Moje EmFace Iskustvo – dr Aleksandra Markoski Smiljković

emface aparat i dr Aleksandra Markoski Smiljković u ordinaciji Rejuva - ordinacija estetske medicine Rejuva

Kao osnivač i lekar u Rejuva Laser and Aesthetics Beogradu, uvek tražim nove i inovativne načine kako bih svojim pacijentima omogućila da postignu svoje estetske ciljeve. Početkom 2023. godine mi se pružila prilika da isprobam novi EmFace uređaj na Imcas Paris 2023 na BTL Aesthetics privatnoj demostaciji organizovanoj za odabrane lekare koji su prvi dobili priliku da vide i testiraju EMFace u Evropi, i odmah sam bila impresionirana rezultatima ali i samim prijantim iskustvom EmFace aparatom.

Šta je zapravo EmFace?

EmFace je neinvazivan uređaj koji koristi HIFES (high intensity facial electromagnetic stimulation – opisana u posebnom blogu) tehnologiju kako bi stimulisao mišiće lica paralelno sa RF (radiofrekventnom) energijom koja stimuliše sintezu kolagena u koži i vezivnom tkivu. EmFace obe ove energije isporučuje istovremeno a prenose se putem jedinstvenog, tehnološki naprednog aplikatora za lice kako bi stimulisale određene mišiće lica ali i kožu i potkožno tkivo. Ovakva stimulacija popravlja tonus i volumen mišića, što dovodi do prirodog liftinga lica, mlađeg, definisanijeg izgleda kao i regeneracije kože i vezivnih struktura na licu. O samoj anatomiji lica, važnosti održavanja mišića podizača pisaćemo u nekom od narednih blogova.

Testiranje samog tretmana na sopstvenom licu

EmFace sam ispraobala na sebi, i bila sam iznenađena kako je brzo i lako delovao. Osetila sam kontrakcije mišića lica tokom tretmana i lagano zagrevanje na tretiranim delovima lica. Odmah je bilo vidljivo da su se mišići lica kontrahovali tokom tretmana. Obzirom da u ordinaciji već neko vreme imamo i EMSculpt NEO mogla sam da negde ovo EmFace iskustvo poistovetim ili da uporedim sa iskustvom na EMSculpt neo platformi.

Već nakon jednog tretmana, primetila sam vidljivu razliku na svom licu i koži. Linija vilice bila je bolje definisana, jagodice su bile istaknutije, nazolabijalne bore su se manje videle a lice je dobilo neki mladolik izgled. Iako mi je ovo bio prvi tretman odlučila sam da zakažem još jednu sesiju odmah po povratku u Beograd i nakon drugog tretmana donela sam odluku da kupim EmFace za svoju ordinaciju. Upravo ovo pozitivno iskustvo dovelo je do toga da Rejuva postane jedna od prvih ordinacija u Evropi koja je ponudila EMFace tretmane svojim pacijentima.

Emface tretman izvođenje tretmana - ordinacija estetske medicine Rejuva

Sada već nekoliko meseci koristim EmFace na svojim pacijentima, i rezultati su dosledno odlični. Pacijenti su prijavili različite rezultate, uključujući:

  • Smanjenje bora i sitnih linija
  • Čvršća i zategnutija koža
  • Bolje konture lica
  • Zategnuta jawline linija
  • Manje izražene nazolabijalne bore
  • Mlađi, svežij i odmornijii izgled
  • I lifting lica

EmFace je bezbedan i efikasan tretman za pacijente svih uzrasta i tipova kože. Takođe je relativno brz i bezbolan postupak, tretman sa priprama traje do nekih 45 minuta i može se raditi bukvlano u pauzama za ručak što je dosadašnje iskustvo pokazalo. Dosadašnje iskustvo nam je iskristalisalo i ko su najbolji kandidati za EmFace, ko su najbolji kandidati gde treba kombinovati EMFace tretman sa nekim drugom laserskom platformom ili platformom za zatezanje kože. A ima i onih kandidata koji su idealni za kombinaciju EMFace i injekcionih procedura za najbolji rezultat.

Lični zaključak o EmFace-u

Sveukupno, ja sam lično veoma sam zadovoljna EmFace uređajem i imala sam vrlo prijatno lično iskustvo ali i svedok sam velikom broju pozitivnih povratnih informacija naših pacijenagta kojima EMFace postaje osnovni tretman u antiagingu. EMFace je bezbedan, efikasan i neinvazivan tretman koji može pomoći pacijentima da postignu svoje estetske ciljeve. A verujem da je EMFace jedan od prvih tretmana koje bi pacijenti trebalo da primenjuju jer prvo neinvzivan je, drugo sam EMFace u osnovi jeste regenarativna procedura, koja stimuliše mišiće i kožu da što duže zadrže mladoliki izgled i da pomaže da odložimo starnje struktura lica. Toplo preporučujem EmFace svima koji traže način da poboljšaju izgled svog lica, jawline linije i podignu obrve i postignu efekat liftinga lica.

Evo nekoliko dodatnih detalja o mom EMFace iskustvu:

Najefikasniji način korišćenja EmFace uređaja raditi seriju tretmana. Preporučujem pacijentima da započnu s serijom od četiri do šest tretmana, sa razmakom od nedelju do deset dana. Nakon početne serije tretmana, pacijenti mogu državati postignute rezultate jednim tretmanom nakon 6 ili 9 meseci. A o razlozima zašto je bitno ponavljkati EmFace tretmane pisaćemo u naknadnom blogu.
EmFace je vrlo prijatan i komforan tretman. Prilikom tretmana nema bola i nelagodnosti, a pacijenti osećaju blage kontrakcije i prijatnu toplotu. Pacijenti mogu da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima i da nanesu šminku.

EmFace je vrlo bezbedan uređaj. Nema poznatih nuspojava povezanih s tretmanom. Ako želite da saznate više o EmFace tretmanu slobodno nam se obratite putem naše kontakt stranice ili preko nasših društvenih mreža ili nas pozovite. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i dogovoriti konsultativni pregled.

Podelite ovaj tekst:

Contact Us

Povezani postovi

en_USEnglish
Pozovite nas