Prednosti laserske epilacije

Izdvojili smo 7 prednosti laserske epilacije:

 

1. Laserska epilacija rešava problem uraslih dlaka

Laserska epilacija je najbolje rešenje za sve one koji imaju problem sa urastanjem dlaka. Urasle dlake znaju da naprave velike probleme i neprijatnosti, a upravo laserska epilacija predstavlja način da ih se rešiš.

 

2. Nema čekanja da dlačice izrastu 

 

Kad se depiliraš moraš da sačekas da dlačice izbiju do sledeće depilacije. Za razliku od depilacije, dok čekaš sledeću lasersku epilaciju možeš da se obriješ kad god želiš.

 

3. Dugotrajni rezultati   

Nakon epilacije, rezultati su dugotrajni i najveći broj pacijenata godinama uziva u glatkoj kozi bez dlačica … Kada neke dlačice polako krenu da opet izbijaju one će biti skoro neprimetne, tanje i svetlije. Ako želimo da odrzimo postignute rezultate i zauvek glatku kožu bez dlaka preporučuje se da na godinu-dve  uradimo jedan tretman odrzavanja. 

4. Neverovatno brzi tretman  

Laserska epilacije su nekada na starijim laserima trajale jako dugo, i po par sati, ali na Alma Soprano Titanium laseru je brža nego što možete da zamislite. Tako epilacija pazuha traje svega 5 minuta, epilacije jedne noge kao brzo tuširanje – 7 minuta, dok epilacija obe noge traje kao kratka dremka, 15 minuta i gotovi ste.

rejuva laserska epilacija nogu gotova za 15 minuta - prednosti laserske epilacije

5. Štedi vreme  

Nakon laserkse epilacije više nemate potrebu da se brijate i depilirate, pa samim tim štedite mnogo vremena koje ste izdvajali da za to. 

6. Bezbolno 

Za razliku od drugih lasera jedna od velikih prednosti Alma Soprano Titanium laserske epilacije je što je u potpunosti bezbolna. 

7. Bezbedno 

U ordinaciji Rejuva koristimo Alma Soprano Titanium laser koji je dokazano bezbedan. Tretman obavlja viša medicinska sestra pod nadzorom lekara.

prednosti laserske epilacije - rejuva laserska epilacija - alma soprano titanium - najnovija mašina

 

Ukoliko vas zanima detaljnije zašto je laserska epilacija Alma Soprano Titanium laserom najbolja na tržištu, više o tome možete pročitati na našem blog člnaku “Najbolja Laserska epilacija”.

Naša Ordinacija

Naša ordinacija se nalazi na Dedinju, odmah iznad restorana Jerry. Poseduje parking za svoje pacijente, koji mogu da uživaju u prijatnom i elegantnom ambijentu same ordinacije. Rejuva tim čine doktorka Aleksandra, i dve više medicinske sestre Ivana (strukovni fizioterapeut) i Jovana (strukovni kozmetičar – estetičar). Pogledajte naše tretmane i zakažite besplatne konsultacije.

Podelite ovaj tekst:

Kontaktirajte nas

Povezani postovi

sr_RSSerbian
Pozovite nas