Mezoterapija

Trenutno vidljiv efekat jedrine i sjaja kože

30 minuta

Trajanje tretmana

4-8

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je najblaža regenerativna anti-aging procedura, kojom se mezokokteli uz pomoć najtanjih iglica injektuju u mezoderm, srednji sloj kože.

Zdrava, neoštećena koža resorbuje svega 10% aktivnih supstanci iz regenerativnih krema koje nanosimo tokom svakodnevne nege. Upravo zato se mikroubodima stvaraju perforacije preko kojih aktivne supstance iz mezokoktela prodiru u mezoderm, središnji sloj kože, u kome se nalaze krvni sudovi i fibroblasti koji produkuju elastin, kolagen i hijaluron.

Mezokokteli sadrže hijaluronsku kiselinu, koja veže vodu i na taj način intenzivno hidrira kožu i bioregenterativni kompleks (vitamine, minerale, aminokiseline, faktore rasta, antioksidanse, oligoelemente) koji stimulišu sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline i deluju antioksidativno, sprečavajući starenje kože i vraćajući joj elsatičnost, tonus i sjaj. Osim ovoga sami mikroubodi su mehanicka stimulacija za sintezu kolagena.

Mezoterapija lica, mezoterapija vrata i mezoterapija dekoltea - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Rejuva – Mezoterapija Beograd

U našoj ordinaciji uspešno sprovodimo mezoterapiju sledećih regija:

Mezoterapija tretman cena

Mezoterapija lica
70 EUR
Mezoterapija lice, vrat, dekolte
90 EUR
Mezoterapija celulita
70 EUR
Mezoterapija tela
70 EUR

Često postavljana pitanja

Mezoterapija se savetuje kako mlađim osobama za očuvanje jedre i blistave kože sa ciljem da odlože starenje, tako i ososbama sa izuzetno suvom, dehidriralom kožom sa fotooštećenjima i znakovima uznapredovalog starenja kože.

Zbog trenutno vidljivog efekta jedrine i sjaja kože, preporučuje se neposredno pre važnih dogadjaja.

Naravno, kombinacijom mezoterapije sa drugim anti-aging procedurama, postižu se fenomenalni efekti podmladjivanja.

Bilo da je u pitanju mezoterapija lica, vrata ili dekoltea, lekar će detaljno analizirati stanje Vaše kože neposredno pre tretmana i odabrati adekvatni mezokoktel. Najčešće se preporucuje uraditi seriju od 3-4 tretmana na 7-10 dana da se koža “probudi”, a zatim održavati jednom mesečno ili jednom u dva meseca.

Tretman je brz i gotovo bezbolan, uz obaveznu upotrebu anestetika u vidu kreme i odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Procedura je u potpunosti bezbedna. Mezokokteli koji se koriste u Rejuvi su visokog kvaliteta, legalno injektabilni, registrovani u Srbiji, a injektovanje izvodi isključivo sertifikovani lekar.

Mezoterapija se ne izvodi u trudnoći, dojenju i kod autoimunih i akutnih infektivnih bolesti. Kako biste saznali da li ste kandidat za ovaj tretman, zakažite konsultacije sa dr Aleksandrom.

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Pozovite nas