhunski tretman za nestrpljive!

PrimeX Premium je odličan izbor kada želite brzo da izgledate najbolje.

Ovaj vrhunski tretman kombinuje oblikovanje tela sa intenzivnim zatezanjem kože i smanjenjem celulita. Počinje sa UltraWave aplikatorom koji cilja na lokalizovanu masnou,smanjuje masnocu i oblikuje telo. Koža se zatim zateže korišenjem radiofrekventnih talasa, koje isporučuje UniBodi aplikator.

PrimeX Premium takođe integriše funkciju rotirajue masaže za duboko prodiranje toplote, što znatno poboljšava cirkulaciju, smanjuje celulit i zateže kožu.

Uz PrimeX Premium dobićete neverovatne rezultate nakon samo tri tretmana od po 40 minuta, koji se sprovode jednom u 7-14 dana.

PrimeX PRO 

Dobitna kombinacija!

Budite vitki i zategnuti uz PrimeX PRO! Kombinujui UltraWave i Xcentuate aplikatore, PrimeX PRO tretman dovodi do mrsavljenja, smanjenja obima i nežnog zatezanja opuštene kože.

Tretmani počinju sa UltraWave aplikatorom, koji cilja masne elije, nakon čega sledi Xcentuate aplikator, koji zateže kožu.

PrimeX PRO postiže izvanredne rezultate u samo tri tretmana, koji traju od 10 do 20 minuta i ponavljaju se u razmaku od jedne do dve sedmice. Nakon ta tri tretmana promene će biti značajno vidljive!

Da li je Alma PrimeX bezbedan i da li tretmani bole?

Ne brinite! Alma PrimeX tretmani su bezbedni za sve tipove kože (I-VI), bezbolni su i neinvazivni. Svaki program je pažljivo osmisljen, kako bi tertman bio brz i prijatan , a  rezultati efikasni i dugoročni.

Podelite ovaj tekst:

Kontaktirajte nas

Povezani postovi

sr_RSSerbian
Pozovite nas