Šta je Derma Clear 3u1 tretman?

Šta je Derma Clear tretman za čišćenje i negu lica?

Čista, blistava i negovana koža

Želite besprekorno čistu, blistavu I hidriranu kožu koja je deluje negovano, zdravo i sjajno?

Onda je DermaClear tretman idealan izbor za Vas.

Alma DermaClear je najsavremeniji aparat koji u jednom tretmanu objedinjuje i pruža sve segmente profesionalne nege kože (čišćenje, exfolijaciju i hidrataciju).

DermaClear tretman je potpuno nova generacija tretmana za negu kože koji kombinuje dubinsko čišćenje kože i eksfolijaciju (piling) sa aplikovanjem rastvora koji neguju kožu i posle koga na koži  odmah osećate i vidite fenomenalan rezultat.

Svako od nas brine o svojoj koži. Neko u tome uživa svako jutro i svako veče kroz svoje male beauty rituale a neko za to nema dovoljno vremena ili strpljena. Pored svakodnevne kućne nege, preporučuje se barem jednom mesečno odlazak kod kozmetologa na higijenski tretman lica ili neki intenzivniji tretman kojim koži pružamo malo više nege.
Nekada je upravo higijenski tretman lica jako bolan i neprijatan, ali i neophodan posebno kod masnijih koža sklonih bubuljicama…

I gde je tu zapravo mesto za DermaClear tretman?

 

DermaClear može biti deo Vaše redovne “beauty” rutine umesto često neprijatnih kozmetičkih higijenksih tretmana lica, ali takođe i kada želite da zablistate u posebnim prilikama.

Tretman za čistu, blistavu i negovanu kožu

DermaClear istovremeno čisti, omekšava i hidrira kožu moćnim antioksidantim rastvorima posebno dizajniranim da neguju kožu i čine je blistavom. Istraživanja su pokazala da toksini, čestice zagađenja i hemijske supstance u urbanim životnim sredinama mogu da oštete kožu, dok jaka svakodnevna šminka zapušava pore i doprinosi starenju kože. DermaClear je rešenje. 

Sonda na DermaClear aparatu poseduje specijalan VORTEX FUSION rotiraući sistem u sondi, koji se rotira 360 stepeni kao i vaukum koji usisava sve nečistoće sa kože. Istovremeno rotacija silikoskog vrha u sondi omogućava efikasniju penetraciju pomenutih antioksidativnih rastvora koji neguju i hidriraju kožu. Tretman je nežan i jako prijatan. Rezultati tretmana su neverovatni i odmah vidljivi.

Nema perioda oporavka, neprijatnosti, bola, crvenila ili iritacija. Jednom kada probate DermaClear uočićete  ogromnu razliku u odnosu na klasične tretmane lica..

 

Alma Dermaclear -Estetska ordinacija Rejuva Beograd - Šta je Derma Clear

Kako izgleda DermaClear tretman ? 

 

Ovaj tretman objedinjuje čišćenje, exfolijaciju i hidrataciju, a sada ćemo objasniti detalje svakog od navedena 3 koraka:

 

  1. Prvi korak tretmana je exfolijacija (piling) kako fizička tako i hemijska . Šta to znači? Kozmetolog prelazi sondom preko Vašeg lica, na vrhu sonde je silikonski nastavak koji se okreće i nežno mehanički pilinguje kožu, dok sve vreme kroz sondu ide i rastvor bogat AHA voćnim kiselinama i antioksidantima i natapa kožu, razlažući naslage mrtvih ćelija na njenoj površini. U isto vreme vakuum sonda sa usisava i otklanja sve nečistoće i ispilingovne mrtve orožale čestice sa njene površine.
  2. Nakon exfolijacije sledi drugi korak DUBINSKKO ČIŠĆENJE. Sonda sa vakumom podešenim prema tipu i stanju kože “usisava” preostale nečistoće, sadržaj pora i ostataka šminke sa površine kože. Istovremeno, koža se tretira posebno formulisanim rastvorom sa BHA kiselinama i antioksidantima koji dubinski čisti pore i deluje na lojne žlezde u cilju seboregulacije.
  3. TREĆI KORAK – Nakon što je koža perfektno očišćena vreme za da se sada intenzivno hidrira  i nahrani peptidima, vitaminima i antioksidansima  da bismo joj pružili savršenu negu. To DermaClear tretman čini i antiaging procedurom. Nakon DERMACLEARa koža je savršeno čista, blistava i sjajna.

 Upravo zato je DermaClear idealni režim za detox kože koja je u urbanim, zagađenim sredinama izložena česticama šminke, dima i zagađenja iz vazduha.

Da li je ovo tretmanu za  mladu ili za zreliju kožu?

Koža, kako mlada tako i starija, izgleda zdravo, lepo i negovano samo ako je čista. S toga je ovaj tretman namenjen i mladim ali i starijim osobama koje žele pre svega čistu i negovanu kožu ali na jedan inovativan i savremeniji i bezbolan način.

DermaClear kod mlade kože može biti sasvim dovoljan tretman kao tretman čišćenja, hidratacije i blagog antiaginga koji se moze raditi jednom mesečno kao zamena za neprijatne i često bolne higijenske tretmane. 

Kod zrelije kože nakon DermaClear tretmana možemo prema potrebi dodatno nahraniti kožu vitaminskom mezoterapijom, biorevitalizacijom, skinboosterom ili nekom drugom regenerativnom procedurom. Derma Clear tretman je bezbolan i komforan, traje oko sat vremena i nakon tretmana koža je blistava, bez crvenila i možete se vratiti svojim uobičajenim aktvnostima. Na kraju tretmana nanosimo hidratantnu umirujucu masku i uključujemo fotodinamsku Genoled terapiju za dodatnu regeneraciju kože.

DermaClear tretman se može raditi i kod osetljive kože. 

Takođe može se raditi i kod problematične kože sklone aknama, ali kod aknoznih koža ovaj tretman je nekada potrebno kombinovati sa klasičnim medicinskim higijenskim tretmanm lica ili sa GenolLed plavim svetlom koje deluje antiinflamatorno….

U odrinaciji Rejuva pre samog tretmana lekar obavlja kratak pregled nakon čega podešava parametre za rad samog Alma DermaClear aparata. Parametri se individualno podešavaju prema tipu i stanju kože, te se tretman može raditi i kod najosetljivijih koža.

Tretman izvodi viša medicinska sestra kozmetolog sa velikim iskukstvom.

Razlika DermaClear / Mikrodermozabrazija 

Mikrodermoabrazija predstavlja mehanički  piling kože, tj jest blago i kontrolisano uklanjanje površinskog sloja orožalih ćelija kože mehaničkim putem. DermaClear tretman  u jednom od koraka radi hidromikrodermoabraziju što  je mnogo više od mehaničke  mikrodermoabrazije. HIDRO Mikrodermoabrazija  znači da mehanicki piling obavlja nežna silikonska sonda kroz koju sve vreme protiče specijalna tečnost bogata voćnim kiselinama koja natapa kožu i olakšava eksfolijaciju. Osim toga u tečnostima koje slede u radu nakon eksfolijacije se nalaze još i vitamini, antioksidansi i hijaluronska kiselina pa osim efekta hidro mikrodermoabrazije DermaClear tretman omogućava i ishranu i hidrataciju kože te ima i blagi anti aging učinak.

Razlika DermaClear / Hemijski piling 

Hemijski piling i DermaClear se jako razlikuju i po potrebi se čak mogu i kombinovati, posebno u tretmanu problematične kože koja se puno masti i koja je sklona aknama. Piling u okviru DermaClear tretmana je znatno blaži i nakon tretmana nema perutanja koje je karakteristično za hemijski piling. Hemijske pilinge ne smemo raditi u letnjim mesecima i nakon njih se moramo pojačano štititi od sunca kako ne bi doslo do pojave fleka, dok DermaClear možemo raditi i tokom leta . 

DermaClear je tretman koji objedinjuje i higijenu, čišćenje, piling, blage voćne kiseline, mikrodermoabraziju, hidrataciju i blagi antiaging i time podiže negu kože na neuporedivo viši nivo u odnosu na dosadašnje metode u kozmetologiji. 

Zakažite tretman ili besplatne konsultacije

Ukoliko želite da podarite svojoj koži adekvatnu negu, možete zakazati tretman pozivanjem na telefon ordinacije ili popunjavanjem kontakt forme na samom sajtu. Takođe slobodno nam se obratite i putem društvenih mreža, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. 

Ako niste sigurni koji tretman bi bio najedekvatniji za vašu negu, zakažite besplatne konsultacije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst:

Contact Us

Povezani postovi

en_USEnglish
Pozovite nas