Kada je pravo vreme za lasersku epilaciju?

laserska epilacija kada se radi

Kada početi s laserskom epilacijom pitanje je koje muči mnoge žene koje žele da se oslobode neželjenih dlačica. To i ne treba da čudi jer su glatka koža bez uraslih dlaka, noge uvek spremne za kratke haljine, oslobađanje od iritacija nakon svakodnevnog brijanja ili bolnih depilacija, veće samopouzdanje, ušteda vremena, veliki komfor i pomoć u očuvanju urednog izleda samo neki od brojnih benefita trajnog uklanjanja dlaka laserskom epilacijom.

Septembar mesec laserske epilacije

Stariji modeli lasera za trajno uklanjanje dlaka imali su mnoga ograničenja. Jedno od njih je bilo i godišnje doba kada je moguće raditi lasesku epilaciju. Ranije, na starijim laserima, nije bilo bezbedno raditi tretmane na osunčanoj koži i tokom leta, tretmani su bili jako bolni, nisu se smeli raditi na intimnim delovima tela zbog opasnosti od nastanka opekotina, a usled minijaturne površine sonde lasera trajali su izuzeno dugo, satima.

Kako je popularnost laserske epilacije rasla, uporedo sa razvojem tehnologije, razvijali su se i laseri za lasersku epilaciju. Prevazilazili su ograničenja u radu, obezbeđujući pri tom sve veći komfor za sve žene i muškarce koji žele potpuno glatku kožu.

U ordinaciji Rejuva koristimo Titanium laser jer on može baš sve ono što je za nekadašnje lasere predstavljalo ograničenje. 

Alma Soprano Titanium je najsavremeniji, najbrži, najefikasniji  i gotovo bezbolni medicinski laser za trajno uklanjanje neželjenih dlaka, sa čak tri talasne dužine u istoj sondi. To znači da deluje istovremeno na tri različite dubine i delove folikula dlake i tako uništava dlaku na površini, u središnjem delu i sve do njenih matičnih ćelija. Upravo taj način značajno utiče na efikasnost laserske epilacije.

Između ostalog, Titanium laserom se laserska epilacija može raditi tokom cele godine, ali tretmane najčešće počinjemo u ranu jesen i zbog toga kažemo da je septembar mesec laserske epilacije.

Laserska epilacija Alma Soprano Titanium - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Laserska epilacija – top procedura u jesen

Jesen je najbolje vreme kada početi s laserskom epilacijom, a u daljem tekstu će vam biti objašnjeno i zbog čega.

Zašto je baš jesen idealni trenutak da krenete sa laserskom  epilacijom?

Za potpuno oslobađanje od neželjenih dlačica Titanium laserom potrebno je 6 do 8 tretmana, koji se rade na 6 do 8 nedelja. Upravo to je razlog zbog kog preporučujemo da s tretmanima krenete u ranu jesen. Ukoliko s laserskom epilacijom počnete na jesen imaćete sasvim dovoljno vremena da do leta uradite sve tretmane, zauvek se rešite neželjenih dlačica i tokom leta, a i kasnije, uživate u savršeno glatkoj koži. 

Može li laserska epilacija Titanium laserom da se radi tokom leta?

Može. Alma Soprano Titanium  je jedan od retkih koji lasera koji  je bezbedno raditi  i tokom leta kako na svetloj tako i na tamnoj i osunčanoj koži. Međutim, iako će rezultati biti vidljivi odmah, samo jedan ili dva tretmana nisu dovoljni za potpuno oslobađanje od neželjenih dlačica. Za potpuno glatku kožu potrebno je 6 do 8 tretmana.

Zašto početi na jesen kada Titanium laserska epilacija može da se radi i leti? 

Laserska epilacija može da se radi i leti, ali uz određena ograničenja. Titanium lasersku epilaciju je moguće raditi i tokom leta na tamnoj osunčanoj koži, ali dve nedelje pre i dve nedelje nakon izlaganja suncu. 

Otežavajuće je i uklapanje vremena i zakazivanje tretmana pre odlaska na letovanje. Dešavalo se da pacijenti urade tretman jer planiraju odlazak na more tek za mesec dana, a onda dobiju poziv za vikend druženje na bazenu, kada još nije vreme za drugi tretman. Zato je ciklus od 6 do 8 laserskih epilacija Titanium laserom jednostavnije planirati od jeseni.

Koja je procedura za lasersku epilaciju?

U ordinaciji Rejuva lasersku epilaciju radimo na najboljem laseru na svetu – Alma Soprano Titaniumu. Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, zato pre svake laserske epilacije, ali i svih ostalih estetskih procedura, imate lekarski konsultativni pregled. 

Tada lekar uz pregled i razgovor sa vama utvrdili postoje li razlozi zbog kojih lasersku epilaciju ne bi trebalo uopšte raditi ili je za neko vreme treba odložiti. Trudnoća, upotreba fotosenzitivnih lekova i određene bolesti su samo neki od tih stanja. Tokom pregleda dobićete detaljne informacije o samom tretmanu, koliko će ih najverovatnije biti potrebno i rezultatima koje možete očekivati nakon svakog od njih.

Gde je najbolje uraditi lasersku epilaciju?

Lasersku epilaciju je najbolje uraditi u ordinaciji koja tretmane radi najsavremenijim Soprano Titanium laserom, u ordinaciji Rejuva. 

Ordinacija Rejuva se nalazi u samom srcu Dedinja, pored Belog Dvora. Želeći da našim pacijentima pružimo potpuni komfor potrudili smo se i da obezbedimo dovoljno parking mesta. 

Dakle, kada bezbedno parkirate svoj automobil ispred ordinacije, u potpuno opuštenoj atmosferi uživaćete u svom laserskom ili estetskom tretmanu. U elegantnom ambijentu ordinacije, ljubazno i izuzetno stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, učiniće da se sve vreme osećate bezbedno i prijatno.

Discounts and surprises

Za uplaćenih 6 tretmana laserske epilacije, bilo koje regije, odobravamo popust od 10%.

Ukoliko do sada niste probali lasersku epilaciju Titanium laserom, pozovite nas za posebna iznenađenja i popuste koja smo vam spremili.

Podelite ovaj tekst:

Contact Us

Povezani postovi

en_USEnglish
Pozovite nas