Mezoniti | Podmlađivanje nitima

Najsavremenije, biorazgradive niti: 3D MEZONITI i SILHOUETTE SOFT NITI

30 minuta

Trajanje tretmana

1

Neophodan broj tretmana

Injekciona

Tip procedure

Šta je podmlađivanje nitima?

Koncept podmlađivanja nitima se razvija već 20 godina sa ciljem da se pronađe idealna zamena za hirurški lifting, koji uprkos sjajnim rezultatima podrazumeva dug oporavak nakon operacije, što je, posebno danas, zbog posla, dinamike života i obaveza neprihvatljivo za mnoge.

Upravo zato podmlađivanjem nitima postižemo zatezanje i lifting viseće, opuštene kože i “palog” lica bez postoperativnog toka. Odmah nakon intervencije se možete vratiti svakodnevim obavezama.

Sa razvojem ideje o liftingu nitima najpre su korišćene nerazgradive niti npr. zlatne niti koje su korišćene kod mnogih holivudskih glumica. Takve niti od nerazgradivih materijala su danas potpuno izbačene iz upotrebe zbog mnogih ograničenja koja imaju nakon postavljanja u kožu.

Mezoniti i podmladjivanje nitima - Estetska Ordinacija Rejuva Beograd

Danas se koriste isključivo najsavremenije, biorazgradive niti i postoje dve vrste takvih niti: 3D MEZONITI i SILHOUETTE SOFT NITI. U zavisnosti od indikacije, stanja kože i željenog efekta, lekar će predložiti koje od njih bi Vama najviše odgovarale i koji je realni efekat koji njihovom primenom možete očekivati.

3D mezoniti

Podmladjivanje 3D MEZONITIMA je metoda neoperativnog liftinga koja se zasniva na postavljanju biorazgradivih niti u kožu, u svim pravcima i na različitoj dubini uz pomoć tankih savitljivih igala – “provodnika”. Tako se u koži formira 3D “armaturna mreža” od biorazgradivih niti koja pruža podršku koži i tkivu iznutra i daje joj čvrstinu. Tako dolazi do ispravljanja bora, zatezanja kože, poboljšanje tonusa kože i liftinga.

Često postavljana pitanja – 3D mezoniti

Efekat je vidljiv odmah, a tokom 2 meseca od tretmana 3D mezoniti se polako razgrađuju i oko njih se formiraju se nova kolagena vlakna, što upotpunjuje efekat postavljenih niti i čini ga dugotrajnijim. Efekat traje i do 2 godine nakon čega se procedura može ponoviti.

Silhouette Soft niti

Podmlađivanje Silhouette Soft nitima je najsavremenija metoda neoperativnog lifinga i zatezanja kože lica i vrata. Problem opuštene kože, “palog” lica, jastučeta koje “visi”sa ivice donje vilice, ali i drugih delova lica i vrata je čest problem kod žena i muškaraca koji se javlja sa starenjem.

Osim hirurškog liftinga, koji je praćen dugim oporavkom posle operacije, nehirurške metode estetske medicine su uglavnom imale nedovoljan efekat zatezanja i podizanja kože. Mezoniti imaju nedovoljan lifting efekat, aplikovanjem velike količine hijaluronskog filera u donjoj trećini lica možemo dobiti efekat “prepunjenosti” i neprirodan izgled. Jedino uz pomoć Silhouette soft niti je moguće postići snažan lifting opuštene kože, čak 1-1,5 cm i istovremeno očuvati prirodni izgled.

Često postavljana pitanja – Silhouette Soft niti

Silhouette Soft niti su biorazgradive niti od polilaktične kiseline, koje na sebi imaju kupaste nastavke u suprotnim smerovima. Polilaktična kiselina se vremenom razgradjuje i stimuliše organizam da oko niti stvara mladi kolagen, čime je efekat zatezanja i liftinga upotpunjen i dugotrajan jer je na mestu niti nakon resorpcije stvoren novi kolagen koji daje potporu i čvrstinu koži.

Imate pitanje?

Zakažite tretman ili postavite pitanje popunjavanjem kontakt obrasca.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Изборник
Pozovite nas