Tretmani tela – body contouring u ordinciji Rejuva

tretmani tela - ordinacija Rejuva Beograd

Tretmani tela, koji nose naziv Body Contouring, zapravo su tretmani prilikom kojih se oblikuje celo telo ili delovi tela, uglavnom nakon gubitka težine, dijete ili paralelno sa aktivnim vežbanjem. Ti tretmani smanjuju i elimišu višak masnih naslaga i zatežu rastegnutu kožu skoro na svim delovima tela. U Rejuvi najčešće radimo body contouring tretmane na stomaku, rukama, bokovima, butinama, ali i zatezanje „guze“. Procedura ima za cilj da vam u vrlom kratkom vremenu vrati prirodan i estetski prihvatljiv oblik figure.

Postoje različiti tipovi tretmana tela – od invanzivnih, kojima se hirurškim putem otklanja višak masnih naslaga i kože, do nehiruških, koji podrazumevaju primenu različitih modernih tehnologija za uklanjanje masnih naslaga, zatezanje kože i smanjivanje naslaga celulita.

Najviše su zastupljene tehnologije koje se baziraju na ultrazvučnoj kavitaciji, mesoterapijskim (lipolitičkim koktelima), radiofrekvenciji, laserskoj lipolizi i kriolipolizi. Te neinvazivne metode obezbeđuju precizno targetiranje masnih naslaga i dokazano utiču na njihovo smanjene bez perioda oporavka nakon tretmana. Sve te karakteristike neinvazivnih body contouring procedura dovele su do njihove povećane potražnje. Cenovno su mnogo prihvatljiviji od hirurških opcija, a za nas u Rejuvi možda najznačajnija prednost tog tipa procedura je gotovo potpuno odsustvo nuspojava i neželjenih reakcija.

Tretmani tela platformom Alma Prime X

Tretmane tela u Rejuvi danas najčešće radimo platofrmom Alma Prime X. Alma Prime X je poslednja inovacija koja dolazi iz Alma Lasers International i daje klinički dokazane i dugotrajne rezultate. Ova platforma, koja isključivo služi za tretmane tela, kombinuje ultrazvučnu tehnologiju i radiofrekvenciju u cilju smanjivanja masnih naslaga, zatezanja kože i smanjivanja naslaga celulita.

Tretmani tela ultrazvučnom sondom na Alma Prime X platformi smanjuju naslage masti i utiču na smanjenje obima tretiranih regija.

tretmani tela - rejuva beograd ordinacija

Body Contouring tretmani tela

Body Contouring tretmani tela nisu tretmani koji se koriste za gubitak težine. Namenjeni su za ciljane regije na kojima postoje uporne masne naslaga koje se ne mogu ukloniti dijetama i napornim vežbanjem. Cilj ovih tretmana je unapređenje izgleda figure tela, bez potrebe da se pacijent podvrgne invazivnim hirurškim procedurama.

Naše praktično iskustvo pokazalo je da Alma Prime X daje neosporne rezultate u smanjivanju obima željenih delova tela. Jedan tretman njegovom ultrazvučnom sondom traje oko 30 minuta, a za pune rezultate potrebno je  4 do 6 tretmana koji se ponavljaju jednom sedmično.

Prvi rezultati već nakon prvog tretmana tela

Rezultati tretmana tela neinvanzivnim metodama, kao što je Alma Prime X, nisu tako drastični kao kod invazivnih metoda gde se odstrani deo tkiva. Međutim, već nakon prve primene Alma Prime X-a primetićete smanjenje u obimu tretirane regije, koje se nastavlja iz tretmana u tretman. Puni rezultati videće se i do tri meseci nakon završetka ciklusa.

Zato, ako planirate Body Contouring tretman za neki specijalni događaj (venčanje, godišnjicu mature ili red carpet event, Novu godinu, itd) potrebno je da na vreme krenete sa svojim sesijama.

Ukoliko želite maksimalne rezultate u smanjivanju obima i masnih naslaga bilo bi potrebno da održavate zdrave životne navike. To podrazumeva vežbanje, lagani hod, zdravu ishranu i pravilnu hidrataciju organizma.

Zatezanje kože uz Alma Prime X

 

Alma Prime X koristi sinergijiski efekat dve sonde (ultrazvučne i radiotalasne sonde) da postigne još bolje rezultate prilikom tretmana tela. Kombinacija ove dve sonde, osim smanjivanja obima masnih naslaga, kao rezultat ima intenzivno zatezanje kože na tretiranim regijama i smanjivanje celulita.

Pored smanjivanja obima masnih naslaga, koje su opisane u prethodnom delu, primena radio frekvencije zateže kožu na tretiranoj regiji. Ove dve tehnologije „gađaju“ različite slojeve kože i na taj način isporučuju sinergijski efekat.

UniBody aplikator sa Alma Prime X platforme ima patentiranu rotacionu masažnu glavu, koja obezbeđuje dubinsku penetraciju radio talasa, povećava cirkulaciju i smanjuje pojavu celulita, uz vidljiv napredak u teksturi kože tretirane regije.

Da li su tretmani tela bolni?

Jedna od najvećih prednosti zašto se naši pacijenti opredeljuju za tretmane Prime X platformom jeste upravo činjenica da je tretman bezbolan. Tretmani su neinvazivni i nisu slični hirurškim procedurama.

Mašina koja se koristi za ove tretmane tela isporučuje energiju koja selektivno „napada“ masne ćelije tretirane regije, dok ih limfni sistem organizma prirodno odstrani. Tretmani tela kod nas u Rejuvi, ako ne govorimo o injekcionoj lipolizi, apsolutno su bezbolni.

Da li su tretmani tela sigurni?

Iako su tretmani tela  sigurni, brzi i pouzdani, naša preporuka je da izaberete pre svega aparat za body contouring koji je adekvatan, ali i operatere i doktore koji imaju iskustva u njihovoj upotrebi.

Iako tretmani tela predstavljaju niskorizične tretmane, odlučili smo da našim pacijentima, radi potpune bezbednosti, ponudimo trenutno najmoderniju platfomru za body contouring koja dolazi iz Alma Lasers International.

Alma Prime X je inovativna platforma koja se temelji na iskustvu u proizvodnji aparata za tretmane tela od 2004. godine uz konstantu primenu novih tehnologija. Zbog svojih noviteta Alma Prime X prednjači u rezultatima, ali i u bezbednosti u odnosu na konkurente.

Na primer ConeX, ultrazvučni talas Prime X platforme, obezbeđuje povećanu efikasnost i sigurnost jer ne kreira centralnu tačku zagrevanja na tretiranoj regiji. Uz sve ovo, ultrazvučna sonda, uz pomoć vakuuma koji kreira u dodiru sa kožom, omogućava odlične rezultate u topljenju masnih naslaga.

Kada iskombinujemo tehnološke prednosti Prime X aparata u odnosu na druge platforme sa iskusnim i posvećenim operatorima našim pacijentima isporučujemo pre svega vrhunsko iskustvo, uživanje u tretmanima tela, ali i odlične rezultate i bezbednost.

Idealni kandidati za tretmane tela

Aktivan način života i zdrava ishrana su najbolji način da svoju figuru dovedete do željenog oblika. Ipak uporne masne naslage i višak kože su prve indikacije koje vam kažu da ste idealni kandidat za tretmane tela.

Idealni kandidati za tretmane tela, koji najbrže dođu do maksimalnih rezultata su i muškarci i žene koji:

  • Imaju stabilnu telesnu težinu
  • Zdravi su i nemaju problema sa procesima zalečenja
  • Nepušači
  • Posvećeni su ili žele da se posvete zdravom načinu života, uz zdravu ishranu i fizičku aktivnost nakon obavljenih tretmana

Period oporavka nakon tretmana tela

Period oporavka nakon tretmana tela ne postoji, jer nije potreban. Tretmani tela Prime X platformom su bezbolni ne zahtevaju anesteziju ili specijalne pripreme. Nakon tretmana, koji se može završiti u pauzi za ručak, pacijenti mogu da se vrate svojim svakodnevnim aktivnostima, ali možda ne i svim navikama.

Preporuka sa kojom ispraćamo pacijente je da smanje unos ugljenih hidrata, da šetaju, vežbaju i redovo se hidriraju. Ništa novo što već niste znali! Međutim, imajući u vidu da merimo obim tretirane regije pre i posle svakog tretmana, verujemo da ćete zbog nas voditi malo više računa o stvarima koje smo naveli.

alma prime X - oblikovanje tela

Nikada nije bilo lakše da izgledate odlično

Tretmani tela aparatom Prime X u Rejuvi omogućavaju da izgledate odlično. Uz sve do sada navedeno mogu se izvuči njegove osnove karakteristike:

  1. Vidljivi i odlični rezultati u samo 4 nedelje
  2. Tretman je brz i efikasan (uđeš, izađeš i gotovo)
  3. Tretman je komforan i bezbolan
  4. Nema oporavka, možete se vratiti svojim aktivnostima odmah!

Uverite se i vi u delotvornost Prime X tretmana i dovedite figuru do savršenstva.

Podelite ovaj tekst:

Contact Us

Povezani postovi

en_USEnglish
Pozovite nas